alfa , mora da ti radi bbm test 1- to ti je rai sport!
Meni radi svaki , shta vam je breee
Ok, morate razumeti da postoji testna faza. Ipak ste vi prvi korisnici osmog transpondera....Onda mi to malo testiramo, unapredimo i svi srecni i zadovoljni
Ako se pojavljuje ono "shifrovan ili kodiran" pokushajte sa vadjenjem kartice, samo je ispravno vratite u receiver - zlatni chip ulazi u uredjaj , okrenut ka podu...
" frka veliki" koji ti je drugi testni kanal?
a kad ce nasn samo njega sam cekao?
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Predlog za BBM - ako mogu da uvrste na testni kanal 2 NBA TV? Imaju ga slobodno FTA na satelitu 27.5w.
o cemu se sad radi, pola kanala mi ne radi, skoro svi srbijanski,onda opet ovi novi osim rtl hrvatski i rai sport? moze li objasnjenje!
proradilo, hvala. na karticu pise da "ne treba vaditi ", ako je budemo tako stalno vadili , mozemo je baciti!
u pravu je nesta, moze nba tv u testni drugi ili vh 1! svejedno
jos jedan predlog za BBM- nemam nista protiv ovog foruma , ali bi mogli vi na vasem sajtu da napravite forum, sta mislite!
Last edited by straus; 02-01-08 at 16:21.
Kad ce ovi novi programi bit dostupni na podrucju Bara? Nije mi toliko do njih koliko mi je do HBO Comedija kojeg imam samo free ovaj mjesec a ne mogu ga geldat![]()
frka, ne rece mi koji ti se kanal nalazi umjesto drugog testnog? pozdrav!
ugovor za adsl mi istice 16 januara, kad ce poceti internet kod bbm-a da se prebacim, jer ako sam zadovoljan kablovskom sigurno cu biti zadovoljan i internetom bbm-a?
ovaj kanal doq je vrh. svaka cast sto ste ubacili njega.
zamolio bih te najljepshe da mi definishesh termin "USKORO"![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
moram da pohvalim potez BBm sa uvodjenjem novih kanala ali isto tako da uputim blage kritike zbog odugovlacenja sa EPG-om.Kad ce vise?
valjda kad pocne i internet pocece i epg, a bice uskoro i radio kanali, bar su mi tako operateri iz bbm tako rekli. sve u svoje vrijeme!moram da pohvalim potez BBm sa uvodjenjem novih kanala ali isto tako da uputim blage kritike zbog odugovlacenja sa EPG-om.Kad ce vise?
dzaba korisnicima extra televizije sto imaju epg , kad nemaju kanale! hehe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks