Svaka im chast... sigurno da boli sto nije cijeli plijen , al svaka im chast... 600 000 naspram 140 000 000 , 25-25Sta reci?
![]()
A napravi taj jebeni faul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izgubismo nesrecno ... Nije losha taktika bila za poslednji napad , pushta se shut preko 9 m , a unutra se faulira , ali eto udje ona slina , shto cemo ...
give me THE red pill.
wake me up.
Bondar: No hay banda! There is no band. It is all an illusion
pi brate pobijedili ih da nisu oni peskirici od sudija presudjivali..pi ja nzn ja bi uzeo jednu pusku da sam tamo..
BRAVO, BRAVO, BRAVO za Crnu Goru!!! Iako smo ih imali, ovaj bod nam daje nadu da mozemo u drugu fazu takmičenja! Da mi je neko prije početka utakmice ponudio remi OBJERUČKE bih ga prihvatio (ipak su to rusi). Šteta samo što nam ga uvališe u zadnjoj sekundi pa ostade gorak ukus kao da je poraz! Idemo dalje! Prekosutra Danci a u ponedjeljak domaćini! Momci srce na teren pa šta bude a ja vjerujem da nas nećete razočarati! E viva MONTENEGRO!
ПАРТИЗАН
ЦРНА ГОРА/СРБИЈА
P.S. ово на застави је грб CPJ/CЦГ
remi, prvi poen reprezentacije crne gore. sve pohvale, odlichna igra.
mislim da su ovi nashi mali i umorni shto se tiche godina.
za prvo zvanichno vece takmichenje dobar pochetak i dobra igra.
svaka chast
Svaka cast momcima, fenomenalno odigrana utakmica, ali ka' i vazda, falilo je malo srece!
Ali me nervira sto su ispali pi**e na kraju-pa zasto su se bojali da sutnu (ili, bolje receno koji ce da sutne ) u zadnjem napadu nije mi jasno... :mad: U modernom rukometu ne mozes drzati loptu cijeli jedan minut-sile nema!!! Nego, da im ne zamjeramo bilo sta, itekako je ovo veliki uspjeh!![]()
Samo naprijed!
Last edited by Viscount; 17-01-08 at 18:13.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Petak
Norveška - Rusija (18.15)
CRNA GORA - Danska (20.15)
Nedjelja
Danska - Rusija (17.15)
Norveška - CRNA GORA (19.15)
Kakva igra! Kako mi je žao što nismo odnijeli tajkunima bodove
Jedina zamjerka na milion skrivljenih sedmeraca...
Sudije,ambisalo vi se ognjiste i grobovi,sa vaskolikom Rusijom zajedno.
Djetici,kapa dolje.
Last edited by Sidewinder; 17-01-08 at 17:52.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
EP: Bod protiv RusaRusija – Crna Gora 25:25 (15:16)
http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=18689
E ne znam stvarno šta reći poslije ovakve utakmice sem da je razočaravajuće što nismo dobili. Po svemu viđenom smo zaslužili pobjedu. Istina je, da nam je neko prije meča ponudio bod svi bi ga prihvatili objeručke, prvi ja sam mislio da će svi da nas otresu ka murvuali ovako ostaje veliki žal za ispuštenom pobjedom.
I sudije su nas zakidale i opet nas je 9 sekundi dijelilo od VELIKE pobjede! Mislim da nije bila dobra taktika za zadnji napad, trebali su da izađu na 9 metara i odma da prave faulove kako znaju i umiju, šakama i nogama ako treba! U svakom slučaju svaka čast momcima za prikazanu borbu, a i treneru koji je pokazao da nije s marsa pao kao što je većina pričala...
Protiv Danaca pogotovo, a i Norvežana biće puno, puno teže jer igraju pakleno brz rukomet što nije slučaj sa gubavim Rusima...Ali noćašnja igra uliva optimizam u itekako!!!
Last edited by Ramos; 17-01-08 at 18:10.
Iznervirao sam se uzasno, jer sam se sto je vise mec proticao nadao pobjedi i na kraju nismo imali i onu potrebnu srecu za tako nesto. Odlicna igra i ne mozemo dati zamjerke bilo kome iz nase reprezentacije.
Da li kao treci mozemo dalje?
hahaha bravo !!!
ovo je stvarno sramota s sudjenjem. nisu dali da se napravi iznenadjenje ...
a kako smo glupo odigrali zadnji napad, povukli se kao da vodimo 2 razlike :x
ali momcima svaka cast, i nadam se da se nisu potrosili previse , da nas ne razsarafe danci i norvezani !!!
PS. Mozda i mozemo do 2.kruga, posto cemo i mi i rusi sve ugasit, pa ce odlucivat gol razlika !
jos jednom BRAVO![]()
Pa ne mozes u rukometu napravit faul kao u kosarci... Imali smo igraca manje... Da se neko od nasih zaleceo da napravi faul, igrac bi dodao loptu, napravio bi se visak i Rusi bi imali igraca sa loptom na 6m... Da su svi nasi izasli na 9m, Rusi bi im bili na 6m iza ledja... Sa igracem manje moras sacekati igraca da ti se dobro primakne da bi napravio faul... Upravo su krenuli da prave faul kada je rus dodao loptu liku koji je dao go i koji je bio slobodan na 9m...
Da je bilo 6 na 6, onda bi vjerovatno iso presing i faul na onoga sa loptom...
Sve u svemu - OGROMAN USPJEH!
nije bilo šanse da se napravi faul, jer su ovi znali da ćemo da idemo na tu taktiku... razvukli su napad i imali igrača (ili dva, u slučaju da su igrali bez golmana) više...
Nista jos nije izgubljeno. Sad treba dati sve od sebe da sto bolje odigramo naredna 2 meca, kako bi na kraju imali bolju gol razliku od Rusije. Tesko je vjerovati da se moze nesto vise protiv Danske i domacina koji ce imati makar blagu naklonost sudija.
I imali su, jer je usao igrac umjesto golmana... Ma, tesko se tu mozes odbranit i s faulom, jer je bilo 20-ak sekundi... Nego, mi smo glupavo prokockali prethodni napad, tu je kljuc nesrecnog remija...
Njesu sudije bas toliko nas ostetile, i mi isto ne umijemo najbolje da se branimo-nego cupaju bez potrebe igrace kolko idje mogu-i naravno da slijedi iskljucenje.. Mada, opet, i onoga Muratovica su šupili Rusi u posljednjem napadu, tako da...ko ce mu ga znat...![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks