Ispraznis vodu, sklopis stakla i stavis na dno kofera... I onda, kad bi doma dosla, Ajsa bi se pitala zasto joj curi![]()
Originally Posted by Nk-001
eh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally Posted by Nk-001
Ovaj donji sa sve policom je bio 1950EUR
Dzabe![]()
Zezas??? 1950?????????
Iz principa ga nebi kupila... Ali iz principa... da je 2000 okruglo, al ovako....
Lijep je meni onaj doma..
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
poslije dva mjeseca pokusavam da dovrsim po drugi put akvarijum evo jedna slicica pa ako ima kakvih predloga![]()
Evo da ti ja iskomentarišem akvarijum![]()
Molim te makni ove skoljke...
Mozda bi pozadina od sige dosla vise do izrazaja ako bi stavio iza akvarijuma neku tamnu(teget,crnu) pozadinu, jer mi ovako izgleda kao nezavrsena.
Uz pozadinu od sige ide dosta bilja, bar se meni tako svidja, pa nebi bilo lose da posadis jos bilja, podnog i limuna, kabombe, kruske...
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
slazem se skoljke nikako ne idu u ovakav akvarijum , ako se odlucis za morski citaj jakoooo skup akvarijum kupi zive skoljke tropske naravno pa ih stavi ovako je samo kic
Sa biljkama mnogi ljudi imaju problema, a da pri tome ne znaju u zasto! Ako si sve uradio po propisu kako ti kazes, treset u podlozi, obezbijedio dovoljno svijetla, podesio optimalnu temperaturu i posadio adekvatne biljke, onda ti jedino jos preostaje da kupis tecno djubrivo i sa njime probash.
Npr. anubia nana u mom akvarijumu nikad nije rasla da valja, kako ja kazem METILJAVA JE, do limun obrezujem i presadjujem skoro svakih 15 dana, Cryptocoryne affinis u mom akvarijumu bolje raste nego u Amazonu. Eto ja sam izabrao te 3 vrste biljaka i kod mene su uspjele, to i tebi preporuchujem, eksperimentishi malo!
Evo kako izgledaju te tri biljke u akciji od 9 mjeseci! Nemam novijih slika, ova je iz septembra i sad je mnogo ,,BUJNIJA,, situacija![]()
Ja sa biljkama imam problem, i znam zasto je tooooooooooooooo GRRRRRRRRRRRRRRRR...
Meni nana raste kao luda. I onaj rendzer od cerra sto je tu od kako imam akvarijum. Ostalo, samo neka je zdravo.... A ti sto se falis sa tim limunom, moga si mi ga prebacit malo.
Last edited by kuglica; 26-12-07 at 08:54.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Prebacicu ti ga...malo![]()
Pozdrav ljudi!
Ja danas idem do Kalije da vidim što imaju. Treba mi neki manji akvarijum, ne baš mali, rekli su mi da ima za oko 50-60e, a i čitao sam ovđe igijev post iz 2005.
Javljam se ovđe opet kad ga uzmem![]()
Javljat ces se ti nama cesce, vec vidim....
Kako to mislis?![]()
U smislu da ses imati pitanja i pitanja... Fala bogu vise, makar neko, ovaj dio foruma je poceo vec paucinu da kupi.
E ovako,
bijah do Kalie ali su imali samo jedan akvarijum koji je bio veci pa ga nemam đe smjestit 138e, ali su mi rekli da brzo treba još da ih dobiju, pa ću sačekat malo, ili uzmem neku komodu ili sl. za ovaj.
Pocetkom marta se selim u my new home...
Pravim akvarijum za dnevnu sobu 2mx50cmx40cm (DxVxS) = 400 litara... Samo za malawi ciklide
U drugu sobu ide spratna polica sa akvarijumima... Tu planiram da drzim nekih 3-7 akvarijuma u koje cu mrijestiti ciklide i koje cu formirati po potrebi... Najveci akvarijum ce da ima 200l, a onda ide 112l, 60l, 40l i manji... Svaki za odredjeni uzrast riba... Ne mogu da docekam...
Last edited by Igi; 12-01-08 at 00:16.
Aj sa srećom! Đe seliš?
Još da pitam, kad budem uzimao akvarijum, ne valja uzimat one plastične biljke, jel?
U stan
Ne valja plasticno iz vise razloga, od kojih cu ti ja navesti 3:
1. estetski su ruznije
2. kupi prljavstinu
3. prirodno bilje je KORISNO (kako prilikom samog formiranja akvarijuma, tako i za odrzavanje bio. ravnoteze)
Reko li ja... Probudi se topik...
Igi cestitam... Jedva cekam i ja... Meni je ribica dobila 13 malih ribichica, i umrla))))) Jaaadna...
Last edited by kuglica; 12-01-08 at 11:12.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks