Vrhunski tiketCestitam :dring:
Hahahah ko kaze da nije sujevjeran kad je kladionica u pitanju taj laze... Svako ima nesto, u odredjeni dzep se drzi tiket, na odredjeni teletekst se prate rezultati etc. etc. hehehe
U svakom slucaju cestitam:dring:
pOZZ JA SAM novi na forumu ali stari kaldionicar....
Evo predloga od mene
Buffalo - Boston 1 *1.90 Tipcina Dana
Buffalo kao sto sam reko ako ih krene pune do vrha....ako ih ne krene primaju do vrha.Ono sto je bitno za ovu utakmicu,Boston bez prvog i rezervnog golmana Tim Thomas-a i Manny Fernandez-a.Dva golmana su im na raspolaganju:ruki Tuukka Rask koji je posle poraza od Montreala i slabe partije zamenjen(ima svega 4 nastupa), dok je drugi golman pojacanje iz Finixa(njihov treci golman) koji ima svega jedan nastup za Boston.
Mislim da ce kvota biti u padu tako da savetujem da se sto pre trpa.
Vrhunski tiketCestitam :dring:
Hahahah ko kaze da nije sujevjeran kad je kladionica u pitanju taj laze... Svako ima nesto, u odredjeni dzep se drzi tiket, na odredjeni teletekst se prate rezultati etc. etc. hehehe
U svakom slucaju cestitam:dring:
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Tako blizu...
Nek' slika sve kaze :-(
http://www.speedyshare.com/921229810.html
Evo i moj predlog za CL...
Liverpul 2
Rendzers 2
Verder 2
Real 1-1
Arsenal 1-1
sa 2E pa sta bude...
evo da se pohvalim svojim drugim dobitkom od septembra,a inace igram svako kolo malte ne svaki dan
fix: selta,atletik
sistem 4 od 5:udineze,sivasport,yungboys,napoli,i prsli arsenal za 135 eura me baci
ali posto sam odlucio nakon ko zna koliko palih tiketa na jednu tekmu da igram sistem
koji mi prvom uplaton istog dodje za 31 eura.
za veceras ako sto ne promjenim:
fix:boca,barsa
4 od 5:sporting,arsenal 1-1,sevilja,roma 3+,getafe,ancona-jednog izbacim
eeeeejj,gdje je taj svrljig?
Ja cekam Arsenal 1-1 i Lion 2...
Ajmo, ajde...
Predlog kosarke:
Barcelona - Partizan 2... Hendikep je +11...
Uh ja se iskidah na Boku sad, izje*bao me sudija, kad nije onaj penal svirao imao sam muda da pojedem
Ja ubodoh:
Marsej - Liverpul 2 1.85
Porto - Besiktas 1 1.45
Salke - Rozenborg 1 1.25
Real M. - Lacio 1 1.35
Boka J. - Sahel 1 1.45
Uplata: 20e Dobitak: 131.3e
Nadam se da cu vam nocas postovat jos koji tiket
Ramose![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
hehehe ja sam moje fixeve strefio, da vidimo tebe![]()
EEEEEEEEEEEEEEEEEEo i od mene jedna prognoza:
Rengers-lion 0-2 (Rengers umije da igra na rezultat)
Sporting Lisbon-Dynamo Kyiv 1 (650.000e za pobjedu tako da mislim...)
PSV Eindhoven-Inter Milan 1 (ovo chisto zbog toga jer Inter nema motiv)
Slavia Prague-Sevilla 2-3 (nezanimljiv duel ali mislim da ce panut koji go)
Arsenal-Steaua Bucuresti p2+(dako to rijeshe odma)
Fenerbahce-CSKA Moscow 2-1(ne mogu objasnit)
Inache chekam lion i sporting za 100e pa dako bude neshto
deuscroix
Ja padoh jucher na Chelsea... Nebitno!
Kad god izbachim odje tiket, to mi bude baxuz, tako da cu nocas preskochit' tu praxu...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Kad god sam nekome pokaza tiket nikad nisam nishta ufatio!!
Mislim da je komentar suvisan!!! :devil:
P.S. Ovaj zadnji (Olimp) je po pola sa RAMOSOM... Brate :dring:
I meni je jedan prosao sinoc - dobitak 60e ;-), a na drugom cekam Milana danas (dobitak 75e) :-)! Da li da se gradim? Da cujem vasa misljenja...
Ja ću ti samo reći da znam par ljudi što ga čeka za mnogo veće pare pa se neće gradit a ti viđi sam![]()
Mda je nezgodna ova Urawa, ali u japansko prvenstvo![]()
izbacio sam sevilju a zadrzao anconu i jedino roma iz l.s. ne dodje 3+?
ovakvo realno kolo tesko da ce se ponoviti.ima da iduce bude puno iznenadjenja -moraju se kladionice povratiti.mislim da sam jedan od 10 posto koji nije nista uzeo ovo kolo,jer ljudi pa niko nije kiksao za ne povjerovati
eeeeejj,gdje je taj svrljig?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks