mislim da oni uvece daju golotinju jel? ili je to ZDF? Svejedno, go DSF :P
mislim da oni uvece daju golotinju jel? ili je to ZDF? Svejedno, go DSF :P
DSF je smece! Imamo sporta vise nego dovoljno i sad bi trebalo uvesti VH1 i jos neki filmski kanal.
e ako uvedu dsf slobodno cu slomiti risiver :P
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
dobro...nije prosao DSF idemo dalje![]()
:)
predlog- od sportskih : c+deportes, rai sport, tve, sportmania, nba tv,rtr planeta sport, od muzickih: vh1, viva, svet plus, balkanika, animirani: disney channel, jetix, od xxx- private spice, xxxl! to su kanali koji su najvise gledani!
tuga cemer i jad, razlog zasto je gledam vise od C1R (bjese li tako) je to sto mi se nalazi izmedju eurosporta i sportkluba... Dakle ide ovako, sport, sport, debilni kviz, sport, sport... :bart: Moze li da se obrise ono cudo mozda? Ima kanala koje bih platio jos euro mjesecno da ih nema u ponudi!!![]()
Kad bolje razmislim uvodjenje IN TV u ponudi nista ne valja.Sad ce biti zbog njih blokirani prenosi evrolige u kosarci na TV AVALA (vrhunski prenosi) takodje i italijanska liga u fudbalu (isto na avali, vrhunski vode onaj zvezdas i partizanovac u emisiji goalissimo) kao i spanska liga na fox tv.Bicu prinudjen ponovo da slusam sofra i njegove emocije
A oprosti zasto bi bili blokirani prenosi? Kakve to ima veze zivota ti sto ce in isto to da prenosi, Gledas kanal na kojem ti se svidja prenos i uzivas.
pocelo se odavno sa "blokiranjem" prenosa, i prije nego sto ce IN uci u BBM ponudu! Ljudi su otkupili prava prenosa za CG i jedini imaju pravo da prenose te meceve na podrucju CG, koliko god nam se to ne svidjalo POTPUNO SU U PRAVU!
Last edited by kefalo; 20-12-07 at 20:01.
E to nisam znala.
Pljujem da ne bi otkrila ko sam, ujutro ces se jos ljepse nasmijati :-)
Da da cg stanice imaju pravo, dali su pare za to.ali to je onda nekorektno od bbm.Najavljuju ponude sa strasnim kanalima (i to jos nabrajaju u zanosu - avala, rts, fox, b92 itd.) a ovamo sve sto volim na njima je blokirano
Last edited by tony_m; 20-12-07 at 20:24.
Zar stvarno mislis da zbog toga ne bi trebalo da se reklamiraju?
To su zakonska prava i regulative koje je BBM kao kablovski operator duzan da isposhtuje..
Sad ako je jedna utakmica skremblovana na nekom kanalu zbog prava recimo TVIN-a, ne treba uopste reklamirati taj kanal...ili mozda uopste ga nemati u ponudi...jel to ti mislis?
ako volis RTS zbog premierleague, FOX zbog spanske, b92 zbog lige sampiona... onda ti ne treba kablovska, sve si to imao na zemaljskoj...
U dobro je evo polako se vracemo na normalan razgovor. Bice ovo zanimljivo oko In tv - mada se ni meni oni iskreno kad Sofro prenosi ne dopadaju - ubije pricu o njegovom Milanu ( neka nekog ne zavara moj nik-nisam navijac Milana). Trebalo bi i ispitati kako In prenosi neke utakmice - nevjerovatno kako nemaju u 99% slucajeva cist signal kada je spanska liga u pitanju - ili uzimaju od tekila kanala - cuje se spanski komentator ili od kanala La sexta ili od nekih ceskih ili madjarskih kanala, a nekad i od al jazira kanala. Takodje je jako sumnjivo kako neko moze davati multiprenos u 17 - koliko ja znam tesko da se moze naci jos neka televizija da daje to, jeste da je za nas ljubitelje fudbala to dobro, ali nevjerujem da su mogli dobiti prava za to - uglavnom bi trebalo da bude kao Enter nedeljom u 17 odredjena utakmica.
Sjetih se jos ovoga - treba vidjeti i ovo - obicno In Subotom u 18 daje Tombolino pa znaju nekad da se ukljuce kasnije u utakmicu, ili kada daju Inpuls u 19 pa se propusti cijelo prvo poluvrijeme. Nadam se da necemo radi neprofesionalnosti IN TV mi ispastati u sportu. Desi se vrlo cesto Nedeljom da prvo daju Seria A u 20.30 pa se kasnije ukljucuju u spansku ligu - bilo bi glupo da radi njih propustamo neke stvari. Bice ovo zanimljivo kako ce se dalje razvijati.
Ako ne bude moglo neki dogovor da se postigne sa IN televizijom - onda je moj predlog BBM-u da pokusaju da se dogovore sa Digitalb paketom u vezi njihovih 5 sportskih kanala, pa neka onda BBM napravi sportski paket za nas - mislim da tada nebi bilo problema za nas. Radi se o sledecem - Digitalb obicno prenosi iz Seria A Nedeljom 3-4 utakmice u 15 tako da ona utakmica koja ide na IN TV bi se skrembovala na jednom od kanala koji prikazuje tu utakmicu iz Digitalba - ostale utakmice bi mogli da pratimo jer su razlicite. Digitalb tako radi sa skoro svim najacim ligama - po nekoliko razlicitih utakmica budu u isto vrijeme. Tako je i sa Ligom Sampiona - u isto vrijeme prikazuju Live 5 utakmica. Mislim da bi tako mogli da se izbjegnu problemi oko prava prenosa - naravno uz dogovore postignute sa odredjenim televizijama.
dobar predlog mada sujmam da je realizacija moguca... Potrebna je dobra volja, Digitaltb, BBM-a i IN-a za ovo, sve da je BBM spreman da nesto napravi ne vjerujem da ce imat saglasnost prvog i treceg...
Nije bas da je jedna u pitanju.I nisu samo utakmice ima i drugih programa.Pa mi placamo da gledamo citav program neke tv stanice a ne djelove.Uvijek negdje pise "izvinjavamo se korisnicima".Naravno, s obzirom na mjesto na kome radis, ni ne ocekujem da mi kazes - bravo, u pravu si.tacno je sve sto kazes
da ga ne skrembluje bbm morao bi ga skremblovat upravo taj kanal, dodjes na isto...
Sve si pogodio s ovim.. tako da se i ja nadam da zbog necije volje (ostrascenog i neprofesionalnog komentatora s intv) necemo mi ispastati, jer su od pocetka ove fudbalske sezone kada imaju dvije 'otkupljene' lige u ponudi ljubitelji sporta na najvecoj steti.. jer doticni komentator po svojim emocijama i volji oderdjuje sta ce da prenosi, prekida prenos, ukljucuje se u nesto drugo i sve tako.
BBM-ovci bi trebali da vide kako ovo da rijese.. ako nam budu skremblovani tv avala, fox srbija, enter tv onda vidite da i vi otkupite prava za ove lige pa da na miru gledamo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks