View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 97 of 2251 FirstFirst ... 4787939495969798991001011071471975971097 ... LastLast
Results 2,401 to 2,425 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh dako stignem makar na drugo poluvrijeme..pocinje u 15:30 jel?
    igra li se u PG?
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mode,ti bi trebao biti bar polu-objektivan novinar,ali daleko si ti od bilo koje objektivnosti.ti bolje da si samo navijac,ovako ocigledno i te kako trpi objektivnost sportskog novinarstva u cg.padas u neku vatru bez razloga i povoda.
    jesam ja rekao da neko laze?ako je tebi lakse mozes slobodno i tako da interpretiras.
    u tekstu koji je didi kopirao pise da je on izrazio zelju,i mogu da pitam da li je jedini nacin za to da je on sam se javio a da ga niko pre toga nije pitao,ili se moze isto to reci ako ga je neko pitao sta mislis o ideji,a on rekao super,rado cu igrati?dal mislis da u drugom slucaju on nije “izrazio zelju”?ako nije mozes li mi definisati termin ili terminologiju koja opisuje drugi slucaj?
    ko prica da cg upropascuje jovetica?ti si nesto to sanjao ili?jasno sam rekao da mislim da je rec o izlaganju nepotrebnom naporu(kao sto je npr i spanija radila sa krkicem,na sta se isto barselona pobunila).opste je poznato da igraci koji prerastu odredjen nivo,i clanovi su starije selekcije,najcesce(u celom svetu) ne igraju vise za svoje vrsnjake,za to postoje neki razlozi.
    mesanje djukanovica i sl samo pokazuje koliko si ocigledno opetrecen tim stvarima(sto politikom,sto nacinalnim pitanjem u cg).koji su mediji u beogradu rekli da je utakmica cg-madjarska bila namestena?mozda kurir i pres(iako se ja ne secam),ali pre svega su se te price ispredale po raznim forumima,i to dobrim delom od diskutanata iz cg.a kuriru i presu nikada ni nije trebala nikakva provera,vec su i svaku i najmanju pricu(ako im je odgovarala i dizala tiraz) odmah stavljali u novine,ne zanimajuci ima li veze sa istinom,a cesto i lupaju gluposti.znaci ako su oni to uradili nema to veze ni sa politikom,ni zlom namerom prema cg.
    PS.ovo je otislo u bespotrebnu raspravu na osnovu moje jedne recenice

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Uh dako stignem makar na drugo poluvrijeme..pocinje u 15:30 jel?
    igra li se u PG?
    da
    da

Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh dolazim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ovo je danas......aoooooooo ja mislio u subotu tj sjutra...aaaaaaaaaaaaaaaaaa necuuuuuuuuuu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    494
    Thanked in
    313 Posts

Aleale aleale aleaaleeaalee...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo za pobjedu...

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    494
    Thanked in
    313 Posts

Komsija pogodio 1-1 i dobio 78eura

sarabubasara Guest

Cestitam sokolicima na pobijedi,ali kasno su se sjetili.
    Vlaisavljevic je,uspio da ugrozi jednu sjajnu generaciju,ali vazno je da on pametuje po novinama.Govori o crnogorskoj kvazi profesionalnoj ligi a on je citav svoj zivot igarao...u buducnosti jel' te(koja je tada bila veliki klub,ali da je bio neki genije-cula sam da je bio vrlo los bek)?
    Ispostavlja se da je ovdje najvaznije biti prijatelj Deja i vodis reprezentaciju iako nemas tri daske u glavi.Mislila sam da je u Dejovom interesu da se plasiramo na EP U21,ali ispostavilo se-nije.Jer,da jeste, smijenio bi KUMA,DRUGA,BRATA sta god,onu budaletinu od Vlaisavljevica i stavio dobrog selektora.Ajmo da kazemo korektnog-jer je u ovoj zemlji tesko naci selektora.
    Jovetic,Cetkovic,Stjepanovic i Fatic su svi...igraci za buducnost(ne klub,nego...).Zverotic igra sjajno,ali sta ces kad imas blenu za selektora...koji stavlja beka za veznog,veznog za spica itd...
    Imali smo konce u rukama u utakmici protiv Portugala,tu moram da dodam da krivica sokolica kod drugog gola,jer je bio vrlo kvaran,a da ne pominjem da je ono ***** sa malte(sudija)svo vrijeme sudio za njih.
    To sto je Vlaisavljevic,svo ovo vrijeme igrao na minimalan poraz,to nije krivica igraca,vec njega.
    Nema frke,ljudi, on ce selektor da ostane jedno 5-6 godina.
    Recimo da smo tek pocetnici na ovakvim takmicenjima,ali to nije opravdanje.Bice druga U21,ali tada ce ostali biti ili gori,ili prestari...cini mi se da nikad vise necemo imati fatica,jovetica,stjepanovica,cetkovica(Koji meni nije neki igrac,ali ljudi ga hvale,previse petlja i dribla).
    Prokockana sansa.
    Idi Dusko,samo ruiniraj generacije!Go Dusko,go dusko,o le o le...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpuno si u pravu.

VLAISAVLJEVIĆU ODLAZI.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Jeste u pravu da treba nać' boljeg trenera, ali kakva "prokockana šansa"?!
    Na početku smo govorili da ćemo da skačemo od sreće ako budemo treći u grupi, a sad svi pričaju: "a mogli smo dobit' te Engleze i Portugalce bezvezne"...
    A što se Duška tiče, važno je da je ON našao da izigrava AUTORITET tako što kažnjava rijetke krštene igrače u ekipi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i treba da kaznjava one sto noc pred utakmicu po lokala izlaze i pjane se
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

a znam Didi, eto kaznio ih je te 3-4 utakmice, koliko li već... pokazao im je da nije to šala i možda im je došlo odozdo u glavu nešto...
    ne vidjeh da je Ferguson kaznio Nanija i Ronalda kad su se ređali na one kurve

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlaisavljevica definitvino treba smijeniti poslije ovog ciklusa kvalifikacija. Jedina dobra stvar je sto je kaznio njih cetvoricu. Po meni najveca greska je sto je Vujadinovic napustio reprezantaciju u Dusko nije nista uradio da ga vrati. Momak je igrao bas dobro i imali smo sigurnost u odbrani sa njim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    a znam Didi, eto kaznio ih je te 3-4 utakmice, koliko li već... pokazao im je da nije to šala i možda im je došlo odozdo u glavu nešto...
    ne vidjeh da je Ferguson kaznio Nanija i Ronalda kad su se ređali na one kurve
    uporedjujes englesku ligu i nasu ??? presmijesno, ronaldo i nani su vec zvijezde, a ovi nisu ni z od zvijezda, alo pozvanio su u reprezentaciju i oni pjance do 3 4 sata, po lokala gradskim, vazi kako da ne, sad oni treba da mole i da se izvinjavaju po novinama da su pogrijesili,
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

sarabubasara Guest

Ne treba vala on, da izigrava autoritet.Bas zato sto nismo engleska liga!Ne radjaju se Janjusevic,Fatic i ne znam ko jos,svaki dan!U engleskoj ,repka ne bi osjetila kad bi kaznili Vejn Bridza!Imaju Esli Kola!
    A necu da pominjem ovo sa Vujadinovicem...!Treba mu dat poziv sa Seniore.Nije stvar u tome sto je sjedio na klupi.
    On je otisao jer je sjedio na klupi pored one budale.

sarabubasara Guest

Jos nesto; vlaisavljevica NECE smijeniti!!!Ovaj je Dejov drug,cvrc Milojka a mi mozemo da *****o odje ko ludi,ko nas cuje?Dejo?Vlaisavljevic?!
    Gledam utakmicu Sporting-Naval.Ne znam dal' je repriza...ali Vukcevic je dao gol...
    Pitam se ,imali ko hrabrosti da pise FSCG-u?I da ih opsuje sve po spisku?I da kaze da smijene Vlaisavjevica?
    Nema.
    Zato,moramo ga trpit 3-4 godine i gledati kako ruinira generacije.
    Last edited by sarabubasara; 18-11-07 at 21:06. Reason: zato

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne odgovorih ovome, Nesu (Nesi - Nesa galija, 'dodirni me sasvim slucajno'), tek sad dodjoh na forum - dragi clane, ajde o objektivnosti... tati i mami... Vazi?

I izvinjavam ti se - nemam vremena citati tvoje pasuse, samo sam procitao prvi dio recenice (novinar bi trebao biti, kako ti to napisa 'polu-objektivan', a ja mislim da svaki tekst treba biti 100% objektivan, to sam vec ranije objasnjavao i drvio o raznim stvarima)... No, mladi covjece, da mi ovo skratimo - ja na ovaj forum dolazim iskljucivo kad sam pijan (svaki deseti-dvanaesti dan, ne praktikujem cesce), obicno kad se vratim iz grada, te nemam zivaca citati postove raznih likova koji su nabijedjeni da su veci treneri od najvecih trenera, veci novinari i objektivci od, eto, nas urednika (makar za sebe mogu reci da nijedan tekst na CdM ne odradih pristrasno, iako uredjujem sport, ukljucujuci i citavu svoju ekipu), i onda ti samo mogu reci da bi mogao i dalje da provlacis tu svoju pricu i sl...

Iskreno, bas me boli uvo sto ti mislis (bas tako, u ovakvim trenucima sam maksimalno netolerantan). Na ovom sam forumu clan koliko i ti, nemam privilegija, dolazim tu kad popijem koje pice vise (imam milion drugih obaveza, koje su prece od foruma i sl.), malo se zajebavam, malo podjebavam, a bogami ponekad preporucim neki tekst koji moja ekipa odradi (zasto da ne - kada uzivamo respekt svih crnogorskih novinara i hiljada ljudi koji dnevno posjete nasu rubriku (medju kojima ima niz tvojih sunarodnika, koji - gledajuci komentare, bas ne ocjenjuju da smo neobjektivni), onda me bas boli uvo sto ces mi ti reci da sam neobjektivan, je l' da...?)... U ovakvim trenucima sam jako neozbiljan i stvarno mi ne pada na pamet da se maksimalno angazujem u odgovoru Nesi i sl. clanovima, da im crtam odredjene stvari... Potpuno me boli uvo za to sto ti i bilo ko drugi odavde misli o meni preko ovog foruma, razumijes? Iza mene stoji moj rad (kad je rijec o tom sportskom novinarstvu, koje mi je, uprkos tome sto imam otvorena vrata gotovo svake redakcije, bas kao i svi ljudi koji rade na CdM sportu, opet kakav... hm... hobi?!) Ne zamaraj se odgovarajuci meni, ja te uopste ne shvatam ozbiljno...

Jer - koliko ljudi, toliko cudi... Ne citaj nas, ne citaj moje postove i to je to. Citaj tamo nekakve isfrustrirane novinarcice i dopisnicice srpske stampe (odnosi se na sportske novinare, npr. one koji su voljeli iz Podgorice za kakve 'V. Novosti' izvjestavati o 'Maksimiru u Podgorici', 'Nacionalistickom piru u Podgorici', 'Huliganskim bandama koje mrze Srbe' i sl. besmislice zbog kojih bi, da imaju makar malo obraza, onoliko koliko ga uopste nemaju - trebali ostaviti pisanje i baciti se na lopatu, cijepanje drva po Kucima i Bratonozicima ('profesionalno', naravno!) ili kakvo zasivanje farmerica, jer je tu rijec uglavnom o nesvrsenim srednjoskolcima koji su sticajem cudnih, doista cudnih okolnosti postali tzv. 'novinarcici' i 'dopisnicici' srpske stampe, pa uz to, tokom posljednjih godina namjestili svoju djecu da rade u redakcijama kakvih beogradskih listova... dakle, ulizice, fantazisti - e, to su neobjektivni ljudi koji uopste nijesu zreli da se bave pozivom koji obavljaju, ali - ***** ga, ti citas njihove tekstove i na osnovu tekstova tih i takvih demantujes nase navode, samo nek si zdravo! Ovo govorim iz punih usta, a neka neko demantuje) iz PG (izuzev jednog, uvazenog i iskusnog - M. S. - trenutno jedini stalni dopisnik jednog srpskog stampanog medija koji doista predstavlja velicinu) koji pljuju po ovoj reprezentaciji koja 'unistava Jovetica' i izricu slicne gluposti, koje i ti svojski podrzavas, a kada navedes neku njihovu bljuvotinu i kazes 'eto, ja nisam procitao tako kako je napisano na CdM', onda slobodno ustvrdi da nisi rekao da mi ili nas sagovornik Radulovic laze...

E, da - ne pise se 'dal mislis', vec 'da li mislis'... A oko Jovetica, mozemo odraditi razogovor sa Radulovicem na tvoj zahtjev... Sto mislis o tome? Ne budali...

Iskreno - mislim da je, kada je rijec o Joveticu, vece izlaganje naporu to sto ce igrati protiv kakvog Cukarickog, Bezanije ili Backog Jarka (u kakvim sibirskim (da ne idemo do Grenlanda, slazes se?) uslovima, zbog kojih ni reprezentacija Srbije ne moze odigrati zvanicnu utakmicu), nego sto ce, na sopstveno prihvatanje, obuci dres omladinske reprezentacije Crne Gore i igrati krucijalne utakmice protiv Italijana i Hrvata... Ali, OK - ipak su Cukarac i Bezanija (Besa ih izbaci?) preci od nacionalnog tima...?

Toliko, batali - javljam se za 10-12 dana, kada opet popijem Do tada nam mozes ukazati na sve fiktivne 'neobjektivnosti' u tekstovima preko komentara... Jos jednom - prijatno, sve najbolje... Eto, maksimalna tolerancija...

Inace, tokom 27-28 dana mjesecno, jako sam blagorodan, uljudan, dobar, tolerantan, ali eto - kad popijem, jako sam arogantan i prepotentan, ne i nasilan... Stoga, molim te da ne gubis vrijeme, kakve internet-sate (sto-li-vec) prepiruci se sa mnom, jer ti ranije objasnih kada dolazim na forum (a tada, opet, ne pisem tekstove)... Pa smaraj druge clanove, koji imaju motiva citati sve te bljuvotine... Ziv bio!
    Last edited by M_O_D_E; 21-11-07 at 02:05.

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mode, očigledno nisi bio pri sebi, ovaj post je smiješan
    .

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Arrow

Zar te čudi, niko ga ovdje ne uzima za ozbiljno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa chitate li vi pazljivo ? ... chovjek je pijan
    give me THE red pill.
    wake me up.
    Bondar: No hay banda! There is no band. It is all an illusion

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

i Darvin je bio notorni alkoholičar, pa je čitav svijet oduševljen što ih je nazvao majmunima.

a što se tebe M_O_D_E tiče, ne znam odakle crpiš snagu da se još uvijek bakćeš ovuda, vjerovatno si odavno shvatio da nema koristi... ipak, hvala za Nešu Galiju, evo još se smijem

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    a što se tebe M_O_D_E tiče, ne znam odakle crpiš snagu da se još uvijek bakćeš ovuda, vjerovatno si odavno shvatio da nema koristi... ipak, hvala za Nešu Galiju, evo još se smijem
    Takodje. I cijepanje drva, profesionalno naravno.

sarabubasara Guest

Evo 26 marta igramo protiv Norvezana.
    Tu cemo da prsnemo kao nikad,ali nema veze...
    Neki kazu da se nikad necemo kvalifikovat za nijedno takmicenje.Mozda s u u pravu.Ja sam uvijek demantovala te tvrdnje ali vidite...svako kiksne.Poljaci koji su bolji od nas u finansijama,a i na terenu nisu losi su se tek kvalifikovali za EURO ove godine!Engleska se ne kvalifikova...a igraju sjajno.
    Ne znam sta da mislim o reprezentaciji.Mi navijamo,ali kao da navijamo za Andoru.
    Nikada se necemo kvalifikovati...
    ili ocemo?

Page 97 of 2251 FirstFirst ... 4787939495969798991001011071471975971097 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)