Znaci u RBR mjesta su zauzeta:
Red Bullov dvojac, David Coulthard i Mark Webber, odbacio je mogućnost dolaska Fernanda Alonsa u austrijsku momčad.
Otkako su McLaren i Alonso raskinuli ugovor, često su se mogle čuti glasine koje su sugerirale dolazak dvostrukog svjetskog prvaka u momčad Dietricha Mateshitza. Međutim, Coulthard i Webber, koji imaju ugovore s Red Bull Racingom za iduću sezonu, izjavili su kako oni ne idu nigdje.
"Ne mogu vidjeti Fernanda Alonsa kako se pridružuje Red Bullu 2008. godine i 100% sam siguran da ću se utrkivati za njih iduće godine," napisao je Coulthard u kolumni za ITV. "To me nikada nije zabrinjavalo, čak ni kada su glasine o Alonsu isplivale na površinu.
Ugovor kojeg sam potpisao s Red Bullom je obvezujući. Nismo potpisali samo komad papira koji Red Bullu daje pravo da me postavi u bilo koji bolid kojeg sponzorira, već je sve točno određeno i govori da moram voziti bolid na bilo kojoj F1 utrci na kojoj nastupa momčad. Znam da ovo nije uvijek slučaj kod mlađih vozača," dodao je Škot.
Mark Webber je danas izjavio kako se slaže sa svojim momčadskim kolegom: "Nisam pregledao svoj ugovor u detalje (kao Coulthard), ali prilično sam siguran da ću iduće godine voziti ovdje. David je, očito, na ove stvari obratio malo veću pozornost nego ja."
Izgleda da necemo gledat dvoboj izmedju Kimija i NAJVECEG u Jerezu:
Nov.28 (GMM) The programme for Michael Schumacher's Jerez test has been modified so that the retired champion does not go head-to-head with his successor Kimi Raikkonen.
Although Ferrari's head of track activities Luca Baldisserri revealed last week that Schumacher, 38, "will be driving at Jerez on 4 December", it now emerges that the German will not exit the Spanish circuit's pitlane until two days later.
Instead, the opening two days of the final test of 2007 will be reserved for Ferrari's new world champion, with the other side of the Italian team's garage to be occupied by test driver Marc Gene.
"Kimi will test on 4 and 5 December (and) Michael on 6 and 7 December," a Ferrari spokesman told the German newspaper Bild.
After more than a year on the sidelines, Schumacher set the pace when he tested for two days earlier this month in Barcelona.
"The comparison (between Raikkonen and Schumacher) will not take place," the Italian sports daily La Gazzetta dello Sport mourned.
Bild, meanwhile, reasoned that separating the two famous drivers will "enable Ferrari to make its excuses if Schumi is faster than Kimi".
Like Raikkonen, 2007 runner-up Lewis Hamilton will also return from a post-season break to test at Jerez.

Bookmarks