Page 26 of 147 FirstFirst ... 162223242526272829303676126 ... LastLast
Results 626 to 650 of 3671

Thread: BBM-kanali

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na hayatu ne idu koliko sam ja primijetio ni izgubljeni niti nista jer gledamo satelitsku verziju istog na kojoj se niti jedan program mreze plus ne emituje. Ali zato idu na ATV. FTV nije fashion tv nego federalna tv . A od slvoenskih po mom misljenju Kanal A ima ubjedljivo najatraktivniji program.
    @kablegirl
    nema na cemu

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by neoss View Post
    Imam jedan predlog: mozete maknuti hayat jer ima poprilicno nezanimljiv program (a slicnih programa ima vec u paketu) a umjesto njega staviti ATV koji je isto iz bosne al emituje i rpogram mreze plus koji je veoma atraktivan. Isto bi trebalo ubaciti FTV ili RTRS koji su bosanski programi ili slovenske POP, Kanal A i TV3...koji su isto mnogo dobri programi.
    Hayat neka ostane - ima dosta ljudi koji vole da pogledaju neke zanimljive emisije na tome kanalu.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Nemojte mi dirati - verikinga, tacno je da smo i ja i on ocekivali da ce biti njemacka verzija nasn kanala - ali dobro sta se moze, mozda se to promjeni kasnije

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Za top menadzment bbm- koji cita ponekad forum, neka u narednih par dana ocekuju od mene jedan zanimljiv post, mislim da ce ih to zanimati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nesta View Post
    Nemojte mi dirati - verikinga, tacno je da smo i ja i on ocekivali da ce biti njemacka verzija nasn kanala - ali dobro sta se moze, mozda se to promjeni kasnije
    e svi me napadaju a nemaju potrebe za tim
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na hayatu ne idu koliko sam ja primijetio ni izgubljeni niti nista jer gledamo satelitsku verziju istog na kojoj se niti jedan program mreze plus ne emituje. Ali zato idu na ATV. FTV nije fashion tv nego federalna tv . A od slvoenskih po mom misljenju Kanal A ima ubjedljivo najatraktivniji program.
    @kablegirl
    nema na cemu
    ja sam gledao tekme a to satelitska verzija ne prenosi!!!
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam, ali ja evo otkad imam BBM dosad na tom programu osim neke serije koja ide poslije ponoci i domacih emisija nijesam vidio nista sa mreze plus.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam, ali ja evo otkad imam BBM dosad na tom programu osim neke serije koja ide poslije ponoci i domacih emisija nijesam vidio nista sa mreze plus.
    ja na samom pocetku sam gledao onaj znak mreze +++ ali stw nijesam okrenuo taj kanal 100 godina! na novoj gledam lost ili na netu !!!

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Nemoguce je sve kanale pogledati na pravi nacin. Najbolje je napraviti neku selekciju onoga sto najvise pratis na nekim kanalima i onda se informises preko interneta kad se nesto daje i tada to i pogledas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@kablegirl
    nema na cemu
    Upravo sada na Hayatu emituju Mrezu plus i to rade svakog dana, mada se tu nema sta vidjeti, sve praistorijske domace serije i crtani filmovi. Ne znam koga to jos odudevljava?! Evo danasnjeg programa Mreze plus, pa neka neko kaze sta bi od toga sa odusevljenjem gledao.

Petak 11.01.2008
    09:00 NINJA TURTLES FFWD, crtani film, 16.epizoda
    09:30 FIFI 2, crtani film, 47.epizoda
    09.40 YU GHI OH GX, crtani film, 47.epizoda
    10.00 VRUC VETAR, igrana serija, 5.epizoda
    11.00 PUT U SREDISTE ZEMLJE , igrana serija, 2.epizoda
    12:00 HAJKA, igrani film
    16:00 NINJA TURTLES FFWD, crtani film, 16.epizoda
    16:30 FIFI 2, crtani film, 47.epizoda
    16.40 RELI DAKAR, sportski program
    17:00 SPORT CENTAR
    17:01 VRUC VJETAR, igrana serija, 6.epizoda
    19:55 SPORT CENTAR
    20:00 DUDA SAT SHOW, zabavni program
    22:10 VIJESTI
    22:25 SPORT CENTAR
    22:30 OCAJNE KUCANICE, igrana serija, 65.epizoda
    23:30 RELI DAKAR, sportski program
    23:55 KLUB PREZIVJELIH, igrani film
    01.55 PUT U SREDISTE ZEMLJE, igrana serija, 2.epizoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja i dalje nemam TXT ni na jednom domacem kanalu iako su me sinoc na intervenciju Kablegirl zvali iz BBM i obecali da ce rijesiti problem

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by deki_pg View Post
    23:30 RELI DAKAR, sportski program
    i to sa uzivanjem
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo sada na Hayatu emituju Mrezu plus i to rade svakog dana, mada se tu nema sta vidjeti, sve praistorijske domace serije i crtani filmovi. Ne znam koga to jos odudevljava?! Evo danasnjeg programa Mreze plus, pa neka neko kaze sta bi od toga sa odusevljenjem gledao.
    Ja kazem da emituju takve sadrzaje od mreze plus ali one atraktivnije kao sto su Desperate Housewives, Lost, Brothers and Sisters, Serrano, filmovi, sportski prenosi NE PRENOSE.
    Uostalom evo vam ovdje raspored programa pa sami uporedite sto hayat sat prikazuje od mreze plus a sto ne: http://www.ntvhayat.com/home/tvprogram/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by KUGLAGER View Post
    i to sa uzivanjem
    Pored ovoliko sportskih kanala 25 minuta bilo kakvog sportskog programa na Mrezi plus je stvarno zanemarljivo. Neka me neko uvjeri u suprotno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja kazem da emituju takve sadrzaje od mreze plus ali one atraktivnije kao sto su Desperate Housewives, Lost, Brothers and Sisters, filmovi, sportski prenosi NE PRENOSE
    Sve te serije i prenosi sportskih desavanja se emituju na ostalim nama dostupnim kanalima. Nije valjda da neko zeli na 5 kanala isti program u isto vrijeme?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pored ovoliko sportskih kanala 25 minuta bilo kakvog sportskog programa na Mrezi plus je stvarno zanemarljivo. Neka me neko uvjeri u suprotno.
    Ali ukoliko vec postoji program koji taj programski sadrzaj moze da pruzi (ATV) zasto onda to ne uraditi? i opet nije samo u tih 25 minuta sportskog programa. ako vec program moze biti kvalitetniji zasot da ne bude? valjda ovo i jeste topic predvidjen za konstruktivne predloge. koji treba da vode ka- poboljsanju ponude.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve te serije i prenosi sportskih desavanja se emituju na ostalim nama dostupnim kanalima. Nije valjda da neko zeli na 5 kanala isti program u isto vrijeme?
    a spotove domace (narodne pretezno) muzike sa sms-om u dnu ekrana mozes gledati samo na hayatu zar ne?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a spotove domace (narodne pretezno) muzike sa sms-om u dnu ekrana mozes gledati samo na hayatu zar ne?
    Bojim se da ces ovim komentarom navuci na sebe bijes vecine u Crnoj Gori koja kao ne voli narodnjake, a kad pocnu da treste zna i poslednji stih svake pjesme Posmatraj recimo DM SAT samo par minuta i vidjeces da skoro polovina SMS poruka stize bas iz Crne Gore.
    Nemam ja nista protiv konstruktivnih predloga, naprotiv podrzavam ih.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

pa ajd mi onda nadji dje cu gledat duze od 25 minuta reli dakar i ja cu ga tamo gledat. eto
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja i dalje nemam TXT ni na jednom domacem kanalu iako su me sinoc na intervenciju Kablegirl zvali iz BBM i obecali da ce rijesiti problem
    Ni ja nemam TXT ni na jednom domacem kanalu ali imam na HRT2 (HRT1 isto nemam)!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ajd mi onda nadji dje cu gledat duze od 25 minuta reli dakar i ja cu ga tamo gledat. eto
    eurosport svaku noc ja mislim po 60 minuta pregledi svih relija od kad se odrzava Dakar!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sta je sa MOTORS TV? Nije adekvatna zamjena?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar ova informacija nije tacna?

No Dakar in 2008.

A.S.O. cancels the 2008 edition of the Dakar rally
    After different exchanges with the French government - in particular the Ministry for Foreign Affairs - , and based on their firm recommendations, the organisers of the Dakar have taken the decision to cancel the 2008 edition of the rally, scheduled from the 5th to the 20th of January between Lisbon and Senegal’s capital.
    Based on the current international political tension and the murder of four French tourists last 24th of December linked to a branch of Al-Qaeda in Islamic Maghreb, but also and mainly the direct threats launched directly against the race by terrorist organisations, no other decision but the cancellation of the sporting event could be taken by A.S.O.
    A.S.O.’s first responsibility is to guarantee the safety of all: that of the populations in the countries visited, of the amateur and professional competitors, of the technical assistance personnel, of the journalists, partners and rally collaborators. A.S.O. therefore reaffirms that the choice of security is not, has never been and will never be a subject of compromise at the heart of the Dakar rally.
    A.S.O. condemns the terrorist menace that annihilates a year of hard work, engagement and passion for all the participants and the different actors of the world’s biggest off-road rally. Aware of the huge frustration, especially in Portugal, Morocco, Mauritania and Senegal, and beyond the general disappointment and the huge economical consequences in terms of direct and indirect repercussions for the countries visited, A.S.O. will continue to defend the major values of great sporting events and will carry on its engagement for a durable development through the Actions Dakar, started 5 years ago in sub-Saharan Africa with SOS Sahel International.
    The Dakar is a symbol and nothing can destroy symbols. The cancellation of the 2008 edition does not endanger the future of the Dakar. To offer, for 2009 a new adventure to all the off-road rally passionate is a challenge that A.S.O. will take on in the months to come, faithful to its engagement and its passion for sports.
    Last edited by deki_pg; 11-01-08 at 17:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pgmn View Post
    Ni ja nemam TXT ni na jednom domacem kanalu ali imam na HRT2 (HRT1 isto nemam)!
    Znaci nisam jedini, a Kablegirl tvrdi da svi treba da imaju TXT na domacim kanalima. Zato su me i zvali sinoc iz Call centra. Najgore mi je zbog kladionice na TXT IN televizije.
    Last edited by deki_pg; 11-01-08 at 18:05.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih ako moze NASN za arapsko trziste...jelte!

Page 26 of 147 FirstFirst ... 162223242526272829303676126 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)