6:6 13min prvog poluvremena
Vode Rusi 3:1
6:6 13min prvog poluvremena
Ljudi prenosi li se ova utakmica nasa odje,i na koji kanal ako se prenosi
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Drze su egalu, sad koja ce ekipa napraviti seriju...
12-9 vode Norvezani... moze to i mora ubjedljivije![]()
F.C.F.
13:9 mora i moze xexe
Dobice ih minumum 10 golova razlike![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
15:10 poluvrijeme
Hrvati gube od Ceske 13:12
Ljudi, stvarno su mi se smucili komentari o tome kako nam je trener dobar. Glavni argumenti su vam "vidjelo se da zeli najbolje" i "radio je najbolje sto je mogao". Pa normalno je sasvim oboje, niko ne ulazi u to. Ali radi se o tome sto one ne zna, ne umije i ne moze mnogo! To s eodlicno vidi na onim tajm-autima i njegovim uputstvima koja veze nemaju ni sa cim (Ajde pokusate da date gol, a ako ga ne date, makar ga nemojte primiti). Pa to veze ni sa cim nema.
Norvezani ocajni danas... No dobro da ni Rusi ne mogu bez prvih 15min
Samo da se ova razlika uvecava !
Za nas odlicna vijest, u Danskoj nocas ne igraju lijevo krilo Lars Christiansen i lijevi bek Lars Krogh Jeppesen ...
jupiiiiii 8-)
Imamo li shansi ...![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Norvezani osvajaju Rusiju, bogda da udju u Moskvu i zapale je
5 razlike ne bi bilo lose, al mogu Vikinzi i vise, puniiiiiiiiiiiiii
Svaka chast momcima na bodu, sad se nadamo najboljem i da se prodje ta grupa, na ovako jakom turniru to bi bio istorijski uspjeh...
Shto se bana tiche moram reci da me je prijatno iznenadio, mislio sam da cemo zhestoko da puknemo... Shvatite da vodjenje reprezentacije nije samo u tajm-autima, mada je i njih dobro odradio, na pretposlednjem autu koji toliko pominjete je na kraju rekao koja akcija se igra, poslednji je takodje odradio kako treba, tako da ne znam chemu sva ta pricha... Akcije se uigravaju na treninzima, ne treba na tajm autu da se izmishlja topla voda i da se detaljishe, vec samo da im kazhe kratko i jasno shta se igra...
#fakenews
17-11 ... ajmo![]()
F.C.F.
19:12
Puniiiiiiiiiii, do vrha
21-13 ...........
F.C.F.
24-15 47. minut
27-16 ..........
F.C.F.
27:16 jos 8min!
28-16.........................
FT 32-21 , odlicno !
F.C.F.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks