najbolje licno![]()
Evo meni kao poklon za novu godinu od telekoma ADSL opet jadno radi... recite mi samo na koju adresu da posaljem zahvalnicu.
najbolje licno![]()
(nečitko)
moze li helpdesk ili Sale da mi kazu zasto mi se ponekad gasi speedtouch Thompson ruter?(skidam fajlove sa rapidshare-a,moram da mjenjam ip,odem 192.168.1.254 biram internet,biras disconnect..sacekam oko 30 sec,biram connect,i ono ostane konektovano jedno 10 sekundi,posle toga PUKNE ruter-znachi izgasi se net,extra tv prekine da radi,a PC kaze da nema LAN mreze(ono X stoji na 2 kompjutera) ). molio bih da cujem odgovor,OCU RAZLOG gashenja rutera kad se diskonektujem,pa kad se konektujem? adsl je nocas i sinoc takodje znacajno usporio oko 20:00 sati,kratko je to trajalo,ali dovoljno da pop*zdim:mrgreen:
PS.nocas nisam imao strpljenja,morao sam da sklonim ruter,i da vratim ovaj d-link modem 360r...a zadovoljstvo gledanja Extra TV-a sam morao da uskratim mladjoj populaciji,kao i wireless pristup clanovima porodice.hvala telekomu(t-com,pardon,novo ime,poz za madjare i shvabe)...a d-link modem radi besprekorno kao i uvjek.... srecna nova :mrgreen:
Last edited by SpellStealer; 03-01-08 at 20:28.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
sumnjam da daju ikakvu podrsku za speedtouch Thompson ruter![]()
(nečitko)
A sto se ova brzina raspada ovako nocas. Cijele 26KB/s sa rapidshare-a.
Bice da je do rapida nesto :roll:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dlink vežeš na WAN port, desktop na lan1, a wireless ruter onda konfigurišeš kako želiš (standardno - WPA2 and WPA (PSK) enkripcija, mac filter, istuli broadcast network name, itd). Forwarduj neke portove ako koristiš torrente, i ne znam, snađi se.
Ukoliko želiš da instaliraš neku remote aplikaciju za konektovanje na desktop preko laptopa, onda đelji statičke ip adrese na svaki računar.
Last edited by Winamp; 03-01-08 at 22:27.
i meni brzina eo 2 dana ne mrchi preko 50 kbps, a tobosh imam L paket. lijepo je pochela ova nova nema shto.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Extra Nova Godina![]()
dobro je da ne traze da, da bi imao stabilan protok, moras da uvedes Extra TV over ADSL over ISDN
Mada, meni veceras radi OK, ali nista do sad nisam DLovao...
(nečitko)
over parica u dobroj kondiciji (si zaboravio)
nego vidis nije samo meni katastrofa... mada meni je vise preko glave ovoga mucenja...
Meni problem sporog downloada resava upotreba proxy-a. Mislim da je problem linka ka inozemstvu:mad: Mnogo ga seru ovi iz T-Coma:mad:
ja sam vise prestao da se nerviram oko downloada i uploada.na flat lider mi download ne ide preko 3400 a upload preko 600. Zovi "podrsku" ne zovi isti je matrak-provjere liniju i kazu da je kod njih sve ok.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Infostrada IUnet ? ;D
italija valjda
(nečitko)
Evo novogodisnja brzina, ako nekoga interesuje kako radi 2Mbit adsl...
ne interesuje, svi vec znamo![]()
(nečitko)
cudo jedno kako se ti brines za "potencijalno nove korisnike", pa je svaki treci post odje neki tvoj screenshot...
(nečitko)
Sto je problem, momak ima pravo da govori o temi - dok vi zestoko skrecete sa iste![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks