Page 296 of 652 FirstFirst ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... LastLast
Results 7,376 to 7,400 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    clanak o istom dogadjaju

Da, ali potpuno razlicit clanak
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Da, ali potpuno razlicit clanak
    pa coek moze nac 50 clanaka na tu temu, sto ne znaci da treba svaki da se postuje odje (a i malo sam zajebav'o Fabiju da je spammer )
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

na osnovu cega??? I znas li koliko on tamo ima akcija, ko ce da mu da otkaz onda??
    Mercedes ima 40%, Ron ako me pamcenje sluzi 15%. Ko ce mu dat otkaz? Stakeholders (stejkholderi - primitvno izgovoreno na naski) ko bi drugi. Nije nesmjenjiv ne. Gledano po vlasnickoj strukturi. Ne vjerujem da u GB je zakon takav, da je za smjenu sefa tima potrebno 100% glasova

http://www.mclaren.com/partners/group.php
    The shareholding structure of the Group is 40% DaimlerChrysler, 30% Mumtalakat Holding Company, 15% Ron Dennis and 15% TAG Group (Holdings) SA.
    Last edited by hercules; 17-12-07 at 11:59.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

pa coek moze nac 50 clanaka na tu temu, sto ne znaci da treba svaki da se postuje odje (a i malo sam zajebav'o Fabiju da je spammer )
    Pa zar nasega Fabiu :devil:

Erk u pravu si samo zasto bi ga smijenili?!

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

E u to vec ne bih zalazio
    Ovako sa strane gledano, mozda zbog ovakve sezone, kazne, spijunske afere, rusenje dosta dobrog a zasto da ne kazemo i odlicnog imidza koji su imali.
    Ali opet, ne zalazim u to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobra kombinacija vozača u mclarenu
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Mercedes ima 40%, Ron ako me pamcenje sluzi 15%. Ko ce mu dat otkaz? Stakeholders (stejkholderi - primitvno izgovoreno na naski) ko bi drugi. Nije nesmjenjiv ne. Gledano po vlasnickoj strukturi. Ne vjerujem da u GB je zakon takav, da je za smjenu sefa tima potrebno 100% glasova

http://www.mclaren.com/partners/group.php
    ali Ron ima akcije u TAGu. NEmam bas friske informacije, ali znam da je 2005e Ron bio vecinski vlasnik (juce citao u Top Speed, al stari broj), kada se te akcije uzmu u obzir, a znam da se vlasnicka struktura izmijenila, mada ne vjerujem da je i akcije u TAGu prodao...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

ali Ron ima akcije u TAGu. NEmam bas friske informacije, ali znam da je 2005e Ron bio vecinski vlasnik (juce citao u Top Speed, al stari broj), kada se te akcije uzmu u obzir, a znam da se vlasnicka struktura izmijenila, mada ne vjerujem da je i akcije u TAGu prodao...
    Ne znam ima li i koliko akcija u TAG-u. A opet TAG ima 15% i njegovih 15% sto je opet manje od 1/3. Mislim da i sam Mercedes kao najveci akcionar sa 40% akcija moze da ga smijeni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

clanak o istom dogadjaju

na osnovu cega??? I znas li koliko on tamo ima akcija, ko ce da mu da otkaz onda??
    Na osnovu cega?

Ron Dennis has defiantly rejected claims that the conclusion to the Stepneygate scandal could cost him his job.

After his team last week issued an apology for not knowing how far Ferrari secrets had penetrated its Woking headquarters, and voluntarily freezing aspects of its 2008 car, some sections of the press surmised that the logical next step would be for Dennis, 60, to retire.

The Observer headlined on Sunday: 'Apology leaves Dennis with nowhere to go'.

The newspaper said Dennis' earlier plan was to gradually relinquish control of McLaren, but that the spying admission must now 'hasten his departure'.

Dennis, however, angrily retorted: "I will not be forced out of Formula One.

I'm not going to quit. That is 100 percent," he told the British tabloid News of the World.

"I know there are people out there who want me to retire, but I'm not. I do not think it would be in the best interests of the team," he said.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

The cabbie made famous for relinquishing the drivers' seat of his taxi to Michael Schumacher is now considering offers to sell the Opel mini-van.

Since the nine-seater made international headlines for getting a seven time world champion and his family to a German airport on time, it has doubled in value, the newspaper Bild am Sonntag claims.

"More than ten people are interested in buying it," the taxi driver, Tuncer Yilmaz, confirmed.

"One has offered 63,000 euros, and I need the money - because of the Schumi-Ride I could be in big trouble with the police," he confirmed.

Coburg traffic authority chief Kai Holland confirmed to Bild newspaper that he will meet with Yilmaz, because the story appears to be ‘an offence against the Personnel Transport Act.’

Schumacher, meanwhile, faces the prospect of a small fine.

"It would be ridiculous to heavily punish the taxi driver after he kindly helped Michael. Wouldn't we all prefer to have helpful taxi drivers?" Schumacher's long-time manager Willi Weber marvelled.

At the Race of Champions event in London at the weekend, Schumacher himself suggested that the tale had been blown out of proportion.

"You just have to laugh about it," he smiled.

Taj Opel treba da ide u muzej. :lolblue:
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

otkupi ga ti, Fabia, sta je za tebe 63.000 evri???
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Every team 'except Ferrari' approached Fernando Alonso about working together in 2008, the former double world champion revealed on Monday.

While visiting the site of a 1995 mining accident near his home region of Asturias, the 26-year-old told the sports programme El Larguero that he was open to offers when his ill-fated 2007 season with McLaren reached its end eight weeks ago.

"It was not clear to me at that time what I was going to do," Alonso, who ultimately chose to return to his former team Renault for 2008 after negotiating an early end to the McLaren contract, said.

"There was a chance I would stay at McLaren," he added, "but in the end we came to the common position to take different paths.

"When I left them, logically all the teams, except Ferrari, made their approach - nothing too specific, just expressions of interest,"
    Alonso said, refuting rumours of near-moves to Honda, Toyota or Red Bull.

"I have just signed with Renault, so it is wrong to say that I want to go to Ferrari. If I can win with Renault, it is clear that I do not want to leave," he added.

Alonso also took issue with the way the press misrepresented his relationship with his former team-mate Lewis Hamilton.

"We were not enemies," he explained. "Not ten percent of what was written was true.

"It was not a perfect year, but with 20 laps to go in the last race I still had a chance to win the world championship.

"I prefer now to talk about the future. I have a good feeling that next year it will be better, but to think now about winning the title again with Renault is madness,"
    he said.

Alonso explained: "The leap would be too large, thinking about the level of the 2007 (Renault) car.

"Right now I am focused about trying the new car and then having the time to implement the necessary changes,"
    he said.

Stvarno je pusi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ferrari stalwarts Michael Schumacher and Jean Todt are set to appear together in the feature film 'Asterix at the Olympic Games' (Asterix aux Jeux Olympiques).

It was reported late in 2006 that Schumacher, the semi-retired seven time world champion, had agreed to appear in the movie alongside other famous sporting faces including Zinedine Zidane, David Beckham and Amelie Mauresmo.

The Italian sports daily La Gazzetta dello Sport reports that Schumacher appears as a chariot racer called Schumix, while Todt - dressed in red as per usual - gives orders from the pits.

The seven-minute scene featuring Schumacher and Todt, who have pledged their retainers to the charity ICM, reportedly took a month to film.

The movie, which set a new French record with its budget of 78 million euros, opens in France on January 30th.

Hahahaha

Izgleda da ce Fizichela ostati bez posla.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fernando Alonso priznaje kako se 2009. neće pojaviti u Ferrariju.

Španjolac se iz McLarena pridružio Renaultu, no u novom ugovoru stoji kako će se već 2009. Alonso moći priključiti Ferrariju.

Alonso je prošli tjedan za španjolski radio Cadena Ser rekao kako su mu svi pristupili kada je pregovarao o odlasku u novu momčad, no Ferrrari jedini nije.

"Ugovori u formuli 1 su uvijek fleksibilni. Ipak, ja nisam potpisao sa Renaultom da bi ih ostavio nakon godinu dana."

Španjolac je vrlo razočaran sa špekulacijama koje tvrde da će otići u Ferrari.

"15 dana nakon što sam potpisao sa Renaultom nije fer reći da želim ići u Ferrari. McLaren i Williams su sjajni timovi, no ipak, Ferrari je najveći. Ako jednog dana budem morao otići tamo, naravno da ću uživati," objasnio je.

Alonso je također komentirao glasine u kojima je stajalo kako će imati više problema sa Piquetom, nego što je imao sa Hamiltonom.

"Sve što moram napraviti je biti brži od njega. Vjerujem da Flavio zna kako držati situaciju u najboljem redu. Mislim da nećemo imati problema," zaključio je dvostruki svjetski prvak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alonsova "vatrena" bakica

Nevjerojatno, ali istinito, najvatreniji zagovornik Alonsova raskida ugovora s McLarenom bila je njegova baka. Dvostruki svjetski prvak Fernando Alonso priznao je novinarima da je najveći pritisak na njega vršila upravo baka koja je smatrala da mora pod hitno otići iz McLarena i vratiti se u momčad Renaulta. "Osoba koja je bila najzabrinutija za moju karijeru bila je moja baka koja mi je stalno govorila da moram napustiti McLaren i potpisati za francusku momčad."

Konzultirajući se s bakom, Fernando se na kraju vratio u momčad s kojom je došao do dva naslova Svjetskog prvaka, ali također i u momčad kojoj je prošla sezona završila poprilično razočaravajuće. "Ove godine Renault je bio daleko od onoga što se od njih očekuje i morati će nadoknaditi veliki zaostatak, no sve je moguće."

Tko zna, ako "vatrena" bakica ne bude zadovoljna i naredne sezone, možda Alonso završi i u Ferrariju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Senna View Post
    Fernando Alonso priznaje kako se 2009. neće pojaviti u Ferrariju.

Španjolac se iz McLarena pridružio Renaultu, no u novom ugovoru stoji kako će se već 2009. Alonso moći priključiti Ferrariju.

Alonso je prošli tjedan za španjolski radio Cadena Ser rekao kako su mu svi pristupili kada je pregovarao o odlasku u novu momčad, no Ferrrari jedini nije.

"Ugovori u formuli 1 su uvijek fleksibilni. Ipak, ja nisam potpisao sa Renaultom da bi ih ostavio nakon godinu dana."

Španjolac je vrlo razočaran sa špekulacijama koje tvrde da će otići u Ferrari.

"15 dana nakon što sam potpisao sa Renaultom nije fer reći da želim ići u Ferrari. McLaren i Williams su sjajni timovi, no ipak, Ferrari je najveći. Ako jednog dana budem morao otići tamo, naravno da ću uživati," objasnio je.

Alonso je također komentirao glasine u kojima je stajalo kako će imati više problema sa Piquetom, nego što je imao sa Hamiltonom.

"Sve što moram napraviti je biti brži od njega. Vjerujem da Flavio zna kako držati situaciju u najboljem redu. Mislim da nećemo imati problema," zaključio je dvostruki svjetski prvak.
    On jos ne zna da Piq je bolji od njega.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

I Kovalainene je bolji od Hamiltona so what

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

i montoja od Shumija!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Naravno :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nema sanse.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e to već teško:shock:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iako još nije niti sjeo u novi Renaultov bolid, Fernando Alonso je puno prije početka nove sezone otklonio svaku mogućnost da bi se već u 2008. mogao boriti za naslov svjetskog prvaka. Španjolac je zasad veliki pesimist, te ne vjeruje da bi odmah u prvoj sezoni po povratku u staru momčad mogao računati na značajnije plasmane. 'Borba za krunu mi se ovog trenutka čini potpunom ludošću. Moramo biti realni i reći da je Renault ove godine poprilično zaostao za vrhunskim momčadima, iako, dobijem li u ruke pravi bolid, sve će biti moguće. Potpisao sam za Renault zato što predstavlja najpotentniji izbor za 2008, međutim, isto tako treba priznati da će sve momčadi morati napraviti veliki kvalitativni iskorak ako će se željeti približiti McLarenu i Renaultu koji su u 2007. pobijedili na svim utrkama', izjavio je skeptični Alonso, priznavši da mu je ambicija jednoga dana sjesti u Ferrarijev bolid.

'Sve donedavno nisam znao trebam li ostati u McLarenu ili otići, ali nakon što smo procijenili sve opcije, odlučili smo kako je najbolje da svatko pođe na svoju stranu. Pri tome je najsretnija bila moja baka, koja je silno željela da odem iz Wokinga… Kada sam krenuo tražiti novu sredinu, zainteresirale su se gotovo sve momčadi, osim Ferrarija. Ne bih bio korektan kada bih praktički drugi dan nakon potpisa za Renault kazao kako sam želio prijeći u Ferrari, ali sigurno bih jednoga dana volio voziti za talijansku momčad.' Alonso će prvi puta Renaultov bolid testirati u Jerezu od 14. do 16. siječnja 2008. ali bit će to stari model budući da novi stiže tek tjedan dana kasnije. Ujedno, bit će to prvi Španjolčev kontakt s automobilom bez traction controla i ostalih tehničkih pomagala…

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Nema sanse.
    Zasto nema sanse?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Za to sto jednostavno nije bolji.
    Vrijeme ce pokazati.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

evo da te citiramo za jedno po godine!
    (nečitko)

Page 296 of 652 FirstFirst ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks