cush sto placem pa 90 min 0-0 je bilo i sve ostalo pogodio ....nije bitno za kvotu to mi je specijalnost te jace kvote![]()
cush sto placem pa 90 min 0-0 je bilo i sve ostalo pogodio ....nije bitno za kvotu to mi je specijalnost te jace kvote![]()
Da sam ja plakao svaki put kad me nesto izbacilo u zadnjim minutima, do sad bi potop bio...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Vidim ja lijepo da ce Juventus ponovo u seriju BKad Empoli dobije Juventus (iako je kup), onda tesko da ne pomislis na namjestaljku
Everton - Zenit 1 1.95
Fk Kopenhagen - Atl. Madrid 2 2.25
Leverkuzen - Sparta P. 1 1.55
Spartak M. - Cirih 1 1.55
Inter - Lacio 3+ 1.55
Roma - Kaljari 1 1.25
Empoli - Juventus 2 1.7 :mad::mad::mad:
Uplata: 5e Moguci dobitak: 191e
Dobro se pokrih 35e na 1X Empoli za 66.5e... Bolje i 30e no nista![]()
Last edited by tricky_kid; 06-12-07 at 21:28.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Ma više od pola ekipe im ne igra, ja odigrah 3+, dobra je kvota 2.0. Ove kup utakmice veliki timovi obično dobijaju u revanšu, posebno u Italiji.
Au, ovo su one 3 sto su ti ostale od juce...
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
Fala bogu da ce da igraju sa drugim timom, ali ne znam ni koliko je Empoliju prvi tim igrao s obzirom da su zakucani za dno tabele, pa im je bitnije da dobiju nekoga u prvenstvu ne bi li se spasili, nego da naprave podvig i pobijede Juventus koji ce u Torinu da ih otrese i cao... dje im je korist tuZato sam i igrao 2, jer sam ocekivao da ce Juve (koji ne igra CL) rutinski to da rijesi u svoju korist
Idemo daljeDobro je da sam se ogradio, da imam neku satisfakciju
![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Taman to sjutra da se odigra, igra psv, standard, moze dortmund 3+. Ima finih parova za sjutra
O, Arise, sve ti j....
Aj Urke bachi neke fine prijedloge za petak!![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Sad zvah Jala da nam bachi po 200 dindzara na Agovv 1-2. Valjda ce odradit to...
Inache, za nocas Bursa - Besiktas X-2, mada moze doci i X na kraju... ali za poluvrijeme mislim da je X realan. Mainz - Koln 2-3 gola. Mislim da ce doci i X na utakmici Brighton - Nott. Forest. Emmen - Go Ahed Eagles X-2 ili 2. Standard 1. Troyes - Ajaccio X-1.
Evo blokirani Chiasso gubi 0-1, 67 je minut.
evo padoh na Salzburg igrao 3+ bilo 2:0...pih nisu nejke pare ali 84 eura bi mi dobro doslo,zena,dijete,racuni:bart:
:)
kako ne bi dobro doshlo! ide nova godina, praznici...![]()
PSV 4+
Cvole 1
Den Boš 3+
Dordreht 3+
Standard 1
Nant 3+
Dortmund 3+
Sa 2 eura 60, taman sjutra za grada, za uvar je.
everton-fulham 1
gent-lokeren 1
atletic bilbao-real madrid 2
caen-lyon 2
lazio-catania 1
dortmund-bielefeld 1
Odigraću Njemce i Engleze da još nešto dobijem sjutra, dok ne bude kasno![]()
dortmund 1-1
standard 1-1
salzburg 1-1
psv 1-1
Grrrrr![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ja mislim da je Frankfurt jedinica, a kvota je dobra 2.85. Po nekoj mojoj logici Schalke će da kalkuliše sa sastavom jer su ispali iz trke za titulu a u LS im pobjeda na svom terenu protiv Rozenborga garantuje prolaz. S druge strane, Frankfurt zna da odigra dobro.
Mada, tako sam mislio i da je Newcastle-Liverpool bila jedinica prije prošlog kola LS pa ih tresnu Liverpool 0-3.
Ali ću je svakako igrati, jer schalke nema isti kvalitet kao liverpool.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks