Page 66 of 1170 FirstFirst ... 1656626364656667686970761161665661066 ... LastLast
Results 1,626 to 1,650 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jos nista nema... Da nije ko uhvatio kakav signal?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kIkICa View Post
    Kuc kuc, ne daj Bozhe..!
    Posto znam da ti navijas za onu spansku ciganku odnosno nadala, cisto da znas da nisam mislio da Nalbandian njega prolazi nego Ferero-a A ako navijas i za ovoga onda se preseli u Spaniju
    They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Ajde leba ti, ili ti ili ko god može da postavi link da se to može gledat noćas, parom bi ga častio na posa sam pa nemam bez mbc, montenu, elmag i tako to...

Edit: ovaj link gore ne mogu da otvorim nikako!

Ti si na poslu... A ja dosao u vijesti da odradim sajt (za sta mi treba max sat vremena) i javljaju da su se desila 2-3 udesa i evo ima da osvanem odje sad dok prikupe informacije :mad:
    They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tricky_kid View Post
    Ti si na poslu... A ja dosao u vijesti da odradim sajt (za sta mi treba max sat vremena) i javljaju da su se desila 2-3 udesa i evo ima da osvanem odje sad dok prikupe informacije :mad:
    Na poslu sam, u nadi da ću moći gledat ovaj tenis, namrtvo mi se gleda! Neka te tamo taman da ne izlaziš noćas pa idemo sjutra "malo" do grada oćemo li sastavljat što?

P.S. Kakvi udesi brate? Što se radi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo sad viđeh da tek u 4:30 igra Ana, u 5:30 Tipsarević-Federer a u 6:30 Đoković. Bljak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Na poslu sam, u nadi da ću moći gledat ovaj tenis, namrtvo mi se gleda! Neka te tamo taman da ne izlaziš noćas pa idemo sjutra "malo" do grada oćemo li sastavljat što?

P.S. Kakvi udesi brate? Što se radi...
    Cucemo se za dGra i kladionicu sjutra, a bio je jedan gadan udes no ne mogu odje o tome...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Smile

Quote Originally Posted by tricky_kid View Post
    Posto znam da ti navijas za onu spansku ciganku odnosno nadala, cisto da znas da nisam mislio da Nalbandian njega prolazi nego Ferero-a A ako navijas i za ovoga onda se preseli u Spaniju
    Ja radim diplomski danima i nocimaaaaaaaaa, pa nikako da ispratim koji mech... Sve u svemu - VAMOS RAFAAAAAAAA!!! <3 :oops: Hehe

Ali Tipsarevic - Federer? Hohoho! :mrgreen:

Mademoiselle.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gleda li iko tenis online?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za sve koji zele da prate utakmice preko neta:
    www.download.com
    pronadjite i skinite program SopCast
    instalirajte ga
    idite na kanala 6029

Kvalitet slike je ok, moze se normalno gledati. Ja na 512 kb/s imam poneki prekid, vjerujem da ce ovi sa vecim brzinama uzivati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Oce, oce! Na Jankov servis
    Evo sam sebe moram demantovati, Janko vodi 2-1 i odlicno igra. Federer je u ocajnoj formi, forhendi su mu za nevjerovati losi, nije mi bas jasno sta se desava sa njim...

Thanks Thanks Given 
    630
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Ahaha. Eo gledam preko toga programa što ga pomenu.
    Sad igraju 2:2 setove, 2:2 gemove i advantage za Janka.
    Baš bi kul bilo da Janko izbači čika Federera.

edit: 3-2 za Janka u potonjem setu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uff, 2-2 u setovima, 5-5 u petom setu. Mec za infarkt

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

6-5 za Janka, FecEx servira da ostane u mecu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Exclamation

LJUDI, KAKAV TENIS!!! :!: Nevjerovatno...

Doshla sam samo to da napishem, vidimo se kasnije ako ne umrem jer nisam spavala.

Mademoiselle.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobi 10-8 peti set. Kakav mec! Ovo se nije odavno gledalo. Najgora igra Federera otkad ga pratim, ali je ipak uspio. To je srce sampiona - dobija cak i kad igra lose!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    8 Posts

pa poslije 10 godina da odgledam jedan teniski mec od pocetka do kraja. kakav tenis sprdnja. nema lopte no sve do linije. tipsarevic me odsevio. mada nije dzabe bio najbolji junior svijeta prije par godina. backhand je u prva 3 seta bio los zaista federeru ali onda upali masinu. mislio sam da ce ga i u peti razbiti ali janko zivotinja. kakav standing ovation je dobio na kraju. odlicno.
    P.S. kako lijep nacin da 4.30 sata na rabotu ispunis ovako necim. ludilo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fantastična igra Janka!Federer je 5-ti set servirao bez greške, pa je zato konstantno imao mogućnost napada na Jankov servis!Na kraju ,ipak, pobjeda najboljeg na svijetu ali nevjerovatno srce i mentalna snaga Tipsarevića!
    Potencijal za velikog igrača postoji, još samo kontinuitet kvalitetnih mečeva!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako je ludacki sve pogadjao janko , ono je nemoguce. Ali nije imao srece na 8-8 40 -0 ,gubi 6 poena a samo jedan osvaja i to dva puta loptica preskace mrezu poslije neca nevjeroatno .
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HRVATSKI tenisač Marin Čilić na impresivan način se plasirao u osminu finala Australian Opena. Došao je do rezultata karijere pobjedom protiv prošlogodišnjeg finaliste Fernanda Gonzaleza.
    Kiša u Melbourneu nije dozvoljavala normalan tijek programa, no mečevi na Rod Laver i Vodafone Areni su mogli nesmetano trajati zbog pomičnog krova. Tako se niti Marin Čilić nije morao brinuti oko kiša jer ga je čekala Rod Laver Arena.
    A, na njoj je mladi hrvatski tenisač odigrao briljantna dva i pol sata. Pobijedio je Gonzaleza, sedmog na svijetu i prošlogodišnjeg finalistu Australian Opena 6-2, 6-7 (4), 6-3, 6-1. Time je definitivno Čilić napravio pobjedu karijere, a u osmini finala će igrati protiv Amerikanca Jamesa Blakea.
    Može se reći kako je cijeli meč prošao u dominaciji Čilića koji je nevjerojatnom lakoćom kontrolirao susret s osnovne linije protiv jednog od najboljih svjetskih forhenda. Vrlo dobar prikaz situacije je čak 60 izravnih poena Čilića tijekom meča, dok ih je inače napadački orijentirani Čileanac napravio samo - devetnaest.
    I "break" prilike su dobro ogledalo meča - Čilić je iskoristio sedam od četrnaest, dok ih je Gonzalez imao samo četiri. I jednom samo slomio Čilićev servis.
    Osim drugog seta kada je Gonzalez uspio držati Čilićev ritam, sve ostalo je bilo jako lako i jednostavno za jedinog Hrvata koji je ostao u glavnom turniru. Uostalom, izgubio je samo šest gemova u ostala tri seta. Još jedan dokaz sjajne forme Čilića i definitivne promocije u svjetski teniski vrh.
    Čilić je tijekom meča imao i 15 as servisa, pet dvostrukih na servis, te čak 39 osvojenih poena na mreži od 47 pokušaja. Rezultat, 3. kolo: Čilić - Gonzalez (7) 6-2, 6-7 (4), 6-3, 6-1.
    Čilić: Ovo je jedna od mojih najvećih pobjeda u karijeri
    Fernando Gonzalez se nije pokazao baš korektnim nakon meča, makar bila i istina ono što je jedino naglašavao nakon 1-3 poraza od Marina Čilića. Naime, tijekom meča je Gonzalez tražio pomoć fizioterapeuta zbog bolova u ramenu, a neozbiljnim se činilo i tankiranje tijekom četvrtog seta.
    "Bolovi u ramenu su bili prepreka da odigram normalan meč. Nisam bio opušten i bol me uvijek opominjala kako ne smijem do kraja potegnuti danas", rekao je Čileanac.
    No, Australcima je hit bio Marin Čilić. Za njih novi hrvatski servis igrača, samo jedan koji nastavlja niz: Ivanišević, Ljubičić, Ančić, Karlović.
    "Gode mi usporedbe, a meni se čini kako najviše sličim Ančiću. Volim ići naprijed, uživam igrati na mreži". rekao je Čilić, te naravno posvetio se velikoj pobjedi u 3. kolu Australian Opena.
    "Ovo je definitivno jedna od mojih najvećih pobjeda u karijeri. Vjerojatno najveća. Odlično sam se osjećao, takav sam cijelo vrijeme od dolaska u Australiju. Ma, takav sam ovu godinu. I odgovaralo mi je što se igralo pod krovom. Nisam dozvolio Gonzalezu da kontrolira meč, već sam to želio sam napraviti. I uspio u tome", komentirao je Čilić nakon čega je pogledao i dalje u ždrijeb Australian Opena.
    "Igrao sam s Blakeom u Bangkoku. Mogu samo reći kako će to biti potpuno drugačiji meč od dosadašnjih. Nešto sasvim novo. Veselim se i jedva čekam nove izazove jer lijepo je proživljavati sve ovo", rekao je Čilić.
    Tipsarevic je isto napravio veliko iznenadjenje, nije prosao dalje, al onako namuciti Federera zasluzuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh..dobro je ispalo. Zamalo da mi Fed ex ispadne. Ocito da nije u formi,povreda je uticala, da ako do polufinala podigne formu. Fed ex ima otvoren put ka finalu. S druge strane imaju strasni okrsaji, prvo Novak i pobjednik Hjuit-Bagdatis, pa pobjednik tog duela na Nalbandijana vjerovatno, a onda u polufinalu prezivjelog ceka vjerovatno Nadal.
    Last edited by mishko_ajkula; 19-01-08 at 12:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, imate na ficijelnom sajtu Australian Open-a raspored, Hjuit, Bagdatis, Djokovic i Nalbandijan su u istom krilu kao i Federer, sto znaci da na njega idu u polufinalu, dok je Nadal u drugom krilu sa Davidenkom, Juznjim i Gaskeom. Dje ste culi da se I i II nosilac sastaju prije finala...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, imate na ficijelnom sajtu Australian Open-a raspored, Hjuit, Bagdatis, Djokovic i Nalbandijan su u istom krilu kao i Federer, sto znaci da na njega idu u polufinalu, dok je Nadal u drugom krilu sa Davidenkom, Juznjim i Gaskeom. Dje ste culi da se I i II nosilac sastaju prije finala...
    U pravu si, moja greska, evo link: http://www.australianopen.com/en_AU/.../ms/msdraw.pdf

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mada, opet mi je cudno. Vazda je bilo da drugi nosilac ide na treceg, prvi na cetvrtog u polufinalu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Mada, opet mi je cudno. Vazda je bilo da drugi nosilac ide na treceg, prvi na cetvrtog u polufinalu
    Na Australian Openu vazda je bilo tako, a svaki turnir ima svoj nacin ukrstanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na Australian Openu vazda je bilo tako, a svaki turnir ima svoj nacin ukrstanja.

Evo vidim da je tako, ali nelogicno! Ispade da je bolje bit drugi nosilac nego prvi

Page 66 of 1170 FirstFirst ... 1656626364656667686970761161665661066 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)