Page 125 of 225 FirstFirst ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... LastLast
Results 3,101 to 3,125 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nisam Ja... View Post
    Zato sto to onda ne bi bili mi!
    Znaaciii, uzas!
    Ne mogu sebi doc`, pogotovo sto smo ih imali na kraj` druge.
    Sto se nas tice, jos nista nije izgubljeno, imamo sansi da prodjemo dalje.
    Ipak, tjesi me to sto su novljani izgubili, pa mi ova noc nije tako grozna bila.
    Ma ja o njima i ne razmisljam. Bice malo po budjelaru ja mislim, kad se vrnu u Kotor:trashcom:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je te se ne kladiste sa mnom, još i pare da vam uzmem!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Dobro je te se ne kladiste sa mnom, još i pare da vam uzmem!
    Ebi ga kad nisi smio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A nije kralju nego ne volim da se kladim na nešto što ne bi volio da se desi.
    Volio bi ja da i Jadran i Primorac sve redom peglaju, ali **** ga kad je drugačija realnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    A nije kralju nego ne volim da se kladim na nešto što ne bi volio da se desi.
    Volio bi ja da i Jadran i Primorac sve redom peglaju, ali **** ga kad je drugačija realnost
    Salim se tebra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bitno da je jadran izgubio a?smjesni ste...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

odrasmo sloveniju 18-3.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Tesko ce se Dubrovnik ikada vratiti na nivo svijesti prije 1991.

Ona nasa zvjerad su ih pokopali za sva vremena.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    7 Posts

Ima li dje na satelitu prenosa ovoga turnira?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma ti Dubrovcani nisu normalni, za hiljadu godina oni ce opet cekat da nekome naplate dugove(propatili jesu, ali stvarno moraju da se lijece od te mrznje - kao i 2/3 ex-yu).A najvise mi je zao tih nasih navijaca jer sam siguran da su tamo sve bili normalni nacionalno neoptereceni ljudi koji vjerovatno nisu imali nikakve veze sa jurisima 91 pa su zato i mirne duse posli u Dubrovnik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima na TVCG 2 sjutra prenos sa Hrvatima. Dako ih oprlimo

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

protiv engleza mozemo igrat ja i jos neko sa foruma..a hrvate sjutra moramo da operemo.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne moramo bogomi. đe to piše?! ipaqk su oni domaćini i svjetski šampioni , a i utakmica je stvar prestiža i rejtinga, jer neće imati nikakav rezultatski značaj...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Ma ti Dubrovcani nisu normalni, za hiljadu godina oni ce opet cekat da nekome naplate dugove(propatili jesu, ali stvarno moraju da se lijece od te mrznje - kao i 2/3 ex-yu).A najvise mi je zao tih nasih navijaca jer sam siguran da su tamo sve bili normalni nacionalno neoptereceni ljudi koji vjerovatno nisu imali nikakve veze sa jurisima 91 pa su zato i mirne duse posli u Dubrovnik.
    a sto ces, za ovo nemam komentar kako su se ponijeli prema ljudima nasim

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

I onako se radi o isfrustriranoj manjini koja se redovno okupi u ovakvim situacijama bilo gdje.

Bio sam u Dubrovniku dosta puta, i mnogo ljudi koje znam u vecim grupama iz Crne Gore, i nikad nisam dozivio niti jednu neprijatnu situaciju (cak ni nakon pitanja "odakle smo" itd). Cak naprotiv.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Ne volim kad se na bilo što gleda jednostrano. Na žalost ovaj forum nije za te teme ali se osjećam obaveznim odgovorit. Svi mi znamo što se dogodilo 1991./1992. godine. Onaj tko neće da prizna svoju krivnju ili nije normalan čovjek ili je zadojeni četnik. I sve je polako išlo tome da se prošlost zakopa negdje odakle je nitko neće nikad iskopat. Ali onda se dogodi utakmica Hajduka i Budućnosti u Podgorici. Razbijeni autobusi, kamenovanja kukavički skrivenih po šumama i šumarcima, pucnjava crnogorske policije, prijetnje, razbijene glave i da ne nabrajam. E poslije toga očekivat da će te netko dočekat sa lebom i solju graniči sa glupošću. Bio sam na toj vaterpolo utakmici i vidio sve što se dogodilo poslije utakmice. Prije svega ovaj novinar sere kvake jer se ne radi o nekoliko desetaka, nego o jedva 10-15 Dubrovčana koji su napali grupu navijača iz CG. Drugo, policija je postupila kao profesionalna policija i te je naviječe bez ikakvih posljedica sprovela do granice, što se ne bi moglo reći za crnogorsku policiju poslije utakmice Budućnost-Hajduk. Garantiram glavom da se poslije ove vaterpolo utakmice ništa ne bi dogodilo da se nisu dogodili neredi na ovoj nogometnoj utakmici. Dakle gospodo Crnogorci, prvo dobro pometite svoje dvorište a onda prozivajte bilo koga drugog. Ovo se odnosi na one koji se još čudom čude neprijateljski nastrojenim Hrvatima. Iako sam imao nekoliko puta neugodnosti u Crnoj Gori nikad nisam dirao nijednog koji je došao ovamo. A imao sam razloga. No nismo svi isti. Huligana je bilo i bit će. Zašto ovo nitko ne poveže sa huliganizmom jer jednako su napadani navijači Mladosti iz Zagreba ili POŠK-a iz Splita. Neprijateljski nastrojenih je bilo i kod vas i kod nas i bit će ih. Da se ne bi mislilo da sam ja jedan od tih neprijateljski nastrojenih - moja je djevojka Crnogorka i ne bi je mjenjao za deset Hrvatica ili Srpkinja.
    Last edited by bracodubrovnik; 05-01-08 at 17:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ne volim kad se na bilo što gleda jednostrano. Na žalost ovaj forum nije za te teme ali se osjećam obaveznim odgovorit. Svi mi znamo što se dogodilo 1991./1992. godine. Onaj tko neće da prizna svoju krivnju ili nije normalan čovjek ili je zadojeni četnik. I sve je polako išlo tome da se prošlost zakopa negdje odakle je nitko neće nikad iskopat. Ali onda se dogodi utakmica Hajduka i Budućnosti u Podgorici. Razbijeni autobusi, kamenovanja kukavički skrivenih po šumama i šumarcima, pucnjava crnogorske policije, prijetnje, razbijene glave i da ne nabrajam. E poslije toga očekivat da će te netko dočekat sa lebom i solju graniči sa glupošću. Bio sam na toj vaterpolo utakmici i vidio sve što se dogodilo poslije utakmice. Prije svega ovaj novinar sere kvake jer se ne radi o nekoliko desetaka, nego o jedva 10-15 Dubrovčana koji su napali grupu navijača iz CG. Drugo, policija je postupila kao profesionalna policija i te je naviječe bez ikakvih posljedica sprovela do granice, što se ne bi moglo reći za crnogorsku policiju poslije utakmice Budućnost-Hajduk. Garantiram glavom da se poslije ove vaterpolo utakmice ništa ne bi dogodilo da se nisu dogodili neredi na ovoj nogometnoj utakmici. Dakle gospodo Crnogorci, prvo dobro pometite svoje dvorište a onda prozivajte bilo koga drugog. Ovo se odnosi na one koji se još čudom čude neprijateljski nastrojenim Hrvatima. Iako sam imao nekoliko puta neugodnosti u Crnoj Gori nikad nisam dirao nijednog koji je došao ovamo. A imao sam razloga. No nismo svi isti. Huligana je bilo i bit će. Zašto ovo nitko ne poveže sa huliganizmom jer jednako su napadani navijači Mladosti iz Zagreba ili POŠK-a iz Splita. Neprijateljski nastrojenih je bilo i kod vas i kod nas i bit će ih. Da se ne bi mislilo da sam ja jedan od tih neprijateljski nastrojenih - moja je djevojka Crnogorka i ne bi je mjenjao za deset Hrvatica ili Srpkinja.
    Prijatelju, ja sam momak koji nikoga ne mrzi ali mislim da mi je malo muka vise od prica "sjetite se sto ste uradili prije 15 godina"
    Drug, zbog takvih prica se nisu zaboravljali Jasenovci i zlocini koji su fakat postojali uvijek na ovim nesretnim prostorima. Ako se na njih stalno pozivate i dajete na znanje da se ne zaborave onda tesko da ce buduce generacije gledati plemenitijim ocima jer se sve svodi na "vi nas 45-e, a vi nas 91..." pa dokle brate vise eto zivimo tako blizu....?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Da budemo korektni, mislim da se on ne poziva toliko na '91, koliko na 2007 i dogadjanja prije i tokom utakmice kupa UEFA.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cu poziva se na dogadjaje iz 2007...pa sto su im ove djevojke iz kotora krive?a ti braco kad si tako dobar i plemenit a sto ne maknes taj avatar svega ti?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

opet 18 -3 !!!
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    cu poziva se na dogadjaje iz 2007...pa sto su im ove djevojke iz kotora krive?a ti braco kad si tako dobar i plemenit a sto ne maknes taj avatar svega ti?
    Da, pozivam se na događaje iz 2007. godine. Pa ne možeš očekivat da će te netko dočekivat cvijećem ako ga ti dočekuješ kamenjem. To bi trebalo bit svima jasno.
    A što ti bogati smeta avatar? Što je to lošeg u njemu? To je jedan dio moje ČASNE prošlosti i ističem ga gdje god mogu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Wink

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post

Evo ja nisam nenormalan,nisam cetnikk(ne podnosim ih), nisam nista kriv i nemam nikakve veze sa devedeset prvom i nemam nikakvu krivicu da priznajem! Drugo, za ovo sto se desava ne moze bit opravdanje ni 91,ni 45 ,ni 2007ma; ja nisam da se zakopa proslost,ali proslost nema nikakve veze sa ovim ljudima koji su isli da navijaju za nasu reprezentaciju. Ne odobravam ono sto se desavalo 2007me, za to su vecinom odgovorni turisti iz srbije koji su gostovali na cg primorju,a to kakva nam je policija to je vec druga prica.Sve to je od strane vasih medija prenapumpano,znam gomilu momaka iz tivta i kotora koji su isli da navijaju za hajduk i nije im falila dlaka sa glave,stovise-ne znam da je ikom sto bilo lose.. Dok god je takvih koji pricaju tipa "zasto bi mi meli nase dvoriste kad oni nisu svoje" nece bit dobro ni za vas ni za nas
    ps.Razbicemo vas sjutra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Stvarno ne razumijem ljude koji traze opravdanje za ovakvu vrstu nasilnistva.
    10 muskaraca na dvije zene? Pa zar za to postoji opravdanje?

Isto tako i ljetos kad su "hrabri Crnogorci" napadali iz zasjede, i opet u omjeru 10:1 i pjevali: srusili smo dubrovnik. O bruke nevidjene

To su bolesnici, a oni koji ih opravdavaju(a pritom ne kazu da su bolesni) su jos veci pacijenti od njih.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Vjerujem da je hrvatska policija profesionalnija od nase jer to zaista nije tesko.
    V.Drljevic-DAN

Page 125 of 225 FirstFirst ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)