koliko samo puta izgasim i upalim resiver u nadi da ce se pojaviti novih 7 programaxaxaxa
ajde sto ste se oko tih programa ufrcili jbt ko da vam zivot od toga zavisi opusteno uzivajte u praznicima i lagano maknite se malo od te televizije rak je izio
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
i samo mala ispravka, kaze se rak je raziJo![]()
a ne no rak joj ima sidu!
ljudi, ima li nakoji kanal K1, ultimat, mau tai, kik box ili sl. ? ne gledam puno tv pa mi crnjak da prevrcem po kanala. ako ko zna nek reche i fala mu vazda.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
oko 70 % ljudi uoci novogodisnjih praznika nece primjetiti ako dodju novi kanali, a ovi 30 % sto cekaju novu godinu i praznike kod kuce - njima nisu potrebni! Npr. penzioneri da na svom televizoru imaju 1000 kanala oni ce opet gledati samo jedan kanal a to je televizija crne gore!
da u pravu si. ovi sto ostaju kod kuce najvise gledaju veliki brat kad spavaju, tad je najzanimljivije, da cuju ko jace hrce!
ima borbi na eurosportu i na sos nekad daju ufc
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
zahvaljujem na info-u. zivi bli
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Bilo bi lijepo kad bi (mada znam da je to gotovo nemoguce) uveli One TV iz Dubaija, MBC 2, MBC 3 ,MBC 4 i MBC Action takodje iz Dubaia. Istina da nemaju prevoda i da je prevod vjerovatno nemoguce ubaciti, ali nijesu sinhronizovani, vec sav ovaj atraktivan sadrzaj pustaju na originalnom jeziku, a ispod ide arapski titl. Mislim da bi ih trebalo ubaciti jer imaju zaista atraktivan sadrzaj, a to sto prevoda nema i nije bas neki veliki problem.
dobri kanali ali dzaba kada nema prevoda!
Ni AL SAT ni Chasse & Peche nemaju prevoda pa su u osnovnom paketu. Sto se mene tice mogu i napraviti poseban paket sa ovih 5 programa u njemu ja bih ga prvi uzeo jer su sjajni. A kazem sve ide na engleskom tako da bi vecina ljudi razumjela.
Procitah u novinama da je Pink najgledaniji kanal u Cg :burp:
no comment
a treba naci nacin da se dodje do arapa da se pregovara sa njima![]()
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks