bice nocas na IN-u u slopu emisije "Kad ce taj petak" price o rodjenadanu mislim da se radi o gostovanju nekolicine njih, vrijedi pogledati
Vidim da je citavo Bijelo Polje izlijepljeno posterima po gradu...mada trebali su izlijepiti to 20 dana ranije..ali ok..jedva cekam..ludiloooooooooooooooooooooooooooo
:)
bice nocas na IN-u u slopu emisije "Kad ce taj petak" price o rodjenadanu mislim da se radi o gostovanju nekolicine njih, vrijedi pogledati
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
I, zvanicno, u koliko je sjutra okupljanje, tj kad se igra utakmica, zna li se?![]()
Last edited by getaway blues; 14-12-07 at 22:27.
Just to slip the skin...
utakmica u 5, okupljanje u 2![]()
Fina bi emisija, samo bi idući put mogli ovi sa televizije da nabave nekog novinara koji zna bar nešto o navijanju![]()
Last edited by [kinetic]; 14-12-07 at 23:19.
Chestitke novljanima na osvojenom Kupu. Treba im chestitat, jer nije lako imat uz sebe sudijsku organizaciju dje su skoro sve kotorani :burp:
Mi sad moramo pamet u glavu, jer ostanemo li bez titule (a uzme li je Budva) ostajemo bez Evrolige i dolazimo u istu situaciju kao prije 5 fodina, da nam velike pare propadaju. Dobra taktika novljana, uz generalnog sponzora obezbijedili su Evroligu dogodine, te ce opet imat dobar tim.
Mi se moramo konsolidovat, koliko god ovo bio simpa tim, ipak nismo ni blizu F4 (ne govorim to samo zbog debakla od talijana). Fali nam shuter, doveli smo samo ono shto je bilo preko potrebno!
Drago mi je da su i budvani ustali protiv Porobica i sudijske organizacije, bice interesantan maj.
Bestije nisu navijachka grupa, vec grupa momaka koja zivi za Primorac.
To je jednostavno tako.
P r i m o r a c
Navijaci Buducnosti na utakmici protiv Petrovca proslavljaju 20 godina postojanja
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
UH!!!
Brate, uljepša si mi noć! VRH!!!
volim Buducnost...u svakom slucaju...
"Ja umijem u svakom novembru da napravim jun:)..."
Moze li neko konacno da mi objasni sto je problem Varvara sa Kosarkaskim klubom?
Inace, srecan jubilej. Pa dako se Mugi nagne malo pa da se osvaja sampionat![]()
Vecina ljudi je zla
Svaka vi chas momci.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
PERPER, kad bude Marsej dolazio, nek se kotorani dochekaju kako valja i trebuje.
Sve po zaslugama.
Sa srecom 22.12., jako vazna utakmica!
P r i m o r a c
Nocas najbitniji mec sezone, pobjedom cekiramo vizu za cetvrtfinale LS. Sve nam ide na ruku, Pro Recco je razbio Lukoil-a u Rusiju.
Kazanj-Jadran 15:8.
Sintez KAZAN (RUS)
DUDKINE
BASIK 2
KATKOV
IKODINOVIC
SAVIC 5
BELOFASTOV
FATAKHUTDINOV
SCHERTWITIS
GOJKOVIC 2
ZAKIROV 2
ELIZAROV 2
ZINNUROV 2
ZHIVCHIKOV
Jadran CKB HERCEG NOVI
(MNE)
SCEPANOVIC
SEKULIC
VAN ECK
ELEZ
VUKCEVIC 2
RADOVIC 1
SARIC 1
GRAHAM 1
IVOVIC 1
PEJAKOVIC
PREMUS 2
VRBICA
JELIC
Izgleda da su novljani zavrsili ovogodisnju epizodu u LS.
Last edited by PERPER; 22-12-07 at 18:09.
objasnili su im neke stvari Gojkovic i Savic
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ma i nama Francuzi. Ne mogu da vjerujem, da smo izgubili.
Marsej-Primorac 9:5
Centre des Nageurs de MARSEILLE (FRA)
ASPAR
BEAUBIEN
JABLONSKI 1
AUDON 1
TROMLER 3
SIMON
JANOVIC
FAVRY
VERNOUX 1
BODEGAS 2
DANILOVIC 1
CAMARASA
PACULI
VK Primorac KOTOR (MNE)
RADIC
BRGULJAN D.
CREPULJA 1
PETROVIC
CUCKOVIC
BRGULJAN U.
PAVLOVIC 3
PASKOVIC
ZIVKOVIC
MILOSEVIC 1
DRASKOVIC
SETKA
MILIC
:hammer::hammer::hammer::hammer::hammer::hammer:
Zastu uvijek sami sebi zagorcamo zivot !?
Zato sto to onda ne bi bili mi!
Znaaciii, uzas!
Ne mogu sebi doc`, pogotovo sto smo ih imali na kraj` druge.
Sto se nas tice, jos nista nije izgubljeno, imamo sansi da prodjemo dalje.
Ipak, tjesi me to sto su novljani izgubili, pa mi ova noc nije tako grozna bila.
1986
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks