jos jedan![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Aj da ne odskacem od niza...![]()
Ja pak moram!!!
Piva, i to masu!
Drugovi i drugarice, sada Vas nevoljno moram napustit da ne zakasnim prvi dan na posao.
pozdrav pa se javljam kad zavrsim![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prvi dan na poslu uspjesno zavrsen
A vi vidim svi polijegali.
Od umora ili alkohola :P
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ocu li ja skochit il ti ?!aj ja cu pa cesh sledecu ti
![]()
Dje je ubitzza?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
:joint:alooooo, nisu vam ovo pozdravi i chestitke no uzmite neshto pa popite, choche!
stipse! Ja pozdravljam, tebe..ne no ja uzvracam pozdrav tebi, ne no ja vas sve pozdravljam...ne brate, izvini ja sam kriv...izvini ti, ja sam kriv...ka u meksichkim sapunicama!
Ajd sad svi da chastite kafanu pice, dako se razljutim!:joint:
BBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUMMMMMMM
:joint:
Ovo ce biti vjencanje :mrgreen:
Stariji Crnogorac sa mladjom Princezom.
Ali dobo ako ti je Herc Princ na Bijeli Konj, onda mora tako da je whehehehe.
Sve bolje nego MC- koji svake 2 -3 dana mjenja po koju zenu :mrgreen:
On je vise toliki experat da bi mogao otvoriti klub zigala u Budvi :lolblue:
Zivjeli!
jutro...ajmo...ustajte...hahahahha..spawachiiiiiii iiiiiii...e ja tju kaHvu da ispijem pa laganeze na fax...no reko da mi netje ko drushtvo nachinit'...![]()
evo nekome zagore kafa....dobro jutro drugari
:)
Dobro jutro narode, dobro jutro Dzoni prijatelju! Kladionice se otvaraju, vrijeme je da se svi razbude...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
dobar dan...ja polozhih ispit pa reko...red je da se chasti...obrni owamo mali/mala t00r00![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks