jos jedna slicica
jos jedna slicica
Nisam lud za ovakvim kuckovima, ali jes' zgodan.![]()
ljepotan, ka mu gazda :joint:
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Da nema ko jachi i ljepshi
![]()
Tigore,kuca ti je preslatka : )
ovo su moje bundevice
debelica Archie i kantoprevrtach Grega : )
eo ufatih ovoga gada jutros malo prije no shto mi je uteka !!!!!!
kragujevachki rendzer
Tu zadnju sliku sam sacuvala u komp. Extra je kuco.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Kucna atmosfera
.......
Evo, riješih nocas da i ja da moju Mrvicu (ili Mazu, kako je ko zove) jednom predstavim širokim narodnim masama. Red bi bio...
Malo je pospana bila, pa cete razumjeti što nema onog njenog "marširanja" o kom sam pisao i poziranja sa jednom uspravnom nogom... Na predzadnjoj slici je Maza malo ljuta, a na poslednjoj je njen kutak koji je sama skorije odabrala - ŠANK! Ih, što joj je loše... a mi se čudimo što zapliće i jezikom i nogama po cijeli dan...![]()
hahahahah gad nervozni
opalish li joj kad shklempu, ima ushi bogom dane za to :joint:
Upoznajte Aresa, mini bullterier , ovdje je imao 3 mjeseca
SP_A0050.jpg
Srce je hrabro vodja puta, da dusa ljudska ne zaluta.
Ovo je tek kad smo ga uzeli, imao je 8 nedelja , kad dobijem aktuelne slike postavicu ih (on je u DEa ja ovdje ) sad ima 9 mjeseci i prava je maza.
Fotos-0107.jpg
imali smo mi jednoga bulterijera u bg tj tetka, zvao se tony a dali su mu ime todor,
jeo je od krushke preko jabuke dunje lubenice konzervi
SVASHTOJED
Prije Aresa imali smo Linu ,mjesanca american stafford-a i bullteriera, ona je isto jela sve, voce (jabuke, kruske, banane, lubenicu...) povrce (paradajz, krastavac, kupus...) ali mislim da je njima to urodjeno, posebno ako ih jos od malena naviknes tako. Nama je veterinarka savjetovala i davala susenu cveklu i sargarepu da se mijesa u hranu po malo.
Ovaj moj pinch nece nista bez meso... kakav mesozder
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
:hardrock::hardrock:
Last edited by kuglica; 24-01-08 at 08:45.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
ooooo kakav gospodiiiiiiiin. najljepse nesto kad kucko skrsti noge![]()
Al najjace mi je kad stavi 1 sapu na stolicu, ka na shank... Imala sam nedje tu sliku, okacit cu kad je nadjem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks