mode,ti bi trebao biti bar polu-objektivan novinar,ali daleko si ti od bilo koje objektivnosti.ti bolje da si samo navijac,ovako ocigledno i te kako trpi objektivnost sportskog novinarstva u cg.padas u neku vatru bez razloga i povoda.
jesam ja rekao da neko laze?ako je tebi lakse mozes slobodno i tako da interpretiras.
u tekstu koji je didi kopirao pise da je on izrazio zelju,i mogu da pitam da li je jedini nacin za to da je on sam se javio a da ga niko pre toga nije pitao,ili se moze isto to reci ako ga je neko pitao sta mislis o ideji,a on rekao super,rado cu igrati?dal mislis da u drugom slucaju on nije “izrazio zelju”?ako nije mozes li mi definisati termin ili terminologiju koja opisuje drugi slucaj?
ko prica da cg upropascuje jovetica?ti si nesto to sanjao ili?jasno sam rekao da mislim da je rec o izlaganju nepotrebnom naporu(kao sto je npr i spanija radila sa krkicem,na sta se isto barselona pobunila).opste je poznato da igraci koji prerastu odredjen nivo,i clanovi su starije selekcije,najcesce(u celom svetu) ne igraju vise za svoje vrsnjake,za to postoje neki razlozi.
mesanje djukanovica i sl samo pokazuje koliko si ocigledno opetrecen tim stvarima(sto politikom,sto nacinalnim pitanjem u cg).koji su mediji u beogradu rekli da je utakmica cg-madjarska bila namestena?mozda kurir i pres(iako se ja ne secam),ali pre svega su se te price ispredale po raznim forumima,i to dobrim delom od diskutanata iz cg.a kuriru i presu nikada ni nije trebala nikakva provera,vec su i svaku i najmanju pricu(ako im je odgovarala i dizala tiraz) odmah stavljali u novine,ne zanimajuci ima li veze sa istinom,a cesto i lupaju gluposti.znaci ako su oni to uradili nema to veze ni sa politikom,ni zlom namerom prema cg.
PS.ovo je otislo u bespotrebnu raspravu na osnovu moje jedne recenice

Reply With Quote

Bookmarks