Page 127 of 225 FirstFirst ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... LastLast
Results 3,151 to 3,175 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Nikoga ja ne pravdam nego samo iznosim realne činjenice. Krkani jedni, krkani drugi i nema opravdanja ni za jedne ni za druge, ali ponekad za neke nerazumne činove postoje olakšavajuće okolnosti. Za napade vaših na naše u Pg ja ih ne viđoh.
    A koje je opravdanje za ove "vase" sto ih sacekase iz tmine i napadose djevojke svega ti?

Da nijesu ti momci i djevojke palili kuce po Konavlima?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ misko, moracikus je rekao ono sto sam ja mislio, tako da ne moras da se ne sjekiras oce li me banovati ili nece, tako ti ljudskih prava koje cuvas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Matadorre, ako su Hrvati gubavci, kako onda opisati Bugare, Srbe, Albance, Crnogorce ili nedaj boze Rome&Egipcane ?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nazvao sam ih gubavcima jer svaki duel sa njihovim klubovima ili repkom moraju obiljeziti sa necim ovakvim.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    nazvao sam ih gubavcima jer svaki duel sa njihovim klubovima ili repkom moraju obiljeziti sa necim ovakvim.
    Isto vazi i za suprotnu stranu. Samo vrtis istu pricu u krug.

Da bi se ovakve stvari prestale dogadjati, neko mora napraviti prvi korak i odstupiti od principa "vracanja istom mjerom".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Kako ti mislis da ti bolesnici naprave takav korak?
    Jedino ih moze domaca javnost iznijeti na stub srama, a to ce se desiti jedino kad se desi neki teski&ocigledni incident
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ovo za sada je sve sitno, kad je nasa javnost u pitanju.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne sjekiram se ja za banovanje, ja sam bio banovan zbog blagog provociranja, ali govoriti nekome da je gubav u najmanju ruku zasluzuje isto!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

steta sto ne stukosmo one gubavce
    Lako je iscerat seljaka iz sela, ali selo iz seljaka tesko(ovo se odnosi na tebe, ne na njih)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Lako je iscerat seljaka iz sela, ali selo iz seljaka tesko(ovo se odnosi na tebe, ne na njih)
    mislim da te bas nista pitao nisam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Još bar narednih 20 godina naše ekipe i navijači će na sličan način biti dočekivani u Hrvatskoj!
    Tek kada običan Dubrovčanin ili Hrvat osjeti i konkretno vidi da se u Crnoj Gori istinski nešto promjenilo u pogledu napada na Dubrovnik, biće bolje!
    Narod koji nije spreman da svoje najveće podstrekače rata i tadašnje a nažalost i današnje visoke javne funkcionere, optuži i osudi(naravno pravno)ne zaslužuje bolji tretman!
    Ipak još jednom da se vratimo vaterpolu!
    Sve čestitke, pobjedićemo ih kada bude važnije!
    Pozdrav svima.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo tim "gubavcima" se Petar Porobic prije koji dan zahvalio za saradnju koju su dali CG Vaterpolu, prve meceve je CG igrala upravo sa "gubavcima"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    A koje je opravdanje za ove "vase" sto ih sacekase iz tmine i napadose djevojke svega ti?

Da nijesu ti momci i djevojke palili kuce po Konavlima?
    Opet ista priča. Nitko ovo ne naziva onako kako treba nazivat. Evo malo sam se raspitao kod prijatelja policajca a i sam sam bio u blizini kad se sve događalo. Ovo što se dogodilo čisti je navijački huliganizam. Grupa mladića navijača, balavaca od 16 do 20-tak godina napala je drugu grupu navijača. Policija je spriječila okršaj i na tome je sve ostalo. Stalno potencirate napad na djevojke. Uvjeren sam da njih nitko nije ni prstom dirnuo. Ponavljam, ne opravdavam nikoga, ali ovo je bila reakcija grupe mladića koje su napali u Podgorici, na putu do tamo i na povratku. Jedan od napadača na ove vaše navijače je bio sa djevojkom negdje oko Budve prije utakmice u Pg i polomljeno mu je auto do temelja, a čak nije imao nikakva navijačka obilježja i djevojka je bila s njim u autu. Ni dan danas mu nije plaćena nikakva odšteta za auto a vjerojatno neće nikad ni biti. O tome kako je njegova djevojka sve to doživjela ne treba trošit riječi. Ta više nikad u životu neće u CG. Zakleo bi se životom da se nije dogodila Podgorica da se ne bi dogodilo ni ovo u Gružu. Ovo je dakle bio čisti navijački okršaj kakvih je bilo i prije rata a i bit će ih na žalost i ubuduće.
    Crnogorci svakodnevno dolaze u Dubrovnik, kupuju u Getrou, Mercatoru ili Konzumu pa ih nitko ne dira. Naprotiv, stotinu puta sam se uvjerio u suprotno.
    I ne znam zašto spominješ paljevinu kuća po Konavlima. Ako se već toga hvataš, reci mi da nisam ja možda palio nečije kuće po Crnoj Gori, pa sam par puta imao neugodnosti kad sam bio dole. Da nije bilo nekog Gruja s Gomile iz HN (tako mi se predstavio i stao je na moju stranu) vjerojatno bi završio u bolnici jer je jedna grupa "hrabrih" momaka skočila da me bije, a samo zato što su mi tablice bile DU.
    Najgore je prozivat nekoga za nešto a isti si ili još i gori nego taj koga prozivaš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

E jesi faca

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

dobro je vise. Dobicemo mi Hrvate kad bude trebalo i naravno kad budemo kompletni.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislim da te bas nista pitao nisam
    Izvini, nesto si rekao.Ne razumijem taj ruralni sleng.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aoooooo, ljudi, pobili se navijači, šta sad??!! baš smo šokirani
    .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet ista priča. Nitko ovo ne naziva onako kako treba nazivat. Evo malo sam se raspitao kod prijatelja policajca a i sam sam bio u blizini kad se sve događalo. Ovo što se dogodilo čisti je navijački huliganizam. Grupa mladića navijača, balavaca od 16 do 20-tak godina napala je drugu grupu navijača. Policija je spriječila okršaj i na tome je sve ostalo. Stalno potencirate napad na djevojke. Uvjeren sam da njih nitko nije ni prstom dirnuo. Ponavljam, ne opravdavam nikoga, ali ovo je bila reakcija grupe mladića koje su napali u Podgorici, na putu do tamo i na povratku. Jedan od napadača na ove vaše navijače je bio sa djevojkom negdje oko Budve prije utakmice u Pg i polomljeno mu je auto do temelja, a čak nije imao nikakva navijačka obilježja i djevojka je bila s njim u autu. Ni dan danas mu nije plaćena nikakva odšteta za auto a vjerojatno neće nikad ni biti. O tome kako je njegova djevojka sve to doživjela ne treba trošit riječi. Ta više nikad u životu neće u CG. Zakleo bi se životom da se nije dogodila Podgorica da se ne bi dogodilo ni ovo u Gružu. Ovo je dakle bio čisti navijački okršaj kakvih je bilo i prije rata a i bit će ih na žalost i ubuduće.
    Crnogorci svakodnevno dolaze u Dubrovnik, kupuju u Getrou, Mercatoru ili Konzumu pa ih nitko ne dira. Naprotiv, stotinu puta sam se uvjerio u suprotno.
    I ne znam zašto spominješ paljevinu kuća po Konavlima. Ako se već toga hvataš, reci mi da nisam ja možda palio nečije kuće po Crnoj Gori, pa sam par puta imao neugodnosti kad sam bio dole. Da nije bilo nekog Gruja s Gomile iz HN (tako mi se predstavio i stao je na moju stranu) vjerojatno bi završio u bolnici jer je jedna grupa "hrabrih" momaka skočila da me bije, a samo zato što su mi tablice bile DU.
    Najgore je prozivat nekoga za nešto a isti si ili još i gori nego taj koga prozivaš.

Stani ti poredis napade na torcidu i napade na grupu momaka (ogradjujem se odma' ako su tamo otisli kao navijaci - zna se sto to podrazumijeva).
    Ne vidim zasto se digla neka velika buka oko toga, jedino sto je sramno je ponasanje nasih novinara.

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic
    Upravo tim "gubavcima" se Petar Porobic prije koji dan zahvalio za saradnju koju su dali CG Vaterpolu, prve meceve je CG igrala upravo sa "gubavcima"
    a oni kao nisu imali nikakav interes tu, nego eto da nam ucine. vjerovatno bi im bilo bolje da su igrali sa irskom ili maltom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bio je interes i Srbiji da igra sa nama pa su odbili poziv.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post
    Stani ti poredis napade na torcidu i napade na grupu momaka (ogradjujem se odma' ako su tamo otisli kao navijaci - zna se sto to podrazumijeva).
    Ne vidim zasto se digla neka velika buka oko toga, jedino sto je sramno je ponasanje nasih novinara.
    Ti su momci i te dvije djevojke iz Kotora bili na bazenu kao navijači Crne Gore a ne kao grupa turista. Ovi naši balavci su ih snimili i dogodilo se to što se dogodilo. Bilo je toga i bit će toga dok je sporta, utakmica i svijeta.
    Jučer na primjer nisam bio na utakmici ali sam gledao prijenos. Ni jednom nisam čuo da je netko vrijeđao nekog od igrača vaše reprezentacije ili Crnu Goru kao državu. Međutim o tome danas novine ne pišu. Bitno je napisat senzacionalnu vijest, uveličat je do nebesa i pozvat na javni linč svakog Hrvata kojeg put nanese u Crnu Goru. Kaže novinar vadili se noževi, boce, palice. Zaboravio je puške, a bogami možda je i koji minobacač bio samo ga ja ne viđoh u toj gužvi

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

Ti su momci i te dvije djevojke iz Kotora bili na bazenu kao navijači Crne Gore a ne kao grupa turista. Ovi naši balavci su ih snimili i dogodilo se to što se dogodilo. Bilo je toga i bit će toga dok je sporta, utakmica i svijeta.
    Jučer na primjer nisam bio na utakmici ali sam gledao prijenos. Ni jednom nisam čuo da je netko vrijeđao nekog od igrača vaše reprezentacije ili Crnu Goru kao državu. Međutim o tome danas novine ne pišu. Bitno je napisat senzacionalnu vijest, uveličat je do nebesa i pozvat na javni linč svakog Hrvata kojeg put nanese u Crnu Goru. Kaže novinar vadili se noževi, boce, palice. Zaboravio je puške, a bogami možda je i koji minobacač bio samo ga ja ne viđoh u toj gužvi
    za tvoju informaciju nisu posli kao navijaci nego kao turisti i to su posli u 1 popodne tamo i na povratku kuci su svratili na bazen da odgledaju utakmicu kad su vec tu...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je sustina sve price, bilo je ,dogodilo se, dogodicete i tamo i ovamo opet, jer i tamo i ovamo ima budala i tacka !

Međutim o tome danas novine ne pišu. Bitno je napisat senzacionalnu vijest, uveličat je do nebesa i pozvat na javni linč svakog Hrvata kojeg put nanese u Crnu Goru.
    Sto se tice senzacionalnih vijesti i huskanja, vasa stampa je bez premca u tome, taman rame uz razme sa srpskom i nasom 90tih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BooQy View Post
    aoooooo, ljudi, pobili se navijači, šta sad??!! baš smo šokirani
    nisu se pobili navijaci, vec je napadnuta grupica nasih pristalica u kojoj su bile i djevojke, nije to isto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iznenadjujuce je sto neki jos nisu banovani, nego i dalje lupaju gluposti po forumu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hehehe, jos si tu iako te i dalje niko nista ne pita

Page 127 of 225 FirstFirst ... 2777117123124125126127128129130131137177 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)