ne odgovoriste mi na pitanje (izgleda da je obrisano)..mogu li da preko tog routera koristim bezicni internet a ako ne mogu kad dodju mogu li da im recem da stave taj router za xtra TV na drugi broj telefona....ocekujem odgovor.
ja ne vidjeh taj hbo sem u dodatni paket sto znaci jos 5 eura mjesecno, sto se videoteke tice ja bih uveo kablovsku da ne placam videoteku vise, a vi biste nam, izgleda, zivot uzeli...kad bi vam moglo bit...
dakle, placam dva fiksna telefona, dva isdn-a, adsl, jedan post paid i dva pri-paida...sve za t-ekipu...i sad treba da platim 40 kanala koje nikad necu upalit, da bi jedan koji me interesuje bio u dodatnom paketu, koji se, zamislite dodatno placa, kome ni to nije dosta - ima videoteku, naravno...
ne odgovoriste mi na pitanje (izgleda da je obrisano)..mogu li da preko tog routera koristim bezicni internet a ako ne mogu kad dodju mogu li da im recem da stave taj router za xtra TV na drugi broj telefona....ocekujem odgovor.
Zna li ko oce li lokalizovat discovery
Taj ruter ti emituje adsl preko wirelessa...dobro je to ako ne zivis u zgradu dje ce komsija iznad tebe da ti uhvati signal adsl-a i odose gigabajti...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
moze li mi neko reci kad se sve sumira koji je najbolji?ali realno
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
DA.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Evo prve pozitivne promjene u EXTRA tv-u. Umjesto RUSSIA 1 u EXTRA TV vodicu je ENTER TV. Samo naprijed NOVA, RTL, SPORT KLUB...
Predlog mozete odmah maci ovaj Prosieben
Kad stavis ruter koji dodje uz EXTRA TV na njemu je wireless iskljucen po defaultu da bi se ukljucio potrebna su 3-4 klika misem i on je aktiviran takodje mozes da mu promijenis SSID kao i da stavis neku od zastita WEP Encryption ili WPA-PSK Encryption kao i 3 mogucnosti kod dozvoljavanja da se novi racunar zakaci , znaci da ne moze uopste , da moze ili da moze ako ga registrujes
EDIT : Takodje na njemu imas jos par po meni vrhunskih mogucnosti kao sto su roditeljska kontrola , konfigurisanje Dynamic DNS i Firewall .Ja sam se malo igrao ovim ruterom i mogu ti reci da je izvanredan , i da dodam da antena ima bolji domet nego d-link 684t
Last edited by mr; 02-12-07 at 21:36.
ali evo da na npr meni ne treba nijedna od navedenih funkcija rutera(wirelles i chuda),da li mogu da imam iptv,a da zadrzim ovaj dlink 360r modem sto sada imam?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
ne rutira a? banja![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
izgleda da su obrisali moja pitanja...pa da ponovim:
1. koja je rezolucija Extra TV-a
2. ako nije HDTV kad planirate da saljete HDTV signal
3. dali je omjer slike 4:3 ili 16:7, moze li se birati to
4. koliki stabilan protok u Mb/s je potreban da bi Extra TV radio bez problema
???
A koje su prednosti Extra TV-a ako ja kuci imam Total TV, sa vecim izborom kanala koji dolaze u sklopu paketa + svi ostali kanali koji dolaze free, sa receiverom od 750GB, ima i snimanje programa i sve te gluposti, ne kida mi zbog struje, ne kida mi zbog "zagusenosti" i "opterecenosti", kvalitet dobar na slici sirine oko 2.5m a sve to free? Eh da... i oprema ostaje u mom vlasnistvu
PS. nemam nikoga u BBM-u, Total TV-u, SBB-u, T-Com-u itd...
ma meni samo nije jasno kako im se isplati da po tako "niskoj" cijeni od 9€ pushte tih 7-9mbita za ExtraTv, a mene odje ogule sa 35€ za 2mbita sa ogranicenjem protoka.. dje je tu logika? znaci gospodo, moze adsl jeftinije ali necemo![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks