na skadarsko ih je bilo nekad
:)
Kao što sam najavio.....ćeraćemo se još sa ovim Madjarima.
BBM je tek počeo.
Njemci su nas sigurno konačno ozbiljno shvatili i priskočiće u pomoć braći Madjarima. Al neka... BBM je konačno dobio protivnika, ovi dosad su bili više za čojstvo no za junaštvo.
Njemcima nije prvi put u istoriji da preusmjeravaju resurse na Crnu Goru. Ja sam siguran da će opet da zaginu.
Eh....da.
Nek oni vraćaju snimke unazad do mile volje, nek žive u prošlosti, nek premotaju nazad u vrijeme kad su imali monopol i sve nas tretirali ko male majmune.
Njihov monopol nestaje ko snijeg u proljeće. Idemo dalje......
![]()
Aha, korisnici EXTRA TV-a - saradnici okupatora
Četres' prve su bar nosili pušku, ovi danas imaju drugu taktiku...
"Čim ga vidiš - ne znaš ko je!"
Nego, koja su vam to oni crna konkurencija, kad imate bolju ponudu za manje pare?
Šta, narod do juče gleda 10 kanala i to ponekad, a danas će da odabere T-com, jer može da "premotava"....?
I za to "premotavanje" će da plaća fixni + ADSL + Extra TV + PDV?!
Vaeži!
![]()
Jel ukljucena TVIN u ponudu BBM? Jeste li se pomirili?![]()
Trening, sto ces cinjet kad budete imali 90.000 korisnika :P
Sto neko rece, zamisli ove starije ljude koji imaju kablovsku pa im morate objasnit kako da vrate kanale koji su izgubljeni "Gospodine u vasem risiveru se nalazi kartica koju morate da izvadite" "Sto da izvadim?" "Karticu..." :lolblue:
bbm je pecak skroz, ni primac totalu , plus imam osjecaj da marnjavate malo kanala totalu a? malo malecno a mrvicu a ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a kako onda tek objasnit starom cojeku extra tv ahahhahhahhaahah
:)
BBM? zato sto zasad ima najbolji izbor kanala za najnizu cijenu, taj sistem prenosa signala i ta vrsta kablovske je instalirana u slo,cro,bosni i pokazao se jako dobar.
Sto se tice extra tv ,iptv u cijeloj evropi koristi svega par miliona ljudi - bas su glupi ti europljanci,sto se tice premotavanja i snimanja na hard risivera vidjecete koliko ce te to stvarno koristiti.
Total jaka cijena(koliko bese pink paket?) a iza njih ne stoji nikakva teh podrska ,kad ti nesto otkaze trazi sam majstora,a pitanje je i kako ce biti regulisano pravo za emitovanja programa za cg.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks