Nacekaces se...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Nacekaces se...
Otkinuo sam se kad sam ovo vidio ahahahahahaha
kako se sluzi duzi espreso sa mlijekom, ahahahaha
Here and There
ima li koga?
:)
Ima, ima kako nema!
ko shta pije dok sa na noge da donesem shto mogu ?!![]()
Kako me je getaway_blues prozivao na topiku 'Trazim babu sa pogledom na more' a topik (p)ostade zakljucan rekoh da ja pitam njega jesam li ja urban ili ruralan momak?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Zagledaj se duboko u sebe i naci ces odgovor na to pitanje.A do tada, jedna tura na moj racun za sve goste kafane! Zivjeli!
Bijah sinoc na koncertu CBS-a i KUD IDIJOTA, pa da prenesem trachak dobre atmosfere i na ovu birtiju...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
dobar dan dobri ljudiiiiiiiiiiiiiiiiii!![]()
Pomaze Bog, dobri ljudi i vi ostali.Je li moguce da je kafana mrtva vec 1 dan?Cudi me da DzoniS ili pak nas dragi moderator zvoncica nisu obrtali ture kao sto to oni dobro znaju da urade ili pak da se mc_esseny i _senorita_ nisu malo svadjuckali ko koga vise voli i ko je maloljetan a ko nije?Hm....Cudne stvari se desavaju ovdje.Izrazavam zabrinutost.
evo i od mene jedna tura, pa nazad na ucenje![]()
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
evo ti reci datum,do kad ja da se ne javljam?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
uh. od kad nisam svracala u ovu kafanuuuuuuuuuMoze jedan SPRITE ?
![]()
Ako za icim u zivotu treba zazaliti ,
onda je to izgubljena LJUBAV :(
ne mozhe.
________
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
a shto se ti pitash strazhau obichni :mrgreen:
~
e hvala![]()
Ako za icim u zivotu treba zazaliti ,
onda je to izgubljena LJUBAV :(
Herc pushti prichu nego plati ovaj Sprite i taj tvoj sok
to ti je 9,45e
~
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks