padaju Norvezani u nedjelju, i to je to![]()
padaju Norvezani u nedjelju, i to je to![]()
Jeli snimao ko,da okaci na You tube, maler zestoki,a cim sam cuo taktiku za zadnje 10 sec vjerovao sam u pobjedu 100% !!!!!!!!!!!!!!!
Muratovic i Draskovic su bili najbolji na terenu, Kapisoda je kiksnu par puta sa lijevog krila iz cistih pozicija!
Kapisoda nije odigrao onako kako moze, ali on je jedva i igrao, jer je sinoc zadobio tezu povredu i do samog pocetka meca je njegov nastup bio neizvjestan.
Mrvaljevic je bio fenomenalan!
Da Mrvaljevica sam zaboravio, Roganovica takodje,ma svi su odigrali srcem!
Dobro je vodio noćas ekipu ne zajebaj, nije da ga nešto branim nego stvarno svaka čast za ovo noćas!
Da li je iko snimao???????
VIDEO: CRNA GORA - RUSIJA
Tu imaju neki momenti sa meca (i zadnja akcija)
Nije los onaj video,hvala!!!!!!!!!!
Ma kakvi, na predzadnjem tajm-autu je mrvaljevic drzao glavnu rijec, trenera niko ne pita nista - ondje se vidio autoritet njegov
Greote pa trener ce ovo da pogleda![]()
Norvezani dobili Dance.
Mozda se Norvezani opuste u zadnjoj utakmici protiv nas.
hahaahah najjaca mi je bila taktika Bane na tajm aut pred kraj poluvremena: "Slusajte, aj da probamo da damo go,ako ne...alo slusaj..ako ne..slusaj me ovamo...u tom slucaju nemojmo go da primimo". E Pero ,Pero ko li te pocero.....
Slovenia 16 34
Czech Republic 14 32
Croatia 14 32
Poland 14 27
Russia 15 25
Montenegro 16 25
Denmark 10 26
Norway 14 27
Germany 16 34
Belarus 13 26
Spain 12 28
Hungary 14 35
France 20 32
Slovakia 18 31
Iceland 9 19
Sweden 11 24
http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=18720
Last edited by Sholohov; 17-01-08 at 21:35.
Svaka im chast... Dako se dogovorimo sa Norvezanima zadnje kolo , neki poraz od 1 razlike...A nek se izive na Rusiju
Bilo kako bilo... sjutra u 18-15h navijamo da Norveshka sto vishe otrese Ruse![]()
F.C.F.
steta, mada su mogli faul napraviti, kao sto norvezani nisu dali dancima sut u zadnjem napadu za izjednacenje.
tako jeee !!! Rusi su ostali bez jedinog plejmejkera Ivanova (onaj sto je danas izasa) a kako ce ih pretrcati NOR to nije zdravono i nas ce al nema veze ... ahhahaha
ocemo 2. fazu oleee hahaha
PS. Dobro da preostale 2 utakmice igramo poslije Rusa pa cemo znati koliko nam fali![]()
i kada guuubiiiiish ja ti pjeeeevaaaaam jer u srcu mome jedina si tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks