Page 20 of 28 FirstFirst ... 10161718192021222324 ... LastLast
Results 476 to 500 of 699

Thread: Total TV VS. BBM VS. IPTV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Meni je samo zasmetalo ovo "realno"......
    Nije namenjeno da te provocira...

Kada sam zvao da pitam moze li BBM da se ubaci u moju vikendicu koja se nalazi na obroncima kanjona Morace, ladno su me odbili... TotalTV to moze... Oni pice na satelit i za to se kaze da moze "BUKVALNO sa svakog mjesta u CG", i to je realno... Ovo sto vi pricate NIJE......
    Moguće tog trenutka nije bilo repetitora koji za tvoj deo odgovara, ne navodiš mi precizno. Kad bude pokrivena cela Crna Gora postojaće komunikacija linkova.Biće svakome dostupno...jer to MMDS sistem omogućava

Najbolja ponuda kanala? Ne moze zaposleni u BBM da meni kaze da ima bolju ponudu kanala od neke druge firme jer je to stvar ukusa... Vi NEMATE SVE kanale koje ima TOTALTV pa jos da dodate neki preko, nego zaostajete, bogami, za njih podosta, a komentar na to je "ionako su ti kanali smece"... Dakle, opet nije realno......
    Slažem se da je stvar ukusa kad pričamo individualno. Na generalnom nivou , tačno se zna, koji su traženi kanali i kako se bazira ponuda.

Najjeftinije cijene? Cijena ne moze biti jeftina... Moze biti niska ili visoka... Jeftin moze biti proizvod... Opet nerealno......
    Pa šta sad ...igra reči?!?!? Cene za pruženu uslugu su najpovoljnije.

Fenomenalno obucen tim? Dje se oblace? U MaxMaru? Degutantno je za sebe i svoje kolege reci da ste FENOMENALNI... Na veliku zalost, u CG ima jako malo FENOMENALACA i oni su na cijeni i sigurno ne rade u BBM ni u neku drugu firmu koja se bavi slicnim stvarima... Opet nerealno......
    Žao mi je što sve shvataš kao provokaciju...Smatram da je veoma na ceni profi tim , kad ga imaš, a BBM ga ima i neću reći da se ne ponosim time...

6 mjeseci, i provjeren je? Nije valjda pasteta ili sir pa ga probas i znas valja li... Evo ADSL radi vec trecu godinu pa jos nije provjeren... 6 mjeseci rada je NISTA i ne moze se reci da je servis provjeren, pogotovo ako na Zabjelu u zgradi cim padne kisa meni se gubi slika i na poziv vasem FENOMENALNO obucenom timu, dobijam odgovor da kupim NOVI televizor, jer mi staro ne valja, iako je STARI star 4 mjeseca i jos je u garanciji, a nisam se usudio za njega da kazem da je provjeren... Opet nerealno.........
    Mislilo se na "proveren" kao neko ko već postoji i ima korisnike u odnosu na novu ponudu koja tek treba da prođe ono što smo mi.
    ADSL se baš jeste pokazao ...sad kako...to je diskutabilno.
    Niko ti na poziv nije mogao reći da ti je neispravan TV. Mogla ti je reći tehnička služba, ukoliko su ti dolazili i ako jeste onda je to tako!

I za kraj ostavih jedinu realnu stvar... 20 hiljada korisnika... Vi se ponosite time? Za 6 mjeseci? Prvi i jedini NACIONALNI kablovski operater? Pogledajte sto je Mtel uradio sa WiMax-om... Pokupio je vise korisnika za mjesec dana u samoj PG, a ljudima je preca televizija od Interneta... Ja bih prije rekao da je to DEBAKL za BBM, ali vi ga tumacite kako zelite... E to je realno...
    Nemaš predstavu o čemu pričaš....To su fenomenalni rezultati.
    A Wimax...tu ćeš se jako ,jako iznenaditi.

U svakom slučaju,volim što si izneo svoje probleme.Sad, negde si bio neinformisan, negde samo ogorčen...a negde imaš i sreće-napiši pvt da vidimo to Zabjelo što mu smeta kiša

Thanks Thanks Given 
    1,530
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    131 Posts

Ova prepucavanja su vrh!

Podrzacu izjavu da je IPTV vrlo dobra stvar,ali, NE I U NASOJ ZEMLJI ZNAJUCI T-COM.Ocekujem kukanje korisnika na ovom forumu.Iz iskustva znajuci kako ADSL radi,necu se upustati u avanturu sa nasim IPTV-om.Izabrao sam Total TV jer mi licno vise odgovara,ipak je to dio SBB-a,koji ima stotine hiljada korisnika,tako,sto je sigurno,sigurno je.Za sad nemam primjedbi na Total,sve odlicno radi,bez problema,30 eura resiver,i to je to Slika je super,nema "kockica" bar na ovaj tv sto ja imam,prekida nema,i sto mi se strasno svidja,gledao mi se veliki brat,zvao sam,dali su mi broj ziro racuna,posao uplatio uvece oko 6,ujtro mi je bilo upaljeno.Profesionalno,nema sto eto toliko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma oko cega se mi prepiremo u 21 vijeku... tek sada krajem 2007 godine mi dobijamo kablovsku... sto je najsmjesnije naplacuju nam TV pretplatu putem racuna za struju pa ljudi ponekad mi je muka kakav smo mi *****st narod niko ne smije nista rec pa dje to ima da placas tv pretplatu + pretplatu za kablovsku tv ili extra tv, naplacuje li nam se struja dva put? Nocas cuh od majke da su nasoj komsinici iskljucili struju zbog neplacena dva racuna a neki Masani iz zete i pola podgorickih kafica ne placa ni cent struje, za muda bih ih o bandere okacio cigane te sto sirotinji gase kao i sve obmanjivace narodnih masa a koliko vidim svi su isti....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izabrao sam Total TV jer mi licno vise odgovara,ipak je to dio SBB-a,koji ima stotine hiljada korisnika,tako,sto je sigurno,sigurno je.
    Kao bivsi korisnik SBBa, mogu slobodno da ti kazem da su oni bar duplo gori od T-coma. Barem kada je u pitanju kablovska televizija i pogotovu Internet. E sad, ako ti Total radi dobro - svaka cast, ali samo da znas da ako SBB stoji iza necega, to sigurno nije ekstra preporuka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Da li BBM ili T-com uzimanjem kablovske oslobadja korisnike radio-difuzne pretplate?
    neka odgovore i helpdesk i kablegirl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by desha View Post
    Da li BBM ili T-com uzimanjem kablovske oslobadja korisnike radio-difuzne pretplate?
    Ne mogu oni da te oslobode Radio-difuzne pretplate. ONa ce se uvijek naplacivati na ovaj ili onaj nachin. Sad ARD pregovara da se naplacuje kroz rachun za struju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by desha View Post

Evo da se i ja glasnem iako ti je Jocker odgovorio

O tome sam vec pisala...

Placanje dosadasnje TV pretplate nema nikakve veze sa BBM-om

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

cisto da vidim da niste sto pregovOrili sa njima

Thanks Thanks Given 
    3,590
    Thanks Thanks Received 
    4,727
    Thanked in
    2,104 Posts

Placam nekakvu taxu za koristenje radija u kolima, placam tv pretplatu i jos da placam kablovsku? Jedna nevjesta, radi u neku od ovih firmi za kablovsku TV, na moje pitanje zasto moram da placam kanale koje vec mogu da gledam bez kablovske ( tvcg, elmag,...) ona rece da je to dogovor da dio para od pretplate ide tim privatnim tv stanicama. Interesuje me da li je to tacno. Ako jeste to znaci da vec 3 puta placam jednu istu stvar.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Placam nekakvu taxu za koristenje radija u kolima, placam tv pretplatu i jos da placam kablovsku? Jedna nevjesta, radi u neku od ovih firmi za kablovsku TV, na moje pitanje zasto moram da placam kanale koje vec mogu da gledam bez kablovske ( tvcg, elmag,...) ona rece da je to dogovor da dio para od pretplate ide tim privatnim tv stanicama. Interesuje me da li je to tacno. Ako jeste to znaci da vec 3 puta placam jednu istu stvar.

Malo cudno pitanje..
    Pretplatu za kablovsku placas, jer je to ponuda tog kablovskog operatora, koju si prihvatio, i ona je takva...
    Kablovskog operatora interesuje da naplati sve sto gledas u njegovoj ponudi...
    Sad sto ti placas Radio-difuznu pretplatu(prinudjen si obzirom da je ''prikachen'' na racun za struju )-to nema nikakve veze sa kablovskim operatorom

Kontas?

Thanks Thanks Given 
    3,590
    Thanks Thanks Received 
    4,727
    Thanked in
    2,104 Posts

Quote Originally Posted by kablegirl View Post
    Malo cudno pitanje..
    Pretplatu za kablovsku placas, jer je to ponuda tog kablovskog operatora, koju si prihvatio, i ona je takva...
    Kablovskog operatora interesuje da naplati sve sto gledas u njegovoj ponudi...
    Sad sto ti placas Radio-difuznu pretplatu(prinudjen si obzirom da je ''prikachen'' na racun za struju )-to nema nikakve veze sa kablovskim operatorom

Kontas?
    Ok. U ponudi imate sve tv stanice sa teritorije cg, ili skoro sve, nebitno. Prvo me interesuje zbog cega, kad se oni mogu gledati i bez kablovske, a vi svakako nplacujete gledanjei tih kanala. Da li bi bilo bolje umjesto njih ubaciti neke druge kojih inace nema, jer oni zauzimaju skoro cetvrtinu osnovnog paketa? Znaci placam i vama i radio difuznom centru za istu stvar. Nadam se da sam bio jasniji. Mada mi se necini, al ajd
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaka chast bbm,ali ne znam kako moze da me privuce njegova ponuda pri kojoj mogu da pratim samo na jednom televizoru program.moze se reci plati josh jedan resiver pa gledaj u drugoj sobi,ali to povecaje troskove duplo.
    mislim da je bbm trebao jedan risiver dati besplatno,jer tesko da ce privuci ljude sa takvom ponudom,vjerovatno neupucene u tu nemogucnost hoce,ali de se cimam sa mojima oko gledanja kojeg programa-hvala,ali necu.
    eeeeejj,gdje je taj svrljig?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok. U ponudi imate sve tv stanice sa teritorije cg, ili skoro sve, nebitno. Prvo me interesuje zbog cega, kad se oni mogu gledati i bez kablovske, a vi svakako nplacujete gledanjei tih kanala. Da li bi bilo bolje umjesto njih ubaciti neke druge kojih inace nema, jer oni zauzimaju skoro cetvrtinu osnovnog paketa? Znaci placam i vama i radio difuznom centru za istu stvar. Nadam se da sam bio jasniji. Mada mi se necini, al ajd

Vidim ja koji ti problem imas-i nisi jedini-....ali ne vidim uopste da kontas o cemu ja pisem...

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Je li ti palo na pamet da BBM mora da plati domacim stanicama nesto para da bi mogao da ih emituje sa svojih repetitora?
    Ajde ako ti to nekad padne na um mozda skapiras zasto placas tu cetvrtinu kanala kako ti rece, a nije ni cetvrtina no aj da ne cjepidlacim.
    Samo da ti ovo padne na pamet.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Je li ti palo na pamet da BBM mora da plati domacim stanicama nesto para da bi mogao da ih emituje sa svojih repetitora?
    Ajde ako ti to nekad padne na um mozda skapiras zasto placas tu cetvrtinu kanala kako ti rece, a nije ni cetvrtina no aj da ne cjepidlacim.

Hehehehehhe....ja izbjegnuh da budem tako gruba

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by STINGO View Post
    svaka chast bbm,ali ne znam kako moze da me privuce njegova ponuda pri kojoj mogu da pratim samo na jednom televizoru program.moze se reci plati josh jedan resiver pa gledaj u drugoj sobi,ali to povecaje troskove duplo.
    mislim da je bbm trebao jedan risiver dati besplatno,jer tesko da ce privuci ljude sa takvom ponudom,vjerovatno neupucene u tu nemogucnost hoce,ali de se cimam sa mojima oko gledanja kojeg programa-hvala,ali necu.
    Total TV isto moraš imati dva i više receivera . IP moraš imati dva fiksna...Šta tu nije jasno???
    BBM nema problema da "privuče" sa svojom ponudom.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    28
    Thanked in
    11 Posts

ja kolko znam, pare od radiodifuzne pretplate idu DRZAVNOJ televiziji.

ispravite me ako grijesim.
    SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME

Thanks Thanks Given 
    3,590
    Thanks Thanks Received 
    4,727
    Thanked in
    2,104 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Zamisli, palo mi je to na pamet, ali mi nesto tesko da placam dva put za jednu istu stvar. A ti mora da si neki pametan momak?
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Zamisli, palo mi je to na pamet, ali mi nesto tesko da placam dva put za jednu istu stvar. A ti mora da si neki pametan momak?
    Nijesam vala neki pametni momak. No eto pokusavam da ti pojasnim ocigledne stvari.
    Cera li te iko da placas obije? Cera li te iko da uzmes BBM?
    Dok je pretplata bila zajedno sa telefonskim racunom placao sam je redovno. A zamisli, moj komsija na selo nema telefon, a ima sve kanale. I sve ih gleda za dz jer ne placa ama bas nista. Ja i ti mu placamo pretplatu. I je li to nepravda. I povrh svega ima bolji signal i sliku od mene. Zamisli ti te nepravde. I ajmo ja i ti sad da pisemo tuzbu sudu u Strazburu zbog ovoga. Ocemo li?
    P.S. struju ces placat posebno a pretplatu posebno ako to bude kako treba a trebalo bi. Tako da ti je prica suvisna i bez nekog valjanog razloga.

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by KUGLAGER View Post
    ja kolko znam, pare od radiodifuzne pretplate idu DRZAVNOJ televiziji.

ispravite me ako grijesim.
    Ne idu sve. Nesto TV, nesto radio stanicama. I komerfcijalne TV kuce dobijaju dio sredstava... Ali najveci dio ide javnom servisu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ovo je VRH instalacija ...bas cu da se raspitam koja je ovo "nazovi kompanija"...

Kako tek oni rjesavaju probleme korisnika ...

... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahahaahahahahahahhhahhhahahahahahhahaha a vrh
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je ka na splinter cell ili james bond,ono kad pane mrake,zakazete partiju zmurke pa se preko kabla spustas da ga zapljujes :-)

p.s.ko zna mozda je sa snimanja filma mission impossible,kad moze bond na primorje moze i tom cruz u pg !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene interesira moze li Wimax koji je iz Mtel i EXTRA TV iz Tcom da se koriste zajedno .....evo cekam iz mtel da dodju vec skoro 2 mjeseca dako doju vise ....pa sam sad mislio i ovu teljeviziju da metnem ali se to prilkljucuje preko telefona pa moze li zajedno WIMAX I EXTRA TV .......veze nemam pa ako moze POMOC !!!

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Nemanja_Vidic View Post
    Mene interesira moze li Wimax koji je iz Mtel i EXTRA TV iz Tcom da se koriste zajedno .....evo cekam iz mtel da dodju vec skoro 2 mjeseca dako doju vise ....pa sam sad mislio i ovu teljeviziju da metnem ali se to prilkljucuje preko telefona pa moze li zajedno WIMAX I EXTRA TV .......veze nemam pa ako moze POMOC !!!
    Narano da moze

Page 20 of 28 FirstFirst ... 10161718192021222324 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)