Page 62 of 723 FirstFirst ... 125258596061626364656672112162562 ... LastLast
Results 1,526 to 1,550 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Danas je u profesionalnom sportu psihichka pripremljenost podjednako bitna koliko i fizichka, a sadashnji selektor chini mi se da nema dovoljno znanja na tom polju, nego da ne sudimo do evropskog pa cemo raspravljati o tome kad se zavrshi...

Ajde da postavimo to ovako,jedino su Hravti sa ovih prostora da odgovore zahtjevima modernog rukometa,fizička sprema je jako bitna ali kako da naš Mrvaljević od dva metra i sa 100 kg da bude brži od beka kakav je Alen Muratović,naši momci su visoki i jaki i nažalost nedovoljno brzi,transforamcija iz odbrane u napad i obratno nam je uvijek bila lošija strana,pogotovo je to izraženo sada kada se bez brzog centra i gomile kontri i polukontri ne može zamisliti moderni rukomet...genetski jednostavno nijesmo u stanju da se nosimo sa tim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odlicna slika

Evo nasi protivnici na Evropsko, Danska, mlati svabe...5 razlike. minut do kraja..
    kraj 30-26

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by KingofDenmark View Post
    Danska, mlati svabe...5 razlike. minut do kraja..
    kraj 30-26
    no comment

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

MNE-ARG 16:25 :mad:

Na sta li ce ovo licit u Norveskoj ?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Ne znam ljudi, ali ovo je katastrofa...
    Pa na sto smo spali kad gubimo od Argentine?!! Kako god, ja jos uvijek vjerujem u te momke, ali ovo ne mirise na dobro...
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahhahahaha i ja vjerujem ... hahahaha

mislio sam da mozemo nesto protiv Rusa na startu (DEN i NOR ce da nas operu laganizZza)ali siiiipak def.najgora rep. na ovom EP

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stvarno no KoMent! nada potonja umire

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

CRNA GORA POSLJEDNJA NA TURNIRU U SIUDAD REALU

Meč protiv Argentinaca sa tribina posmatrali su Stojanović, Tomić i Osmajić, a selektor Ranko Popović je odlučio da od početka odmori veći startera sa prethodnih mečeva pa su od prvog minuta zaigrali Doknić (jedina svijetla tačka) na golu, na crti Pejović, na krilima Martinović i Dobrković, te u bekovskoj liniji Rudović, Milašević i Marković, dok je kapiten Đukanović u odbrani mijenjao Rudovića. Ta postava je igrala prvih 20 minuta, u kojima su Argentinci stekli prednost od 9:3 (u 13. minutu su vodili 6:1), kada su počele prve izmjene, pa su u igru ušli Roganović (umjesto Markovića), Svitlica (Dobrković) i Mrvaljević (Milašević). Međutim, ni to nije uticalo na promjenu rezultata, jer su "gaučosi" do odmora povećali prednost na devet razlike. U nastavku su zaigrali Muratović, Kapisoda, Rakčević, Đurković (samo u odbrani), dok je Mijatović ulazio samo kod izvođenja sedmeraca. Umor je, očigledno, učinio svoje, pa "crveni", u nastavku nijesu imali snage za preokret, a jedino su uspjeli da u nekoliko navrata smanje zaostatak na sedam golova razlike...

"U ovom meču smo želio da odmorim igrače koji su nosioci naše igre, Muratovića, Kapisodu, Mrvaljevića, Rakčevića, Đurkovića, Đukanovića, Svlitlicu, Stojanovića. Jednostavno, dao sam šansu mlađim igračima, Rudoviću, Milaševiću, Pejoviću, Martinoviću, Markoviću i nijesu se najbolje snašli, promašili su nekoliko zicera na početku, što su Argentinci iskoristili da na početku meča stvore pet golova razlike. Bilo je evidentno da tako ne ide, poslije dosta promašaja im je pala i koncentracija, pa sam pokušao da uvođenjem igrača koji su više igrali na turneji nešto popravimo, ali je umor bio veliki, a i naš rival je već stekao osam-devet golova razlike. Ipak, u nastavku smo uspjeli da uspostavimo ravnotežu, ne i da smanjimo zaostatak iz prvog poluvremena, i nekih 20 minuta smo dosta dobro odigrali odbrane 5-1 i 4-2. Uspjeli smo malo da se primaknemo, ali je ponovo došlo do pada koncentracije kod starijih igrača, Muratovića, Mrvaljevića i Roganovića, koji su sa nekoliko ishitrenih šuteva omogućili Argentini da podigne prednost na deset razlike. Potvrdilo se ono što sam vidio u prethodna dva dana, da su Argentinci veoma dobra ekipa, njihov rukomet je u ekspanziji, sa čvrstom i agresivnom odbranom 3-2-1, koja nam je zadavala puno problema. Ipak, smatram da oni nijesu toliko jači od nas, već da smo istog kvaliteta. Doživjeli sve poraze na ovoj turneji po Njemačkoj i Španiji, ali osim neuspjeha protiv Argentine, gdje je bilo evidentno da nas je umor stigao, ostalo su bili sve očekivani porazi. Nije lako odigrati pet mečeva u devet dana i odraditi još sedam treninga, ali mislim da imamo dovoljno vremena da se odmorimo do Evropskog prvenstva, što je u ovom trenutku i najvažnije", kazao je selektor Ranko Popović.

Naša selekcija sjutra oko 16.50 časova stiže u Podgoricu, kada će selektor Ranko Popović i saopštiti spisak od 16 igrača koji će predstavljati Crnu Goru na Evropskom prvenstvu u Norveškoj. Igrači koji putuju na EP dobiće slobodno do utorka ujutro u 7 časova, kada je okupljanje u Hotelu "Crna Gora", a pola sata iza toga i odlazak za Oslo na put preko Tirane i Minhena.

Crna Gora - Argentina 16:25 (6:15)

Siudad Real - Dvorana: „Kihot Arena". Gledalaca: 500. Sudije: Rios i Pastor (Španija). Sedmerci: Crna Gora 3 (0), Argentina 5 (4). Isključenja: Crna Gora 14, Argentina 4 minuta.

Crna Gora: Doknić (20 odbrana i sedmerac), Mijatović, Rakčević 3, Pejović 1, Dobrković, Milašević, Đurković, Marković, Đukanović, Mrvaljević 1, Svitlica 3, Kapisoda 1, Martinović, Muratović 3, Rudović, Roganović 4.

Argentina: Šulc, E. Pardales 2, Pizaro 4, Simonet 3, Ortela, Doldan, Kogovšek 5, Karara, Vijera 2, Kastro 2, Tores, G. Pardales, Fernandez 1, Vidal 3, Karol, Miguelez 3.

http://www.rscg.cg.yu/me/content/view/512/27/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za sve je kriv trener,blage veze nema.Krajnje je neozbiljno dovesti ovoga trenera da nas predvodi na EP, ko je za to kriv?Katastrofa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to je isti onaj trener koji je sa juniorskom reprezentacijom posljednje zajednicke drzave osvojio prvo mjesto na SP. ne mozemo rec da nema pojma. neka se zavrsi ucesce Crne Gore na EP pa cemo pricati o utakmicama koje su mnogo vaznije(rezultatski) od prijateljskih...
    Last edited by Sholohov; 12-01-08 at 21:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

EHF European Handball Championship to be streamed live on www.ehf-euro.com

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

17.01.
    17:00 Rus-mne
    19:15 Den-nor

18.01.

18:15 Nor-rus
    20:15 mne-den

20.01.
    17:15 Den-rus
    19:15 Nor-mne

Thanks Thanks Given 
    9,764
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Ajmo prognoze ko mislite da osvaja ovo... Meni se chini da je doshao red na skandinavce... Finale danska - shpanija i osvajaju danci... Ne znam u kakvom sastavu idu hrvati i imaju li kao i uvijek problema sa povredama, njemci teshko da ce moci bez pune hale svojih navijacha, francuzi imaju paklenu odbranu i ako budu odigrali kao na zadnjem prvenstvu mogu i oni do finala i poljaci koji po meni ne mogu dalje od polufinala...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

* FRANCE *

Za njih navijam i nadam se da ce odbranit titulu Mada su oslabljeni dosta ali uz Karabatica ... nista ti ne fali
    Hrvati bez Dzombe, Zrnica i Balica, uz rovitog Lackovica i Metlicica malo sto mogu...
    Norvezani ce ic makar do polufinala Peru sve u pripremnim utakm.
    Spanci i Njemci imaju extra timove... Zaebano je ko ce u konkurenciji ESP,GER,FRA,ICE,SWE otic u polufinale :? jer se tako ukrstaju C i D grupa...
    Poljacima kako pune, ali mogu i oni do polufinala, A i B su slabije grupe ...
    Last edited by BoNyA; 13-01-08 at 11:54.

Thanks Thanks Given 
    9,764
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by BoNyA View Post
    * FRANCE *

Na svjetskom sam navijao za njih kad su izbacili hrvate jer su ih stvarno pojeli u odbrani, a imaju i dva crna beka koji skachu kao ludi, s tim shto lijevi ima malu minutazhu zbog karabatica... Prvenstvo je stvarno prejako, igra se atomski rukomet, bice uzhivanje...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na kojeg mislis ?
    Mislim da je u pitanju Narcisse ali Karabatic u repr. igra srednjeg beka ?
    Narcisse LB-Karabatic PM-Abbati/Fernandez RB bekovska linija

Thanks Thanks Given 
    9,764
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Na kojeg mislis ?
    Mislim da je u pitanju Narcisse ali Karabatic u repr. igra srednjeg beka ?
    Narcisse LB-Karabatic PM-Abbati/Fernandez RB bekovska linija

Mislim da je on, samo shto je proshlo prvenstvo karabatic dosta igrao i lijevo, moguce da su samo mijenjali pozicije... Slabo sam ispratio zadnje prvenstvo evrope poshto chini mi se da nije bilo prenosa na nashim televizijama tako da do svjetskog nijesam bio u toku, i onda odjednom isplivashe par igracha iz francuske i poljaci... Sve u svemu kao shto rekoh bice mnogo zanimljivo jer ima 6 selekcija koje imaju podjednake shanse za titulu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste imaju obicaj da se mijenjaju al ovako ka sto rekoh startuju

IN tv je prenosila EURO06 jer je tada i SCG igrala a nije isplivao niko iz FRA jer je su vec zlato uzeli na EP ...

ufff kad dodje 17.? cetvrtak? i to mi otvaramo MNE-RUS

Thanks Thanks Given 
    9,764
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Jeste imaju obicaj da se mijenjaju al ovako ka sto rekoh startuju

IN tv je prenosila EURO06 jer je tada i SCG igrala a nije isplivao niko iz FRA jer je su vec zlato uzeli na EP ...

ufff kad dodje 17.? cetvrtak? i to mi otvaramo MNE-RUS

E ako se $ecam zakolji me... Jel to kad smo se krpili sa hrvatima i dancima, posenilio sam skroz...
    Rekoh za mene su isplivali poshto nijesam dobro pratio to prvenstvo...
    Da,da chetvrtak...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

NIKOLA PETROVIĆ ODREDIO SPISAK ZA ŠVAJCARSKU

Selektor ženske reprezentacije Crne Gore Nikola Petrović odredio je danas spisak od 16 igračica koje će pd 16. do 21. januara biti gošće Švajcarske rukometne federacije i u okviru „Master kupa" odigrati dvije utakmice sa domaćom selekcijom (18. i 19. januara).

http://www.rscg.cg.yu/me/content/view/513/27/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas bi Bana trebao da odredi spisak za EP....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Budućnost u Kupu pobjednika kupova!

Zahvaljujući pobjedi Viborga nad ekipom Ferencvaroša, Budućnost T-Mobile će nastaviti svoju evropsku sezonu. Podgoričke rukometašice priključuju se ovom takmičenju u osmini finala.
    Protivnik podgoričkih rukometašica već je poznat – španska Akaba Bera Bera, u kojoj igra i naša Nataša Krnić, dolazi u goste Budućnosti 9. ili 10. februara, dok se revanš igra nedjelju dana kasnije u Španiji.

http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=17974

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Za sve je kriv trener,blage veze nema.Krajnje je neozbiljno dovesti ovoga trenera da nas predvodi na EP, ko je za to kriv?Katastrofa...
    Niko nije kriv!
    Ovo je naša realnost i naša budućnost!Ljudi vi stalno,izgleda namjerno zaboravljate, da je Crna Gora do ovog turnira igrala isključivo sa nižerazrednim ekipama(zadnju utakmicu pobjedila Italiju nakon penala)!
    Jedini spas je u regionalnoj ligi!
    Košarkaši, rukometašice,vaterpolisti su krenuli ili već jesu i imaju šansu za brz napredak!
    Sada je sasvim normalno da kvalitetni evropski igrači udju u naš vaterpolo,rukomet i podignu kvalitet!
    Mladi će uz njih stasavati ,biće jača konkurencija, dolaziće češće skauti...
    Muški rukomet sa onakvom ligom je osudjen na izumiranje...
    Ako ne udjemo u regionalno takmičenje uskoro će nas ,,drati" i Italija,Holandija,Engleska...
    Libertas

Page 62 of 723 FirstFirst ... 125258596061626364656672112162562 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)