tu je jos ona tel. pretplata koja cini extra tv skoro 3x skupljom od BBM-a...
Ja cu vjerovatno uzet BBM samo zbog bolje ponude kanala, mada tu moze i da utice vrijeme dostupnosti ugradnje BBM ( kada ce se raditi u Sutomore? ) , a ako me bude zeza' signal, ocekujte moju posjetu vas troje sa foruma![]()
tu je jos ona tel. pretplata koja cini extra tv skoro 3x skupljom od BBM-a...
nisam,ali koliko vidim na vasem sajtu kad ukucam moj broj kaze nema tehnickih mogucnosti(krasici),ni za adsl,tako je i u stolivu,prcnju,radovicima,lustici,kamenarima i jos nekim mjestima,da napomenem da odredjena sela u grbalj imaju navedene servisemoja centrala koliko sam upoznat je linkovana sa tivtom pomocu neke antene na centrali,moze li to da bude limitirajuci faktor?
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
ajde brate batalite to spamovanje gluparijama i sranjima i ne offujte,tatto brate lijepo se vidi da su slike fejk i batali,na prvoj slici udaljenost izmedju zgrada je 10m a na zadnjoj skoro 100
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
Vjerovatno si malo dezorjentisan ...ovdje su u pitanju 3 zgrade , a malo lakse bi ti bilo da ukapiras ako posmatras slike od 3 ka 1
Slika 3: kabl ide na zgradu sa lijeve strane
Slika 1: kabal sa slike 3 (zgrada desno) ide na sledecu zgradu (lijevo)
Ono ispred je kran koji jutros radi na novoj zgradi .
I, izvini sto te uznemiravam ... bas mi je zao![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
BBM sledeće nedelje počinje da radi i kuće u Barskoj opštini. Do sada su se radile samo zgrade.
U Sutomoru je signal dostupan tamo odakle se vidi Volujica, otprilike od hotela Nikšić pa prema Sozini. Ako si u tom dijelu onda može brzo, samo se prijavi.
Stabilnost linkova je sada zadovoljavajuća. Na početku jeste bilo opstrukcija sa više strana, a i manjih tehničkih problema. Dječije bolesti koje se preleže, pa se više ne vraćaju.
Ja radim na ubijedjivanju mojih da uzmu dodatni paket, tako da to izlazi duplo skuplje.
U vidokrugu sam. Koliko zadovoljavajuca od 0 - 100% . Brine me samo zbog jacine vjetra u Sutomoru. Dje se mogu prijaviti i za koliko dolazi ekipa da to ubaci? Hvala!
bez dodatnog sa discovery science-om ti ne valja nista, po mom skromnom misljenju![]()
To i + jos nesto:lolblue:A kompromis mi je sa ukucanima zbog BBC Prime-a oleee...
Volio bih i HBO no se ne moze sve...
ako stavis bbm pojacaj te drzace za antenu znas i sam kakav je vjetar u sutomore
(4 sateli. su odlecele)![]()
Na koje dugme se to pojacava?![]()
Tattoo ako ti treba broj advokatske komore javi se na pm![]()
...i dalje mi niko nije rekao koja je ovo ulica...
Tattoo, hoćeš da te molim, u čemu je stvar?![]()
Vjerovatno nisu imali saglasnost stanara u drugoj zgradi..pa je neki ludak platio BBM tri puta vise da mu sprovedu na ovaj nacin..pozdravljam doticnog kralja
:)
Čisto sumnjam da je ovo BBM-ova instalacija...
Odbijali su ljude koji su htjeli da budu njihovi korisnici, tamo gdje je morao kabl da se vodi sa objekta na objekat. Mada, nikad se ne zna.
Upravo zbog toga me je i zanimalo ko je ovo radio, ili bar koja je tačna lokacija, pa ćemo odatle saznati koja je ovo firma uradila![]()
:joint: Otpozdrav
kablovski u bukvalnom smislu![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Tattoo, opet ti sa fotošopom:lolblue:
ajde ovako da probamo. Kupi ujutru Vijestii Dan
i onda slikaj tako da nepostojeći kabl
bude u pozadini. Onda opet malo u fotošopu, pa ćemo da smislimo
kako da te opet natjeramo da slikaš
razumiješ![]()
Jeste , jeste.
kablegirl, FrkaVelika,
zamolite kolegu high da vam ne kvari imidz koji ste izgradili tolerantnom raspravom![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks