Evo jedan linAk Federer-Tipsarevic - posljednja 2 gema meca...
Evo jedan linAk Federer-Tipsarevic - posljednja 2 gema meca...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
http://www.sendspace.com/file/s4q25c
Evo i highlights-a iz meca Federer - Tipsarevic. Oko 113 MB, odlican kvalitet snimka
bravo za tipsarevica. zaista me covjke prijatno iznenadio.Ali kad Federer dobija ovakve meceve onda mu nema ravnog.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ne pamtim kad sam 4 sata i kusur $edjela i gledala tenis...sa uzivanjem! Janko me je odushevio i zao mi je shto nije pobijedio Federera a bio je tako blizu! Svaka mu chast!
Meni se on vishe dopada od Noleta![]()
Steta za Janka, velika steta, pokazao je kvalitet protiv velikog rivala i zaista nije imao srece da to zaokruzi pobjedom. Vidjelo se da je Federer itekako ranjiv i da nece biti setnje kao sto je navikao...
Ostali lagano prosli bravo za Anu i Noleta![]()
Jest da je Federer bio bolestan i da je to ostavilo traga na njega, ali imam osjecaj da ce opet tako da se proseta...
e kad sad nije izgubio nece ni do kraja(mislim na federer-a
)
Jeste da sam pisao dosta na ovu temu, ali moram jos jedan osvrt napraviti na cijeli turnir: ponasanje srpskih navijaca! Ljudi, pa je li moguce da se neko onako ponasa i onako navija na teniskom mecu? Kao da se nalaze na fudbalskoj utakmici regionalne timocke lige. Vristanje, zvizdanje protivniku, galama, psovanje... Bas je ovaj komentator jutros rekao kako je "navijanje srpskih navijaca vrlo neobicno". Cak su se culi i povici "Kosovo" i slicno.
Nekad su teniski tereni bili raj, kako za oci, tako i za usi. Sad zahvaljujuci uspjesima srpskih tenisera, dolazi neka nova era na tribinama...
Samo da ne pocnu organizovano dolazit na tenis, pjevat pjesme i palit baklje![]()
Originally Posted by Nk-001
A bilo je i prije njih i osim njih, ali nikad na gland-slam turnirima ovako. Makar se tu znaju neki standardi. Kad je ovaj poceo da uzvikuje "Kosovo, Kosovo" pao mi je mrak na oci. Gledam Jankovicku u prvom kolu, i taman se sprema da servira, kad jedan poce da vristi "Jelena, Jelenaaaaaaa". Tacno se vidjelo kako je reagovala da je bilo stid od idiota.
Za tenis se zna kakvo treba navijanje da bude, tj. trebalo bi da se zna....
E sad, jesu li Srbi seljaci ili sta li.....
Ali su pretjerali stvaaaaaarrno....![]()
kako spomenu srpske navijache,a zaboravio da si iskomentarises ovo djelo bagdatisa-sa navijachima zajedno
http://www.index.hr/sport/clanak/vid...ka/371447.aspx
jos negdje sam procitao cini mi se da su neki hrvatski navijaci bili udaljeni sa terena jer su i oni "divljali"
Last edited by Ujak; 19-01-08 at 18:51.
Dok se ti nisi dohvatio kompjutera.
Mogla bi se ova strana malo pročistit, skoro 70 strana je tema neopterećena bila ovakvim ispadima...
Last edited by ljubo__hristo; 19-01-08 at 19:13.
Pa podaci kazu da je procentualno Grand show gledainiji u Crnoj Gori nego u Srbiji![]()
/
hmm nikako u istu kategoriju ne mozes da stavljash Karleusu i Gucu,to se cak ne moze ni porediti al necemo vishe o tome jer je ovo jedan veliki offtopic.. Ovo mozda moze da se nastavi na topicu o navijachima, al definitivno ne ovde![]()
/
Tenis je postao pučki sport ima već desetak godina, a čak i golf to polako postaje, tako da je življa i strastvenija atmosfera u publici samo logična posljedica toga. Sjećam se vimbldonskog finala Ivanišević - Rafter prije 6-7 godina, bilo je žešće nego na dosta utakmica Premier lige. Otvaranje sporta širokim narodnim masama je jedina način da se finansijski parira opšteprihvaćenim sportovima poput fudbala i košarke.
Počni da pratiš polo, Oktavijane, tu će tvoja plava krv i plemićko porijeklo pronaći mir, dostojanstvo i uzvišenost koje zaslužuju.
Hahhahahahaa![]()
Kakav tenis jutros, prelijepo... Janko me pozitivno iznenadio. Sve pohvale za njega i njegove ruzhne naochare!
Nego... Nisam mogla da vjerujem danas shto je ona odvratna Kuznetsova uspjela da uradi! Zatrazhila je 2 challenge-a nakon shto je zavrshila poen?! Pff... Pa zna se da challenge ne mozhe da se trazhi nakon zavrshetka poena ili sam se ja preshkartala?! :o Shto ne vjerujem da sam...
(Da sam ja vidjeo)
Navijanje na teniske mecheve prvi su pocheli Bagdatisovi navijachi..
ali ne opravdavam ni jedne ni druge,ni trece..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks