Rezultati prijateljskih utakmica, CG protivnika (i eventualnih) na EŠ..Originally Posted by copy/paste
1 bod bi bio uspjeh, pobjeda senzacija, a najvecu sansu vidim protiv Rusa, oni su cesto znali praviti kikseve protiv autsajdera
Ljudi ovo je bruka koliko god da je Njemacka jaka.
Javni poziv gospodinu Peru Milosevicu da se vrati na kormilo reprezentacije i spasi nas od blamiranja na EP![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Rezultati prijateljskih utakmica, CG protivnika (i eventualnih) na EŠ..Originally Posted by copy/paste
1 bod bi bio uspjeh, pobjeda senzacija, a najvecu sansu vidim protiv Rusa, oni su cesto znali praviti kikseve protiv autsajdera
Tacno... Jedino s Rusima mozemo da trazimo nesto. Ako ovako nastavimo i to je tesko ali nema predaje...
Norvezani su se prilicno napalili , cepaju sve u pripremnim utakmicama, odlican tim i napokon kompletan
Danci ka Danci - bronza(samo ce ovaj put malo teze)
Danasnje utakmice ,
NOR-POL 30:23
DEN-ICE 37:36
FTC- Buducnost T-mobile 36:28
Ocekivano, jer bez Mare Jovanovic to nije isti tim... Jos i Sanja Jovovic bolesna igrala, te Damjanac I Miljanic na desnom beku, tako da se tesko moglo tu napravit sto...![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
PolakoTE ljudi, ovo su pripremne utakmice, neka ih deru sad, posto su se malo visoko vinuli nakon sto su protutnjali kroz kvalifikjacije-otreznjenje je bilo vise nego potrebno.![]()
I sto napadate trenera na osnovu par utakmica, ipak je covjek svega 20 dana sa ekipom, sudicemo o njemu tek poslije EP.
I na stranu to sto ne umije padez strefit, takav je kakav je.
U velikom broju slucajeva, timovi koji razbijaju u pripremnim utakmicama, potonu na velikim takmicenjima. Zato, malo strpljenja. ;-)
A podjecam da je covjek sa kadetima osvojio EP prije 3 godine, tako da sigurno zna svoj posao...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Bas ce nasi protivnici potonut na EP![]()
Ljudi važno je da smo se kvalifikovali!
Rezultati protiv evropskih velesila uvjek će biti ovakvi ali za mene je mnogo važnije da i dalje pobjedjujemo Holandiju,Italiju,Katar...
Treba prije svega zadržati uspjehe protiv nama ravnih ekipa a za Njemce,Dance i Ruse neka brinu drugi!
Sve dosadašnje utakmice koje smo igrali bile su sa nižerazrednim reprezentacijama a i neke od njih smo ,,na mišiće" pobjedili!
Pa na turniru ,,8 nacija" u poslednjoj sekundi smo srećno izjednačili protiv Italije za koju ne znam da kažem gdje pripada u evropskom rukometu!
NPR: Kao Andora,Luksemburg u fudbalu!!
Jedino vaterpolo nam daje nadu na nijesmo u svemu ,,sanmarinci".
Bez jakih, velikh liga i vaterpolo u budućnosti nema nikakvu šansu da bude gdje je sada!
Svi ovi igrači su stvoreni u jačoj ligi sa kvalitetnijim suparnicima...
A što će biti kada podju, vidjećete...
Libertas
A jel' to opet Lovcen nedje igra ???
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Nije u pravu za vaterpolo, sada imamo ligu istog kvaliteta kao prije.
Sto se tice rukometa tu je u pravu, liga nam se sad raspada.A i nemamo nekih dobrih mladih igraca.
"prva" liga je raspad zivi, a druga je kolko tolko zanimljivija i kvalitetnija od "prve"![]()
U Španiji posljednja provjera
Poslije Roštoka i Šverina, te dvije utakmice sa prvakom svijeta – Njemačkom, reprezentacija Crne Gore nastupiće na jakom turniru u Španiji, na kojoj pored domaćina učestvuju i Francuska i Argentina.
Igra i u Njemačkoj pokazala je dva lica. I dok je prvi poraz lakše pao, uz solidnu igru naših momaka, drugi debakl od 20 golova razlike ne može se ničim opravdati. Podatak da je četa Ranka Popovića primila 26 golova iz kontri i polukontri više govori o slabo izgrađenim napadima, dok je zonska odbrana kako-tako i funkcionisala.
Turnir u Španiji se igra od 10. do 13. januara, a Evropsko prvenstvo počinje 17. januara.
Na put idu: golmani - Goran Stojanović, Rade Mijatović i Golub Doknić, pivotmeni Ratko Đurković, Mladen Rakčević i Marko Pejović, lijeva krila Petar Kapisoda i Marko Martinović, desna krila Marko Dobrković i Aleksandar Svitlica, lijevi bekovi Alen Muratović, Novica Rudović i Vladimir Osmajić, srednji bekovi Goran Đukanović i Draško Mrvaljević, te desni bekovi Zoran Roganović, Žarko Marković i Dušan Tomić.
http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=17391
Last edited by Sholohov; 08-01-08 at 20:56.
Popović odmara najbolje
Poslije jakog turnira u Španiji, znaćemo i konačni spisak od 16 igrača koji će po prvi put u istoriji, braniti boje Crne Gore na nekoj velikoj, seniorskoj smotri. "Crveni" su u Sijudad Realu od ponedjeljka i do sada su imali tri treninga, četrvrti slijedi večeras, a svaki dan turnira, treniraće se od 12.30 do 13.30.
RASPORED TURNIRA
ČETVRTAK
Francuska - Argentina (18.30)
Španija - Crna Gora (20.30)
PETAK
Crna Gora - Francuska (18.30)
Španija - Argentina (20.30)
SUBOTA
Crna Gora - Argentina (18.30)
Španija - Francuska (20.30)
http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=17507
FRA-MNE sigurno prenosi francuski Sport+ 11.01. 18.30h
a za ostale ... ne znam
PS. Odmara najboljePa bas su uigrani i super su ... 20 razlike ovo ono...
Jadni mi protiv ESP i FRA s 2. postavom...![]()
:mad:
Španija - Crna Gora 31:19 ...
pretpostavljam da opet nismo imali nikoga ko zna da trči![]()
ja se nadam da cemo na prvenstvu odigrati kako treba, samo mi se selektor nikako ne svidja, dako ukapiraju ovi bilmezi iz saveza da preko pera nema strucnjaka kod nas.
a nisi jedini sigurno...
A to nema preko Pera... ne znam... jes Pero majstor... moguce i da nema preko njega ALi... ima kakvih takvih adekvatnih ili manje adekvatnih zamjena , al stvarno dovesti onog brka... uf... UZAS... Vukovic je uzeo Makedoniju ok... al dje je... Pokrajac!? Ne znam... Ajde nadajmo se da ce to na Evropskom izgledati bolje , pa eto MAKAR da se ne obrukamo tamo !
Inache , sjutra Zrk Buducnost igra ...
F.C.F.
Sto je-tu je, ja sam mislio da je sa Pokrajcem to vec bila zavrsena stvar, ali... Nadamo se da ce se podici formu na EC.
Igra, i to bez Ane Radovic, a vrlo moguce i bez Jovanovic-to ce se znat na zagrijavanju... Od bekova ostaju Dragutinovic i Jovovic-koja jos uvijek ima bronhitis... :-?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks