Quote Originally Posted by tricky_kid View Post
Evo da se dopunim, posto sam se raspitao... Nemam HBO i HBO comedy u osnovnom paketu, nego samo u prvih mjesec dana, ali cu svakako da ga uzmem, jer su mi ok filmovi koliko mi se cini, a i cool je ta opcija da mozes da gledas kad oces sve njihove filmove i serije koje su emitovane toga mjeseca u sklopu te HBO videoteke koja ide uz paket HBO (tako sam shvatio)...
Cestitam na izboru Dobro si shvatio, HBO Digital je VOD servis koji ide u HBO paketu, tako da filmove mozes da gledas u "poslije posla".

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
Ma oni ce to posle pa mjeseci vidjecete da naplacuju..kada vide da svi koriste opcije snimanja,itd...vidjece da mogu i tu paru da uzmu,neka bude i euro,euro tamo ovamo...eto vidjecete,mogu se kladit...
Previse nagadjas...

Quote Originally Posted by MonterO View Post
T-com: "Bakar je zlato"
Da. Magla mu ne moze nista

Quote Originally Posted by massacre View Post
koliko jedan film snimljen na hard zausima, kolikog je hard kapaciteta
moze li se to izvadit i ubacit u kompjuter... dal se moze uzet vise od jednog tog aparata
Disk je 80 GB. Izgubices garanciju ako otvoris STB. Podaci na disku su enkriptovani, tako da ih ne mozes koristiti na racunaru. Za sada jedna parica - jedan STB.

Quote Originally Posted by hercules View Post
Zanzibar, nije problem u kupovini novog TV-a. Ali opet ja sam prije pola godine kupio Samsung sa kratkom katodnom cijevi, jer mi je premnogo da dajem za LCD 600 i kusur eura, jos da imam spljostenu sliku na pola kanala. Ali ajde, koliko shvatih receiver i HDMI kabal rjesavaju stvar sa 4:3 i 16:9.
ADSL je komercijalno poceo 2005te cini mi se. Evo 3 godine i dalje ne radi kako treba.
Extra TV je ADSL2+ tehnologija. Kako da ocekujem da ona radi normalno, kad ni ADSL ne moze? Iako su medjusobno nezavisne.
Drugo, dosta parica nece imat propusni opseg za tako nesto. I to u urbanim djelovima opstina. Centrale su relativno nove, ali sto je sa stubicima starim po 20 i kusur godina?
I glavni test Extra TV-a ce bit, kad se na jedan DSLAM nakaci 5-6 korisnika Extra TV-a i povuce signal. Ja bih volio da to uspije. A pouceni iskustvom sa ADSL-om i ISDN-om sumnjam i u kvalitet opreme koju daju. Sjeti se santisa kojeg su nudili. A vidim i dostina se zali na Siemens router za ADSL. Ja ga evo imam i skoro svaku noc veza pukne ali preko dana je ok za sad.
Previse nagadjas...

Quote Originally Posted by komsija View Post
zna li neko koliko vremena ce proci od kad narucis ExtraTv pa dok ti dodju i donesu to sto treba
Kontaktirace te call centar cim dodjes na red. Dajte malo strpljenja! Od 1918. smo cekali Drzavu, pa mozemo i IPTV par dana

Quote Originally Posted by darijan View Post
a samo neka mi neko objasni odakle t-comu 4-7 mbps protoka za extra tv?
Parice su u dobroj kondiciji

Quote Originally Posted by anon View Post
Sve zavisi od vrste problema koja kod tebe postoji. Extra TV se prenosi preko iste mreze i istog protokola kao i ADSL, ali postoji tu kljucna razlika u prioritetu i destinaciji paketa. Tako da postoji i varijanta Extra TV da radi odlicno a ADSL i dalje da jadi. Upravo bi to bila situacija kod mene, pa zato i dalje cekam WiMax u moje krajeve, jer gospoda iz T-Coma i ne pokusavaju vec mjesecima da rijese moj problem.
Sve eventualne probleme odmah prijavite sluzbi koja radi non stop 080 080 000 (helpdesk).