Dobi Jelena 2-1.
8-7 za Paszek i servira za mec.
Dobi Jelena 2-1.
Kakav je mec bio, niko nije mogao uzet game na svoj servis.U jednom trenutku Jelena je imala 20 break lopti a Paszek 15.Sve u svemu zao mi je one Paszek nije imala srece.
Ne znam jeli samo ja to primjecujem ili je ona Jelena najruznija teniserka svih vremena, ima onu mongoloidnu facu.I cini mi se da je imala neku povrjedu nedavno, isto je malo cudno da bude nadigrana u prvom kolu.
Matadore malo je nekorektno prvo covjeka nazivati gubavcem, a poslije navijati za njega.
Sad mu je sansa jer Federer nije 100% spreman, ali nepovoljnost mu je dobra forma Nalbandiana, a koliko cujem i Nadal se fali da je u top formi.
Kako gazi Nole ovoga Bekera...![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Sharapova sigurno u finale. Vrhunska forma, dobro kretanje. siguran servis. Prosto je oduvala Devenport 6-1, 6-3
kakva je Devenport, ka da je poplava izbacila.
da ako KONACNO Lleyton napravi nesto. makar prodje do 1/4 finala :mrgreen:.
Jankovic sigurnih 2-0 i plasman u 3.kolo![]()
Bas tako...
Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije, pobedom nad Rumunkom Edinom Galovits, sa 2:0, po setovima 6:2, 7:5. Treći nosilac u Melburnu u 3. kolu će igrati protiv Virdžinije Razano.
Posle maratonskog meča u 1. kolu, Jankovićeva je mnogo lakše preskočila sledeću prepreku. Prvi set, rešila je za samo 22 minuta, da bi Rumunka zatim pružila nešto jači otpor u drugom, kada je Jankovićevoj tri puta oduzela servis.
Srpska teniserka ponovo je imala problema sa povredom, ovog puta ramena, pa je sredinom drugog seta zatražila medicinsku pomoć. Pauza joj je, čini se, prijala, pa je u nastavku meča brzo izjednačila na 3:3, da bi zatim, uprkos gubitku servisa na 5:4, konačno rešila drugi set, sa 7:5, posle 66 minuta borbe.
Sledeći test za Jankovićevu je Francuskinja Razano, koja je postavljena za 30. nosioca, a u 2. kolu je savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 2:1, po setovima 6:2, 5:7, 6:3. U jedinom dosadašnjem duelu sa Francuskinjom, Jankovićeva je slavila sa 2:0, prošle godine na tvrdoj podlozi u Torontu.
Najbolja teniserka Srbije, Ana Ivanović, plasirala se u treću rundu Otvorenog prvenstva Australije, koji se igra u Melburnu. Ivanovićeva je u drugom kolu pobedila Italijanku Tatjanu Garbin u dva seta - 6:0, 6:3.
U sledećoj rundi rivalka Ane Ivanović biće Slovenka Katarina Srebotnik.
Meč na Areni Rod Lejver trajao je 66 minuta i protekao je u potpunoj dominaciji naše teniserke, koja je prvi gem izgubila tek sredinom drugog seta.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Drugi reket Srbije Janko Tipsarević plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u drugom bio bolji od 25. nosioca, Španca Fernanda Verdaska, u tri seta – 7:5, 7:6, 7:6, posle 161 minuta igre. Protivnik Tipsarevića u narednom kolu biće Rodžer Federer, koji u drugoj rundi, u "egzibicionom" meču, nije imao mnogo problema sa Fabrisom Santoroom.
Posle teškog meča u prvom kolu, koji je dobio posle pet setova, Janko je ovoga puta odigrao znatno bolje protiv znatno boljeg rivala, i zasluženo je izborio duel sa velikim Švajcarcem.
Janko je imao čak 20 vinera manje od Verdaska (39 – 59), ali je meč dobio zahvaljujući mnogo manjem broju neiznuđenih grešaka od Španca (Tipsarević 20, Verdasko 44).
U prvom setu nije bilo brejkova sve do 11. gema, kada Janko oduzima servis protivniku, dolazi do vođstva od 6:5, i u narednom servis gemu rešava taj set.
Drugi deo igre bio je još zanimljiviji. Tipsarević je odmah na startu napravio brejk, koji je držao sve do 10. gema i vođstva od 5:4. Ipak, Verdasko tada vraća brejk, i u 13. gem ulazi sa psihološkom prednošću. Tipsarević je „dodatni gem“ odigrao na vrhunskom nivou, poveo je brzo sa 6:1, i posle malo problema došao je do drugog seta iskoristivši treću set loptu.
Najzanimljivije je bilo u trećem setu. Viđena su po dva brejka na obe strane, pa se ponovo igrao taj-brejk. Teniseri su bili izjednačeni do rezultata 3:3, i prve promene strana, a onda je Tipsarević ponovo pokazao da ima jače nerve, i uz nekoliko grešaka Verdaska obezbedio je najbolji rezultat na gren slemu u Melburnu.
Last edited by Kutuzov; 17-01-08 at 14:02.
zna Tipsi da iznenadi na velikim turnirima makar po jednog jaceg igraca
@Kutuzov, mislim da nema potrebe da kopiras cijele textove sa B 92...
Mozda svi i ne citaju B92 a ovdje je sve na jednom. I nasi komentari i tekstovi i sve...
mislim da je link dovoljan radi preglednosti...
Mozda si i u pravu...
tipsarevic znaci na fed ex-a. bice gusto![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Jelena u cetvrtom kolu 2:1 (6:2, 4:6, 6:1). Sve ka' da nece... Povrijedjena ovo ono, a ovamo dobija li dobija, kao Novak u svoje pero hehe
Tipsarevic je lud, njemu se nikad ne zna, ali u svakom slucaju mislim da nema ama nikakve sanse da iznenadi Federera
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Kad je meč Tipsarević-Federer?
Lakše je bilo da si rekao noćas u 1hvala na info drug!
uh, gledacu to nocas... Nadjoh link dje se moze gledati preko neta besplatno, pa ako ko oce da postavim. Nije neki kvalitet slike, ali se moze gledati
Gledam sad Rodika i Kohlsreber i ne mogu se nacudit cudu kakva je PIC*KA ovaj Rodik... Znaci konstantno na servis protivnika samo prebaca, cak i kad mu je tako lagana loptica za viner, on samo prebaci i ceka da ovaj pogrijesi, a Njemac ne da ne grijesi no igra vrhunski i zasluzeno vodi 2:1 u setovima...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks