A fixni telefon placamo otkad znam za sebe, tako da mi je ta prica da Extra kosta 9+5 poprilicno glupaPlacam i ADSL 25 eura i mobilni 25 pa necemo sad sve to natovariti na Extra
I za ADSL treba fixni tel zar ne? Ali niko nije racunao da paket kosta 30 eura (25+5), nego 25 koliko stvarno i jeste![]()
Nije vino pošto prije bješe....
Ranije je telekom bio neminovnost, a sad već nije. M-tel već pruža uslugu fiksne telefonije (uz teškoće) , a ubrzo će i drugi. Pa računicu treba praviti drugačije....
Dakle Extra košta 9 + 5. A i ovih 5 je interesantno. Ranije je bilo manje, pa su onda kao izbacili TV pretplatu, jer neće oni da uzimaju narodu za TV(nisu oni takvi, oni su dobri), pa su onda podigli svoju pretplatu (sa kojim opravdanjem niko ne zna). Tako suma sumarum opet plaćamo isto samo sad sve ide T-com-u u džep, plus ako uzmeš fiksni kod nekog drugog onda ostaneš bez Extra ali pretplatu za nju plaćaš i dalje jer imaš ugovor.
Isti osjećaj kao da imaš hobotnicu oko glave od koje se braniš, a ona uvijek neki novi pipak obmota.
tu si mozda u pravu, ali sto meni je bzv! pruzaju ti uslugu, naplacuju ti pruzanje te usluge mjesecno, naplacuju ti prikljucaK i naplacuju ti koriscenje resivera! valjda kad sve navedeno placas, resiver kao prateca oprema usluge bi trebao biti besplatan! to je isto kao da podjes kod zubara da popravi zub (usluga) i pored popravke izracuna ti koliko je koristio onu masinicu i naplati ti! to mi je stvarno bzv.
To ti ne znam, o tome neka misle ovi sto im fixni telefon ne treba. Meni treba sve u paketu sa ADSLom i Extra i sve to radi extra tako da im prosto bilo
A ko ne zeli fixni pa nije lud da ga uvodi samo radi Extra, ima i drugih oeratera tako da je sve stvar slobodnog izbora. Niko nikoga na nesto ne prisiljava. Bar sad ima telefona, televizija, interneta i chuda, pa ko sto voli nek izvoli![]()
Tačno tako. Ako si za njega dala tolike pare imaš valjda pravo da radiš sa njim što te volje. Da ga daš babi, da ga bačiš sa rive u more, da ga daš djeci da se igraju sa njim....što bi ga njima dala... ko su ti oni?
I šta znači to iznajmljivanje. Znači li to da će kad istekne godinu dana da ti ga opet iznajme za iste pare?
Reci Sale, razriješi dilemu?
Pa koliko to onda dođe troška mjesečno?
Kako neodređeno.
Ako ga iznajmiš godinu onda je 87,5. Ako ga iznajmiš dvije godine koliko im daš para za te dvije godine? Nemoj tu da mi mutiš ko da ti je onaj Mađar ujak.
One time fee.
One time fee. Hvala montenegrini![]()
E ovo je šupljo .... kao šuplji zub.
Slobodni izbor koji T-com sprečava na sve moguće i nemoguće načine.
Prvo su ugušili sve druge operatere TV usluga osim BBM i Totala, jer nikome nisu dali da koristi TK kanalizaciju.
Onda već mjesecima izbjegavaju da daju cijene interkonekcije svim drugim operaterima, a sad kad su ih dali, dali su nebulozne.
EBRD je svjestan situacije i štetnosti za razvoj Crne Gore donirao novac za konsultante kojima je upravo počeo jednogodišnji angažman u CG. Njihov posao je da nauče ljude iz naše Agencije kako da razbiju monopol T-com-a. Recept postoji, ali će da potraje. U međuvremenu T-com planira da veže korisnike na razno razne načine, pa kad sloboda izbora dođe, neće je opet biti jer će korisnici biti vezani dugogodišnjim ugovorima i uvezanim šemama.
Toliko o slobodi izbora.....
mene prvi mjesec doshlo 2.61 eura da im platim dodatni paket,niti sam ga naruchio ,a jos vele prvi mjesec dzabe sve,sjutra cu racun da im ponesem u poslovnicu i ako mi to ne srede ubaci im unos pa nekaga oni plate.nije zbog para,ali me nece magarcem pravit!!!
polako herki, na kraju ce i to bit.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ajmo ljudi ne placite za 5e/10e mjesecno.
Nekome je zao da ih da , a neko misli da vrijedi i vise.Stvar ukusa koliko sta valja.
Nekoliko put sam ponovio, (i neko me prozva da me placaju T-comovci - kakav kompleks taj covjek ima ?) i opet cu: ovo je stvarno jako dobra stvar.I bas me briga kosta li 5/10/15e vise, i bas me briga ciji je receiver, jer ovo zelim da imam,dok god dobro radi i dok god se nesto bolje ne pojavi.
Pitanje za korisnike EXTRA TV-a: nemam 6-ti kanal (ide 1,2,3,4,5 pa 7,8....itd) - kad stisnem 6 na daljinskom dobijem 7 kanal.Zna li ko o cemu se radi - da li je rezervisan za neki Tv program ili sl?
@marxim
Rezervisan je kanal za jednu novu crnogorsku televiziju koja treba da pocne sa emitovanjem u martu :-)
Nije T-Com tu kriv, samo su nasli ajvane koji su bili spremni da prodaju svaku zicu u Crnoj Gori.To su platili koliko su platili i sad stite svoje interese.Svakome se moze doskociti, pa njima. Sto rade novinari, agencija za telekomunikacije ? Objasnite korisnicima zasto imaju najskuplji inernet u evropi, zasto im je skuplje da zovu prvog komsiju koji je na drugoj fixnoj mrezi neko da zovu ameriku, pa da vidis kako korisnici odlaze pa da su im usluge najbolje na svijetu , a ne kilave ka sto jesu.Ovdje bi novinari sa par tekstova mogli dobro da ih zamisle.Ali u Crnoj Gori nije nikoga nizasta briga i zato ovi rade sto rade.Uf iznervirah se:smile:
Mislim da bi T-Com svima koji zele da budu vlasnici risivera mogao (morao)omoguciti da ga kupe po trzisnoj cijeni, sa normalnom garancijom godinu dana, i onda su oni vlasnici, pa poslije neka ga slome ako hoce. Ako im se poslije godinu sto desi s risiverom, neka ga, ako zele poprave i sami plate na to. Njihov je i to je jedino vazno.
Ovi drugi, naivni, platice jednokratno tih blizu 90 eura, ali bice samo korisnici, ali i ne vlasnici risivera. Telekom ce, po toj logici, i za pet godina morati da im popravi ili da na koriscenje novi ukuliko se taj pokvari. Bas ste naivni ako na to pristajete. Potpuno vas je T-Com zaludio tim snimanjem i pauzom, kao da je to nesto...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks