:hammer:A IN tv to prenosi legalno...a spanski komentatori i reklame,a arapske televizije...nece biti.
Taman smo se malo kao nacija odmorili od Shofra neurotika ometenog razvoju...:hammer:
:hammer:A IN tv to prenosi legalno...a spanski komentatori i reklame,a arapske televizije...nece biti.
Taman smo se malo kao nacija odmorili od Shofra neurotika ometenog razvoju...:hammer:
Zasto sad za obn treba pretplata na total tvu?
Moze li neko da napise koje kanale nudi Total TV u osnovnom paketu?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Jesili probao na njihovom web sajtu?
Jesam, ali samo ima cjenovnik i karakterisrike risivera...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
probaj odje, na srpskom dijelu sajta:
http://www.totaltv.tv/scc/index.php?...&id=2&Itemid=3
isti su ja mis'im. evo neka potvrdi neko ko ima total...
glas za total tv,imam ga godinu i nesto,nikad problema nijesam imao,a vidim-citam da korisnici bbm-a (komsija prvi non-stop ima problema) i extra tv-a,ne znam za iptv,u stvari ne znam dali je uopste pocelo to jer je moja sestra sa zlatice zvala i rekli su joj tek nedje oko kraja marta-pocetka aprila ce doc da zavrse to,uvijek imaju neke zalbe.
1993-2020
I ja glasam za besprekornu uslugu TotalTV-a![]()
ja imam BBM i prezadovoljan sam,nikakvih problema nemam
a za Totalov bespaltni risiver malo sjutra
za postavljanje se placa 50 eura dva mjeseca nakon posyavljanja na racunu dodje jos 30 eura,pretplata za osnovni paket je 10 eura
kod BBM.a 85 eura je risiver ,jos sam nesto zaoravio kad prestanete placati pretplatu za total oduzima vam se i tanjir i risiver,znaci placate 80 eura za iznajmljivanje risivera
kod BBM.a risiver ostaje u vasem vlasnistvu a odnose tanjir i LNG
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
ne mogu se sad sjetit,ali cini mi se da nije bilo tako,imam oko i tanjir odavno,pa nijesam placao nista osim polugodisnje pretplate,isto tako i moj brat od ujaka,nije imao ovo navedeno i platio je neku smijesnu cifru+2 mjeseca bedza neke kanale,javljam kad ga vidim.ja i otac smo sami sve zavrsili-nasli signal i to je to.tad je isla polugodisnja pretplata za osnovni paket+hbo+3xxx kanala,90 ojra cini mi se za po godine,sad ide preko montenegro starsa,bez bezobraznih kanala ista cijena cini mi se,ne znam jer nijesam ja isao da potpisujem ugovor.
1993-2020
Što se tiče BBM-a, ako komšija stvarno ima problema nek samo zovne 9860. Onda se pojavi crveni kvadratić sa datumom prijave kvara. Izveštaj o otlonjenim reklamacijama ide managmentu i jednostavno nije moguće da se neko stalno ima problema, jer onaj crveni kvadratić bode oči.
vjeruj mi svaki put kad podjem do njih,zovu da se zale kako su im kanali nestali,dodju kod mene da intervenisu za wimax,on izlazi da pita 'jesu li to ovi iz bbm-a',konstantno ima frke,znam da zove,i da se isprave problemi,ali dan kasnije sve po starom.
1993-2020
OK. Pošalji mi na PP ime i prezime, adresu i broj telefona od komšije. Provjeriću o čemu se radi i javljam.
posto vec vise mjeseci pratim i bbm i extra tv mislim da mogu da izvedem jedan vrlo realan zakljucak, a to je: da je BBM po izboru kanala i po "stabilnosti" slike duplo bolji od extra tv-a. extra tv mi sjecka svako malo sto me uzasno nervira a o izboru programa necu da trosim rijeci. da extra tv nema ono famozno snimanje od meen bi dobio ocjenu 2+. a sto reci za videoteku osim - hahahahahaha.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ponovo zabari,spanci i rode na total tv-u...
1993-2020
Meni je BBM odlican. Ne mogu da komentarisem Total jer ga nemam ali drug mi ima Total a kod babe BBM i kaze da je BBM bolji.
LOL, njegova baba ima kablovsku i gleda Spice
Ne mogu da vjerujem da se ovdje uopste raspravlja o tome da li je bolja IP Televizija ili divlji signal preko satelita, koji se kvari kad malo padne kisa. Prvo procitajte sta znaci IP TV i koliki je to boom. Nebitno je da li ga nudi T-Com, BBM, ProMonte ili bilo ko drugi. Bitno je da se prica o servisu kao servisu. Vidjecete da ce u roku od 2 godine 90% ljudi koristiti IP Televiziju, sto je i normalno za jedan ovakav servis. Problem je samo sto su ovdje ljudi piljari pa ce radi 50 centi vise (za servis za koji treba izdvojiti ko zna koliko miliona eura) da pljuju po tome.
Last edited by dexonj2004; 17-04-08 at 08:49.
ja ne mogu vjerovat da se uopste prdinja vise ko je bolji total bbm ili extra.Jbt ljudi ko da su zavisnici od televizije
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks