Kakvi su ovi Hrvati gospoda, ljudi, koliko oni vole svoju zemlju.... za razliku od nekih, kojima je blize tudje nego svoje, .... 'Zasto sam rodjen ovde'
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
A oce pola drzave, a druga polovinaNe sumnjam da ce igraci dati sve od sebe, uvijek sam uz njih! Premda i tamo ima foliranata, no necemo sad...
![]()
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
Eo Hrvati poslase Engleze na duzi odmor:joint:
"Uspjeli su, i zaslužili da se "Mercedesima", koje su im obećali Rusi u slučaju pobjede, odvezu na Evropsko prvenstvo." Kazu danasnje vijesti
Golovi sa mecha
Last edited by Emill; 22-11-07 at 11:32.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Imam neki osjecaj da ce onaj Betis u nedelju da tresne Levantea u gostima...![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
stutgart 2
werder 2
genoa 1
real madrid 1
sevilja 1
![]()
nemam Kvote !!!:mad:
Ja padoh nocas na Osnabruck [1 - 1] Carl Zeiss Jena
20' [1 - 0 T. Cichon (pen.)
90' [1 - 1] T. Werner
pi![]()
Meni je strasno glupo da igram petkom 2 holandije 2 njemacke i te lige gje ne znam dvije ekipe ....jedino 1e eto iz dosade da pratim nista vise ....
ALI ZATO SJUTRA !!!
Arsenal 1-1,barcelona 1,chelsea 2,vilareal 1. Jaci ulog .
Dobra je kvota na Saragosu sjutra protiv Hetafea (1.95), mada su gosti u super formi... ja mislim da je vrijeme da smire gaće malo, Saragosa kući igra odlično![]()
Everton 1
Machester City 1
Bayer Leverkusen 1
Sevilla 1
Real Madrid 2
S 10 eura dobitak 90
nemam pojma, ja odigrah...
bila je neka "dojava" za Petržalku danas, i dobiše 0:1 ...
Meni dojavise da ce sjutra bit 25.11.![]()
She is only here to annoy herself!
Odlozeno za juche
Prodjoh nekako Manchester sitija, chekamo nocas neshto malo para![]()
Mene chiba Mancester za 105e, pod uslovom da dodje Real![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Ima li ko da nije danas igra Atletiko Madrid, Udineze i Napoli...Kad god se svi zalete tako na neke timove, obicno kiksa neko... Dako bude izuzetak danas
![]()
najprije ce udineze kiksat
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks