Page 130 of 225 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... LastLast
Results 3,226 to 3,250 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Priznaj, koliko god nenormalno bilo, milija ti je Srbija od Crne Gore.
    kakva glupost...
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BooQy View Post
    kakva glupost...
    Dje glupost? Da ti bude milija neka druga drzava nego svoja?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Dje glupost? Da ti bude milija neka druga drzava nego svoja?
    ja ne vjerujem u pojam SVOJE države. postoji država u kojoj si igrom slučaja rođen ili živiš u njoj ali ona nije moja niti sam ja njen. ali ipak to je razlika u filozofiji, nisam trebao da napišem "glupost". odosmo u offtopic...

dakle, sve regionalne lige su dobre za sport. navijači se biju i biće se, ništa se ne može promeniti u vezi toga. što se tiče partizana: da je sad najbolji - jeste, ali ako bude i dalje igrao u ligi u kojoj nema konkurenciju, neće se to dugo održat. mislim da će se srpski klubovi kad-tad uključit
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BooQy View Post
    ja ne vjerujem u pojam SVOJE države. postoji država u kojoj si igrom slučaja rođen ili živiš u njoj ali ona nije moja niti sam ja njen. ali ipak to je razlika u filozofiji, nisam trebao da napišem "glupost". odosmo u offtopic...

dakle, sve regionalne lige su dobre za sport. navijači se biju i biće se, ništa se ne može promeniti u vezi toga. što se tiče partizana: da je sad najbolji - jeste, ali ako bude i dalje igrao u ligi u kojoj nema konkurenciju, neće se to dugo održat. mislim da će se srpski klubovi kad-tad uključit
    U sto ti vjerujes a u sto ne i koja je tvoja filozofija to je tvoj problem i nema potrebe da to dijelis sa nama na ovom topiku. Navijaci ne treba se biju, i to se moze mijenjati.. Sto se partizana tice necu komentarisati da li je najbolji, jer stvarno je presmijesno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hrvati to predstavljaju kao da se CG sampionat utapa u hrvatsko prvenstvo

Crnogorci ulaze u hrvatsko prvenstvo?

Priče o regionalnim vaterpolskim ligama kruže našim medijskim prostorom već neko vrijeme. Iako se Hrvatska može pohvaliti jednom od najjačih vaterpolskih liga na svijetu, ako je vjerovati informacijama koje su "procurile" iz Crne Gore, naredne sezone u naše prvenstvo uključit će se - četiri tamošnja kluba...Crnogorski mediji danas donose informaciju kako su se na nedavnom kvalifikacijskom turniru za EP koji se igrao u Dubrovniku, čelnici Hrvatskog vaterpolskog saveza i Vaterpolskog saveza Crne Gore dogovorili da naredne sezone formiraju zajedničko natjecanje.

U tom natjecanju nastupalo bi 12 klubova, među kojima bi bilo svih osam hrvatskih prvoligaša (Jug CO, Mladost, Šibenik, Mornar BS, POŠK, Jadran, Primorje i Medveščak) i četiri najjača crnogorska kluba: Jadran Herceg Novi, Budvanska rivijera, Primorac Kotor i sljedeća najbolje plasirana momčad ovogodišnjeg crnogorskog prvenstva.
    Iako iz HVS-a još nema službene potvrde, Savez je u nekoliko navrata odlučno odbio ulazak u bilo kakva regionalna natjecanja u kojima ne bi nastupalo svih 8 hrvatskih prvoligaša. Sužavanje baze koja je dala svjetske reprezentativne prvake i brojne klupske europske trofeje bilo bi kobno za budućnost hrvatskog vaterpola, a ni jedan "manji" (ili je bolje reći - siromašniji) hrvatski klub ne bi preživio "odlazak" Juga i Mladosti u neka druga natjecanja.

Ovakva "fuzija" praktično bi predstavljala "crnogorsku injekciju" u hrvatsko prvenstvo, jer bi se natjecanje igralo tijekom čitave sezone, a međusobni rezultati hrvatskih klubova bodovali bi se kao prvenstvo Hrvatske, iz kojeg bi četiri najbolja kluba osiguravala doigravanje za prvaka.
    13.01.2008.
    elem, oni to ne dozivljavaju kao pocetni korak u stvaranju regionalne lige vec kao dodatak crnogorskog privjeska postojecem hrvatskom prvenstvu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Misljenje ovoga novinara ne mijenja sustinu stvari.3 ozbiljna nasa kluba pristupaju izuzetno kvalitetnoj ligi, gdje ima 2 ekstra i jos nekoliko dobrih klubova.
    Na ovakvo misljenje ga je vjerovatno navelo to sto ce u novoj ligi ucestvovati svi hrvatski klubovi.Nas ne bi trebalo da interesuje njegovo misljenje jer cisto sumnjam da ce se ta liga zvati Hrvatska liga ili tako nesto. Dakle vec sada imamo jednu od najjacih liga, pa Hrvati mozda nece da se iko vise prikljucuje.Iz exyu jedini ozbiljni klub koji nije clan te lige je Partizan i njemu je veliki interes da pristupi ovoj ligi.Za Madjare sumnjam da bi se prikljucili u bilo kojem slucaju.Znaci glavno je pitanje Partizana i zasto on nije u toj ligi.Jer ako Partizan nastavi da se takmici u ligi Srbije gdje nema protivnika ni koji mu je do clanaka ne ceka ga bas blistava buducnost. Da li Partizan nije tu zato sto oni nece ili sto ga niko nije pozvao ne znam, ali mislim da ce i on uskoru pristupiti ovoj ligi.Mada i bez njega ovako kako jeste liga je odlicna i ostalo ne bi trebalo da nasinteresuje, a najmanje misljenje nekog novinara.U svakom slucaju ne treba mi da brinemo o Partizanu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ua varvarai opet, gomila nesposobnih navijaca, predvodjenji delikventnim retardima , eto sto ja mislim o svemu ovome
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ua varvarai opet, gomila nesposobnih navijaca, predvodjenji delikventnim retardima , eto sto ja mislim o svemu ovome
    divan si, posebno za ovo delikventni retardi, mora da si upoznao te sto ih predvode pa pricas iz tog iskustva, mada ce prije biti da pricas napamet, jer da si ih upoznao znao bi pravo stanje stvari ....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Je li moguce ovo
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Chush da Partizan pristupi! Pa oni su sami sebi dovoljni! Da pristupi toj guma ligi Posto je on daleko najbolji glupo je da igra, smijesno ga je porediti sa ostalima, sigurno bi bio prvi pa nema razloga da uopste ucestvuje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Misljenje ovoga novinara ne mijenja sustinu stvari...
    ako nisi primjetio, "sustina stvari" trenutno ni ne postoji. sve je jos uvijek u "prica se", "navodno" fazi.

ipak zanimljivo je i indikativno citati preliminarne reakcije na eventualnu mogucnost. u CG svi skakucu od srece ka' kucici zbog "zajednicke lige" dok u hrvatskoj 99.99% medija uopste i ne prenosi vijest a i taj jedan jedini koji je prenosi - plasira je kao "fuzionisanje 3+1 CG tima u hrvatsko prvenstvo".

ne znam, gledajuci to ovako laicki meni se nesto cini da mlada (crna gora) hoce posto-poto da se uda i u tu svrhu je vec pustila vijest o svadbi dok je blago zainteresovani mladozenja (hrvatska) maksimalno coolira.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bilo kako bilo, potrebna nam je jaca liga pa kako god poimali fuziju sa hrvatskom. Nije samo kvalitet u pitanju i iskustvo koje bi mogli steci igrajuci sa hrvatskim klubovima vec i produzetak sezone, koja je kod nas zbog broja klubova kratka. Po meni je ovo dobar potez, al sam skeptican po pitanju realizacije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da skacemo od srece kad nam je liga od tri tima. To sto Hrvatima nije udarna vijest logicno je jer svakako imaju jaku ligu, ali dobro bi im dosla nasa tri tima(pogotovo ako neki nasi igraci odluce da se vrate u nase klubove). I otkud ti znas sto prenosi 99,99% hrvatskih medija?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To sto Hrvatima nije udarna vijest logicno je jer svakako imaju jaku ligu,
    nije udarna vijest??? pa, njima ocigledno ta vijest jedva da je vrijedna i pomena jer ja osim ovog jednog napisa nisam nasao nista na njihovim sajtovima i novinama.

I otkud ti znas sto prenosi 99,99% hrvatskih medija?
    bio bih ti vrlo zahvalan nadobudni agresivni junoso kad bi nasao jos neki clanak iz hrvaskih medija o ovom jer ja ne uspjedoh.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

i ko ne skacheeeee milicajaaaaaac

sarabubasara Guest

nego,sta vi mislite sa ovom kupovinom igraca iz Juzne Amerike?ja ne znam bas...kao sto je rekao File to je mac sa dvije ostrice,a mislim da bi trebali da 'vataju mlade igrace(oko 15-16 godina),kao sto je diNAMO uradio sa Da Silvom...
    A nekako,stopiraju napredak domacih igraca(ne mora da znaci,ali je moguce).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Dva Argentinca su došla na probu, dok dvojica tek treba da stignu, bez probe, već su procijenjeni kao prava pojačanja.

Što se naših igrača tiče, Budućnost su pojačala dva beka: Radović i Vidović.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    divan si, posebno za ovo delikventni retardi, mora da si upoznao te sto ih predvode pa pricas iz tog iskustva, mada ce prije biti da pricas napamet, jer da si ih upoznao znao bi pravo stanje stvari ....
    ajd molim te prosvijetli nas sve odje, i pokazi nam pravo lice svetaca koji predvode varvare ajd pliiiiz ?
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stace ovi srbi medju varvare
    dva albanca sa kosova dosla u buducnost

ovo je pitanje

jeli im milije sveto srpstvo ili buducnost
    Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
    Ban u hrvatskoj crnogorac
    Ban u crnoj gori crnogorac
    ...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Može li ko da mi pomogne gdje da nabavim pjesmu od no nejma Budućnost imam jednu malu varvarku od 6 godina...

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Quote Originally Posted by neobican View Post
    stace ovi srbi medju varvare
    dva albanca sa kosova dosla u buducnost

ovo je pitanje

jeli im milije sveto srpstvo ili buducnost
    i mene to zanima..

iskreno se nadam da ce FCF prevagnut..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    ajd molim te prosvijetli nas sve odje, i pokazi nam pravo lice svetaca koji predvode varvare ajd pliiiiz ?
    od retardiranih do svetaca, extra ti je razmisljanje zrelo ....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

sparco jesi li pada na glavu danas?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by shajo View Post
    sparco jesi li pada na glavu danas?
    Dobro pitanje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se tice cetvorice argentinaca dako bog da da znaju da igraju, sumljiva su ova poslednja dvojica koja se dovode bez pravih proba, ali ajde da vidimo ko zna mozda i mi ubodemo nekad, u svakom slucaju iz kvantineta se mora izvuci makar neki kvalitet, odnosno neka jedan od njih bude dobar i puna kapa.
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Page 130 of 225 FirstFirst ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)