ako cu casti mi ista kupovatDD doce sjutra ovi valjda..tako mi rece ovaj momak :P
to ti je kabal koji ide iz telefonske linije u ruter onda..mozda se on prrekinuo,pa sjutra kupi drugi i probaj ...sad sam wadio iz mog ruttera da probam,i kad ga izbacim ugasi mi se 3.
ako cu casti mi ista kupovatDD doce sjutra ovi valjda..tako mi rece ovaj momak :P
djevojci mi vec 3 dana ne radi adsl, kad zovne prosledjuju je na neke brojeve (naravno s`broja na broj dok se ne dobije neki konacni) na koje joj opet kazu da ce, gle cuda, PROSLIJEDIT PROBLEM! Juce je dosao covjek da ugradi EXTRA TV ugradio ga i nije ni pogledao kompjuter (razumijem, nije njegov posao) ali ni poslao nekog da pogleda... I zasto covjek da bude njihov korisnik?!?
zato sto si vezan ugovorom :mrgreen:
(nečitko)
sto je ovo pocrkalo danas u lelekom pa mi IP pocinje sa 195. ...
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
@montenegrina
mislim da si zalutala. ovo je topik za one koji imaju problema sa adsl-om. kao ja npr.
ili si mozda dosla da nam malo vodu vadishili shecer dizesh :joint:
Sto je ova muka na telekonj,ne moze se rapid otvorit,sto je ova muka svaki dan,aaaa samo li dodje m-tel
Sad sam dodao 1GB, pa me zanima koliko to kosta?
3 eura chini mi se
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
1 evric je 1 gb do kraja mjeseca
ali samo za fizichka lica
Moze li iko da otvori rapidshare?
e ljepote,jel do rapida? pretpostavljam da jeste,posto je ovaj nas teljekonj nemoguce da ima problema
ko ce da mi objasni koliko se placa dodatni GB????
bio je 3, pa su rekli od decembra 1euro, a odjednom vidim nesto 7.99 !!!!
ja sam prosli mjesec trgova 3 giga i ispalo me 3 eura, znaci da su po eur, jos ovo do kraja mjeseca.
Pocelo je pocelo,pocelo je pocelo, raspaaaad raspaaad uraaaa
Meni i dalje pise na nalog 1024 MB = 3.99 EUR
aj vala vidjecu kad dodje racun
Zato se tebi ne uzima "bilo gdje"![]()
Ko ne pije i ne pusi-zdrav umire :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks