maestro federer 4-ti put zaredom osvaja masters.
"psssstttt maestro lavora"
maestro federer 4-ti put zaredom osvaja masters.
"psssstttt maestro lavora"
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Josh malo, josh maloooooooo! Federrer - Sampras!
U jedinom mechu koji su do sad odigrali bilo je 3:2 za Federrera...
Idemo S.!![]()
Svim srcem za Samprasa
Kad je tacno mech? Oce li ga ko prenosit kod nas :cry:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
dobio federe 6-3,6-4. igraju za 2 dana opet i u subotu.
Sampras je za Fed Ex-a svijet izmislio.Pogledajte kakvu je samo konkurenciju Sampras tada imao.A Federeru danas nije ni tesko da osvaja sve kad su mu konkurencija Davidenko, Nole, Rodik(koji imaju debeli kompleks od njega) i Nadal koji ne zna nista drugo nego da trci i udara po lopti kao budala a kad mu taj metod ne radi jednostavno nema plana B.
Federer i Sampras su odigrali i drugi egzibicioni mec.Pobijedio je Federer 7-6 7-6.Nakon meca Fed Ex je nahvalio Pita i rekao je da bi Pit danas bio medju 5 najboljih tenisera.Mislim da ovo dovoljno govori o konkurenciji koju Federer ima, kad bi jedan penzioner bio medju 5.Iako je Sampras najbolji svih vremena ipak se preko 5 godina ne bavi tenisom.
U trecem egzibicionom mecu Pit Sampras pobijedio Federera 7-6 6-4:yipiiii:
Namjeshteno radi publike... :mrgreen:
#fakenews
zao mi je sto ne odgledah ove meceve.
Nole pjevač.![]()
Juznji-Nadal 6-1, 6-0:mrgreen:
Evo gledam danasnje rezultate, od interesantnijih duela Stepanek dobio Robreda 2-0, Ana i Jelena dobile po 2-1. I onda mi pogled pane na nesto sto je za vjerovali ili ne.Pazite ovo Jelena Dokic (YUG) predala kod rezultata 0-5.
I jos jedna zanimljivost Fed Ex ima problema sa nekakvim virusom pa mozda nece 100% bit spreman za Australian open.Virus je pokosio i lipog Ancica, steta za zenske poklonike tenisa koje ovlaze na sami pomen njegovog imena.
Henin po ko zna koji put oprala Anu, ovaj put malo teze 2-1 (6-2 2-6 6-4)
Ana i Jelena zamijenile mjesta na WTA listi, Ana je sad treća.
Prekosjutra pocinje Australian open.Evo nosilaca
http://www.australianopen.com/en_AU/...951513125.html
Raspored parova
http://www.australianopen.com/en_AU/...s/ms/r1s2.html
Interesantno je da je Nalbandian(jedan od favorita) tek 10 nosilac sto znaci da ce ako favoriti budu prolazili prema planu ici u osmini na Gonzalesa, cetvrtini na Nadala, i u polufinalu na Novaka.Tezak put ali krajem 2007 je bio u savrsenoj formi pa ako je i dalje tako sigurno je tu glavni favorit za finale uz Federera.Nadal i Novak su bili u losoj formi tada s tim sto je Nadal nastavio sa losim igrama i ove godine.
Novak bi u slucaju da nosioci idu po planu igrao osminu sa Youzhny-em, pa sa Roddickom pa na pobjednika Nadal-Nalbandian.Mada i teoretski u 16ini ima Stepaneka koji nije bas naivan, dok Nadal ima Andreev-a.
Malo sam zakomplikovao, ali dobro ovo je otprilike razvoj situacije ako sve bude islo prema mojim predvidjanjima.Federera nisam ni komentarisao jer je za njega finale zavrsena stvar(iako je imao virus pa mu je ovo prvi turnir u sezoni).
Navijam za Federera, najbolji je svih vremena. Predvidjam finale Federer-Nalbandijan i pobjedu Federera
Da vidimo je li trenutak da Nole stigne do prvog velikog trofeja...
Jankovićka igra taj brek u trećem setu...
Trenutno 7-7...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks