Start paket (osnovni paket sa 51 kanalom) / 8,9€
Osnovni paket 6.95€
eo bukvalno copy/paste Mare2 eura razlike... Necu pominjat da je BBMov osnovni paket bolji od T-comovog
Drago, sto velis casti ti. Kakva razlika u cijeni? Nema razlike sve ukupno 5e. Sto ti je zivota ti? Uzmi osnovni i dodatni opet dodjes na istu cijenu i kod jednih i kod drugih. Jedino sto je 5e razlika u risiveru i to je po meni realno.
Start paket (osnovni paket sa 51 kanalom) / 8,9€
Osnovni paket 6.95€
eo bukvalno copy/paste Mare2 eura razlike... Necu pominjat da je BBMov osnovni paket bolji od T-comovog
s`tim sto ja nemam problema ni sa signalom ni sa slikom![]()
mene i dalje extra tv radi vrhunski kad pochinje to seckanje preskakanje i kidanje slike?
A za ove iz t coma otu da mi omoguce opciju skeniranja lokalne mrezhe bik voleo da mogu da na TV pushtam stvari sa moga kompjutera.
Vidio sam da mozhe
Ljakse
Izvini nijesam stgla ranije. Nova ce godina pa narodu kao da je zadnji vakat da kupuje racunare, a to sto su najavili manji PDV to nista.
Evo, Extra snima nesto na NG, laptop i desktop su na netu (desktop mislim i nema nekih velikih aktivnosti) a ADSL pokazuje ovako (ja cu pomisliti da me neko u T Com voli hehe) :
![]()
svaki kompjuter moze da se spoji sa televizorom, nije potrebna extra tv!
dje su sad svi oni ljudi koji su hvalili t-com i extra adsl i tv ? ajmo,neka se probudi ona djevojka sa pocetka topica i neka mi kaze zasto nemam extra usluge od extra com-a vec 5 dana !?
naravno da nije problem ali vec kad imam extra tv shto bih se muchio oko kakvih kablova i chuda kad mogu jednostavno da pritisnem dugme na daljinski i to je to.
Otprilike to shto sam vidio trebalo bida radi tipa sken maj lokaln netvork for:
audio
video
sljike
a na komp sherujesh folder koji te zanima i to je to. Valjda. Lepa je to opcije kod extreA
Ljakse
nista mi ne hvali,imam sve tri tacke na ekranu,nekadpo imam i sliku ali ne i ''menu'' a sto se tice adsl stara prica !
Vidis o tome nijesam razmisljala, ali nema ni RTS 2. Sa B92 je generalno bio problem sa tonom, tako da ne znam ima li to neke veze sa tim. Dok je Nacionalen Geografije bas me briga za B92. I nema mnogo veze sa temom, ali sam gledala uprao na NG emisiju o gradnji najveceg viseceg mosta na svijetu. E ovi Japnci su chudo!
P.S. Prvi put za sedam dana mi je pukao ADSL. Ovom prilikom bi da pohvalim momka koji se zove Arslan. Izuzetno ljubazan i po treci put mi pomaze da rijesim problem![]()
posto imam extra tv,prije neki dan ne htjede da mi radi neki program,pise NEMA SIGNALA i jos tako neka chuda..a jos vece iznenadjenje kad sam vidjeo sta pise donjem desnom uglu:TOTAL TV :mrgreen:
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Aoo pa sto se cudite sto pise total, pa svi uzimaju od njih kanale no okle ce !
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Uz "malu" razliku da BBM ima ugovor sa Totalom oko kanala koje preuzima od njih, pa samim tim i podršku od njih, a ostali to rade potpuno nelegalno kao da su obična fizička lica.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks