sta su odlucili kada se predje limit od 150 gb ?
smanjenje brzine , ? doplata ? ili nesto trece ?
2457 postova i 99 stranica sa problemima, a da ih pitas nedje javno, odma bi rekli da radi vrh i da je parica u odlicnoj kondiciji![]()
(nečitko)
sta su odlucili kada se predje limit od 150 gb ?
smanjenje brzine , ? doplata ? ili nesto trece ?
Last edited by swinger; 15-12-07 at 18:37.
Možeš da raskineš ugovor, ali da im platiš sve do kraja min. važenja ugovora. Cio ugovor je konstruisan tako , da jedino korisnici imaju obavezu prema njima...
Nego ti lijepo prijavi da imaš problem sa ADSL-om , pa neka ti dođu i riješe problem. Ako ne riješe , onda imaš par opcija da pokušaš da raskineš ugovor , al nije sigurno da ćeš uspjeti...
Meni je sve ok. Pomslicu da me neko u T Com voli koliko mi sve dobro radi![]()
Meni ok sabiraju protok, ali zato te vase attachovane slike po po ure otvara![]()
Volim i ja sve dobre ljude i ljude dobre volje
P.S. A nije života mi nego odje ispade da ja zastupam stavove T Com-a, ali meni stvarno nema nikavih problema, ni sa ADSL-om (dok je prije bio D Link 360r, nikaad mi veza nije piucala sem ono blackout-a), Extra radi extra, telefon fala bogu isto dobroI ja sad ne mogu reći da mi nešto ne radi, kada radi
![]()
Evo ja sam dobre volje adsl da mi se popravi ali od toga za sad nema nistaOcekujem sjutrasnji dan zbog nekih pozitivnih najava, ali otom potom
![]()
Stvarno je mnogo potrebano da bi me neko izbacio iz takta ali evo ovim putem zhelim da se na*ebem ***** svima u T-Comu... Nek prashta zhenski dio foruma... Hvala i prijatno...
Last edited by MeDo_JE; 17-12-07 at 11:52.
#fakenews
Evo zvah call centar rekoshe sele opremu ahahahahahahahahahhahahahahahahaha toliko je zhalosno da ne mogu da plachem nego se smijem...
#fakenews
medo nap**i im se k**c* ........................ heheheh :devil :
ajd sad brisite ovo i ovo iznad i ono iznad toga e tako![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dje li je sad sele, da mi je znat. Mozda nedje dje je toplije?
(nečitko)
meni na Flat Lider paket 4/1 ne moze download preko 3.3mbit/s a upload preko 750mbit/s pa da cu ne znam sto cinjet.
ima li ko ovaj paket jer mi koelga koji iam ovo u firmu isto kaze.nikad nije mogao da izvuce preko 80% downloada/upload-a.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ale! 100 strana, a problema nnnnemmma![]()
(nečitko)
Ali chujesh im priche sele opremu, poslije toga sam zvao par osoba shto ih privatno znam iz t-coma i sredili su sve za 2 minuta... Nekome je izgleda bilo teshko podesiti parametre ili restartovati nalog, dok ih neko od prijatelja to ne zamoli pih...
#fakenews
Rachunar na poslu mi je pobudalio,tako da mi s vremena na vrijeme adsl shteka,onda po pola ure ribam operatere,koji mi uvijek ljubazno izadju u susret i namjeste mi konekciju,tako da ,do sad nikakvih problema sa njima nisam imala.
Malo prije od jednog od operatera dobih savjet: ili racunar kod servisera ili $ekirom u njega :lolblue: :lolblue: (nemojte sad drvlje i kamenje na t com ,sto se covjek nashalio)
Ne mogu se pozhaliti![]()
Jutros je bila blokada u čitavoj CG sa ADSL -om... Ima li kakve veze ovaj extra Tv sa lošijom konekcijom ovih dana?
ako je bio blackout totale, onda je vjerovatno Extra-super TV uzrok tomeipak kapaciteti moraju da se povecavaju
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks