vidim na livescore.com
ubacili su lige kazahstana,gruzije..itd..ocekujem i nas do kraja ovog prvenstva,tj montenegro ligu
Moze li ovo da dodje, a?
shalke - bochum 1
valjadolid - vilareal 2
valensija - atletik bilbao 1
almerija - sevilja 2
roma - udineze 3+
milan - juventus x ( mada moze komotno 2-2 )
vidim na livescore.com
ubacili su lige kazahstana,gruzije..itd..ocekujem i nas do kraja ovog prvenstva,tj montenegro ligu
:)
Ima na futbol24.com nasha liga
Pih vec me bacila Sevilja![]()
nista se dobit ne moze,po***** se na kladionicu..
kako sam strefio amadora-leisos 1 (2.50 skoro)
i odigram inter 2, roma 1, parma 1, atletiko 2 i naravno posrani deportivo koji nikad nikoga dobit nece jebo ga pas.. pihhh..
mene je sramota da pišem sve promašaje od ovog vikenda. Totalni debakl![]()
Očajni su bili rezultati za vikend! Srećom, nisam se zalijećao poslije dobitka inače bi im vrnuo sve pare lagano![]()
odigraf benfiku 2 hahahah i vec vodi..na dugi tiket 3+...hih znao sam da sahtjor nece moci...a tek je pocelo..ali sve jedno..benfika cista dvojka ko suza
Na sajtu eurobet su predlagali 1 na milan i 2 na benfiku i bogme dođoše i jedna i druga.
Noćas Inter 1 i Roma x2![]()
Ja sam sinoc prosao Milan 1, Lids 1, a na tom tiketu su mi jos:
Olimpija-Prokom tref 1, Leverkuzen 1 i Zvezda-Bolton 2...
Bristol R. ? - ? Cheltenham x
Southend U. ? - ? Huddersfield T 2
Chesterfield ? - ? Rotherham U. 3+
Accrington ? - ? Rochdale 0-2
Mansfield T. ? - ? Bradford C. x
Ovo je bruka... Fatam Romu 1 1.25, Inter 3+ 1.55, Atl. Madrid 2 2.25 i jebe*ni Everton ima igraca vise od 30. minuta i promasili su penal, jos 20 min do kraja 0:0... Nikad ga dat nece
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Čekaš li samo to lepi?Ako čekaš, dobijaš!
Evo 1:0 Everton lagano
Đe ćemo za vikend?![]()
Lagano, ali nećemo puno![]()
e nocas cu da se ubijem
Znaci ljudi sramota me vise igrat kladionicu. Padam na Mladu Bolesnu (raspala se) za 120 eura na duplu sansu...
Bijo si poziw koi se neodbija
basel - brann 1 pog.
dinamo - hamburger 2 pog.
everton - zenit 1 pog.
panathinaikos - lokomotiv 0-2 pog.
nurnberg - az alkmar 3+ pog.
copenhagen - atletico 2 pog.
mlada - aek x2 pog.
i na kraju : VILLARREAL - ELFSBORG 3+ zavrseno 2:0 i to je villarreal promasio penal u 89. min, a ja igrala na drugi tiket iz 1-1 sto je i doslo al taj sam tiket falila...
inace ulog 5e, ne sudjeni dob. 575,00 e
koji maler...
Pao na Arsenal...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Znao sam da taj Arsenal ne moze dobit. Igrao sam 1X. Bachi me Dinamo Zagreb X, koji je primio 2 gola 2 minuta pred kraj![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
sinoc pogodim romu 1,atletiko 2,everton 1,i stavim x na dinamo-hamburg.......90 min 0-0....a onda 91 min 0-1 i 93 min 0-2.....SPRDNJA ....sa 3 e dobitak 46e ..MALO LI JE !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks