Page 23 of 239 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast
Results 551 to 575 of 5954

Thread: BMW Club!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne, crna je.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by qwert View Post
    Super auto bas vrh,al ne vidjeh da dje napisa koliko si ga platio?
    poprilicno

samo cu rec u rasponu od 3 do 8 hiljada

Thanks Thanks Given 
    92
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    34 Posts

znaci 4000
    Last edited by qwert; 22-11-07 at 12:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

pomenu oduvavanje petice tdi sa dsg-om...

nisam znao do prije neki dan da ubacaju dsg u dizele.
    njima je oko 9.3 sekundi ako ne i brze ubrzanje do 100 (u S mode kad ubace)..mozda i malo brze.A cini mi se da je tvom bmw-u izmedju 9 i 10sekundi, nisam siguran
    Ne zamjeri ali malo mi cudan taj izraz "oduvao sam ga"...jer tvoj auto ima 147ks a ta petica (ako je stvarno tdi dsg) ima 140...

znaci stariji bmw i manuelni mjenjach protiv novog dizel motora sa ogromnim obrtnim momentom i jednim od najsavrshenijih sistema prenosa u svijetu ... hm
    Izvini sto sam skeptichan ali bolest mi je da ispravljam kad mislim da neko kiksa
    Mozda golf nema dsg...mozda je vozach mnogo losh...ali shanse da ga "oduvash" su male, pa chak i da je manuelni mjenjach.

prashtaj.

nek je auto sa srecom, vozi ga brzo ali bezbjedno (sto veli sanja sestovic pu pu) i masu km da predjesh s njim!

It delivers 140 PS at 4,000 rpm and maximum torque of 236 lbs ft from 1,750 rpm. Top speed, with the optional DSG gearbox is 125 mph and 0-62 mph acceleration takes just 9.3 seconds.

a zamisli tek medjubrzana sa ovoliko NM!

i da se zna, ne hvalim VW, ali dsg je donio revoluciju u automobilizmu, a i ovi novi dizeli su poceli da pushtaju mooda sa 300 i kusur nm.
    Ne bi me chudilo da me kroz grad isperinja neka cetvorka gt-tdi chipovana.
    Necemo se lagat.
    Last edited by aCid_cOokiE; 22-11-07 at 01:52.
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nikad nemoj da gledas ubrzanje 0-100. Ja to gledam samo kad idem na drag 402 m.
    Tu glavnu ulogu izgraju dvije tri stvari. Prvo Golf je FWD, BMW je RWD. Za volanom BMW-a je bio moodonja, za volanom Golfa tipicni VW-ofil koji zna samo da gleda znak VW na volan i plavo osvjetljenje instrumentable, da oko sebe gleda svoje kolege sa VW-ima i kad ceka na semafore da cuje price tipa VW je najbolji i td, onda nemoj da uporedis lezanje i feeling jednog e36 i td i td.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    pomenu oduvavanje petice tdi sa dsg-om...

nisam znao do prije neki dan da ubacaju dsg u dizele.
    njima je oko 9.3 sekundi ako ne i brze ubrzanje do 100 (u S mode kad ubace)..mozda i malo brze.A cini mi se da je tvom bmw-u izmedju 9 i 10sekundi, nisam siguran
    Ne zamjeri ali malo mi cudan taj izraz "oduvao sam ga"...jer tvoj auto ima 147ks a ta petica (ako je stvarno tdi dsg) ima 140...

znaci stariji bmw i manuelni mjenjach protiv novog dizel motora sa ogromnim obrtnim momentom i jednim od najsavrshenijih sistema prenosa u svijetu ... hm
    Izvini sto sam skeptichan ali bolest mi je da ispravljam kad mislim da neko kiksa
    Mozda golf nema dsg...mozda je vozach mnogo losh...ali shanse da ga "oduvash" su male, pa chak i da je manuelni mjenjach.

prashtaj.

nek je auto sa srecom, vozi ga brzo ali bezbjedno (sto veli sanja sestovic pu pu) i masu km da predjesh s njim!

It delivers 140 PS at 4,000 rpm and maximum torque of 236 lbs ft from 1,750 rpm. Top speed, with the optional DSG gearbox is 125 mph and 0-62 mph acceleration takes just 9.3 seconds.

a zamisli tek medjubrzana sa ovoliko NM!

i da se zna, ne hvalim VW, ali dsg je donio revoluciju u automobilizmu, a i ovi novi dizeli su poceli da pushtaju mooda sa 300 i kusur nm.
    Ne bi me chudilo da me kroz grad isperinja neka cetvorka gt-tdi chipovana.
    Necemo se lagat.
    sto ti je cudno tu?!?

sto ces ti meni da das ako ti ja dovedem 318is koji ce da stigne 2.0tdi peticu
    doduse za duzinu
    atestirano

a 320i je brzi za nijansu barem
    o medjubrzanjima necu da pricam naravno da je tdi brzi tu
    ali na pravini iz mjesta
    tdi sanse nema ,i to prva druga smo tu a trecom se odlijepim!

ti ako si spreman da das nekih par stotina eurica u opkladu dovedi peticu tdi koju oces a ja cu s bmw-om na kombinat pa da vidis kako ce proc (ja koliko ti para u opkladu stavis ja cu puta 3 na drugu stranu)
    brat mi ima 320d 2004 sa 163 konja koji je malo mudatiji dizel od golfa
    pa i on nemoze benzincu nista

ne bih da precerujem ali ja cu da idem sa bmw-om a ti sa cliom put cetinja
    nepostoji pravca dje ces se odvojit preko 20-30m!

SIMPTOMATICNO JE KAKO SE ODJE NON STOP ISCUDJAVATE KAD NEKI BENZINAC ODERE DIZELA TO JE CUDO JEDNO
    Last edited by 2_fAsT_4_YoU; 22-11-07 at 02:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Svaki dan cujem price kako 525d ostavlja 525i.
    Vozio sam dosta drugova u moj BMW, problem je sto ne mogu da mu nadju jednu jedinu gresku pa kad otvore vrata da izadju samo dodaju: "pere te 525d, znas kako ide".

Ide on, ne kazem da ne ide ali neki ljudi misle da dizli stvarno idu bolesno.
    Oni razvijaju snagu brutalno, od 1800 do 2700 rpm ali nista vise.
    A recimo neki redni sestak, M52Q28....jao, pa od 600 do 6600, sve linearno.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by 2_fAsT_4_YoU View Post
    SIMPTOMATICNO JE KAKO SE ODJE NON STOP ISCUDJAVATE KAD NEKI BENZINAC ODERE DIZELA TO JE CUDO JEDNO
    Nije neki benzinac, no taj benzinac od 150ks na radilici RWD (znaci josh vishe gubi u prenosu) i "moderni" TDI... e sad ja ti mogu povjerovat da si ga ostavio... mada bi ti vishe povjerovao nedje na put, no na drag (mislim da faktoru probanja dodamo da si ti extra vozac, a ovaj "onako"), mana za drag na 320 je ta... pa jednostavno nije neshto extra brz, a mana TDI je ta sto cim se ushalta "druga" taj Nm nema neke veze...

Ovo ne pricam napamet, jer znam kako moze da ide 320, vozio i vozio se i proba protiv ubjedljivo najbrzeg 320 u grad... i teshko da je tvoj brzi (tj nije sigurno sad jer koliko si napisao josh nije "razradjen" kako treba), ali ne zaboravi da ima i onih TDI mashina od 170ks.. e mislim (necu da tvrdim) da sa njima ipak nikakvih shansi nemash..

p.s. Nemoj me pogreshno shvatit, ja ti vjerujem da si brzi bio... i lijepo bi bilo da cesh svakoga "oduvat", opet "gotivim" E36 coupe i to mnogo, dok VW-audi bash ono... pa aj da kazem prezirem....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Nije neki benzinac, no taj benzinac od 150ks na radilici RWD (znaci josh vishe gubi u prenosu) i "moderni" TDI... e sad ja ti mogu povjerovat da si ga ostavio... mada bi ti vishe povjerovao nedje na put, no na drag (mislim da faktoru probanja dodamo da si ti extra vozac, a ovaj "onako"), mana za drag na 320 je ta... pa jednostavno nije neshto extra brz, a mana TDI je ta sto cim se ushalta "druga" taj Nm nema neke veze...

Ovo ne pricam napamet, jer znam kako moze da ide 320, vozio i vozio se i proba protiv ubjedljivo najbrzeg 320 u grad... i teshko da je tvoj brzi (tj nije sigurno sad jer koliko si napisao josh nije "razradjen" kako treba), ali ne zaboravi da ima i onih TDI mashina od 170ks.. e mislim (necu da tvrdim) da sa njima ipak nikakvih shansi nemash..

p.s. Nemoj me pogreshno shvatit, ja ti vjerujem da si brzi bio... i lijepo bi bilo da cesh svakoga "oduvat", opet "gotivim" E36 coupe i to mnogo, dok VW-audi bash ono... pa aj da kazem prezirem....
    nisam ja reka da me nece 170 konja opuvat
    ali ovaj sa 140 nemoze a razlika od 30 konja je poprilicna ,to je skoro razlika izmedju 320 i 325

a bmw-i 318is ,320i pa cak i 325i
    nisu toliko poznati kao preostri u startu i explozivni na manjim brzinama
    ali svaki bmw od trece pa navise jednostavno pumpa (mudonja )

poredjenja cisto radi 318is sto sam ja ima je bio sporiji do 120-30 od mog golfa 2 16v i to masa ali vec treca kad se zavrti bembara ga stize lagano dok ga 4tom oduva

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post

A gubi li sto taj Golf? Neprecizan volan pri punom gasu, paljenje trakcije i oduzimanje gasa, setnja lijevo/desno...?

I, NM-i ne pomazu pri ubrzanju. Neka on ima 1000 Nm, 0-100 nece biti nista brzi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma znam ja odlicno kako idu E36ice
    npr, clan ovog foruma @SFU ima najboljeg IS-a koji zivi u Cg.. i od njega sam fino brzi (sa lanciom 2.0 isto 140ks)
    Opet cu pomenut najbrzeg (i to ubjedljivo) 320 coupea u Pg, na kombinat je bilo 2-1 za mene i Lanciu.. dok su vidish (koliko god meni krivo bilo da priznam) par trojki 16v bili brzi od Lancie... dodushe samo par i to onih extra i sa extra vozacima.... e sad tu ne pricam o nekoj trci normalnoj, nego cisti drag, i to na kombinat... sa extra vozacima

Sve u svemu, 320coupe je extra, pogotovo taj tvoj, zvuk, lezanje itd... dok ubrzanje, startnost, pa i uopshte drag mu nisu jaca strana... ne jaca, nego najslabija, jer se u ostalim kategorijama (cim pocnu krivine ili brdo) pokazuje pravo lice BMW-a

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    A gubi li sto taj Golf? Neprecizan volan pri punom gasu, paljenje trakcije i oduzimanje gasa, setnja lijevo/desno...?

I, NM-i ne pomazu pri ubrzanju. Neka on ima 1000 Nm, 0-100 nece biti nista brzi.

Fabija, kazem za BMW-a jer me i onako gnoj ne interesuje... ali cinjenica je da po proncentima RWD gudi vishe snage nego FWD

btw, napisah da mu Nm ne pomaze nista na drag, mozda malo na start, normalno uzimam u obzir da je vozac dobar (kakvih je sa TDI mashinama malo )

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Ja ne znam sto se iscudjavate BMW je i jaci i laksi auto (doduse vrlo malo ali opet) a sto se prenosa tice BMW ima max brzinu 10-15 km/h vecu od njega tako da ima prednost (vrlo malu ali ipak prednost) cak i kad su isti vozaci a ne ovako
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

nsx on je rekao da su se trkali put cetinja a tu i nema nesto pravina...
    Pogresno me shvatio 2fast, milo mi je sto je uzeo auto, ka' da mi ga je brat uzeo (ha kakav sam podgoricanin) samo kazem ono sto ja mislim i sto sam dozivio dosta puta...

sad da ide petica ili 4ka gt tdi 140/150 konja pored mene trecom, i ja trecom...da istovremeno legnemo na gas, dizel ce da bude ispred mene za duzinu auta makar tih 20tak metara .Jer on ima 250NM na 3000 obrtaja a ja imam 220nm na 5500 obrtaja.

Ti ces bit brzi od tog golfa ako se vatate ludackim brzinama, ali kazem ti - idite vas dvojica drugom ili trecom na 2 ili 3000 obrtaja i poklopite gas, pa vidji ko ce ispred koga bit
    naravno da ces ga ti stignut posle, jer ce on da shaltan a 4500 ili 5000 obrtaja a ti ces kasnije da shaltash.

uzivaj bre u kolima, pusti mene, sta ja znam

Ali ako neko zna odavde onu bijelu peticu gt-tdi, mislim da ima 170 konja..pa se sa njom trkaj na kombinat...MOZDA bi ga ti stigao nedje posle 150/160.
    Evo ja iskreno - da se ja trkam sa njim, tek bi trecom poceo da ga ostavljam.
    To sto ja imam skoro 30 ks vishe, on nadoknadjuje u skoro 100Nm vishe
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post

sad da ide petica ili 4ka gt tdi 140/150 konja pored mene trecom, i ja trecom...da istovremeno legnemo na gas, dizel ce da bude ispred mene za duzinu auta makar tih 20tak metara .Jer on ima 250NM na 3000 obrtaja a ja imam 220nm na 5500 obrtaja.
    Hmm on ima 300 Nm na 3000 a ti imas 200 Nm na 5500 (neka bude tako a i blize je od onog sto si ti rekao). E sad znas u cemu je fora?! Sto ako idete istom brzinom ti vrtis skoro duplo manji zupcanik i time imas vise SNAGE te ces bolje povuc od njega. Ljudi gledaju koji bolje povlaci od 2000 i idete istom brzinom(ali onda on ide trecom a ti ides cetvrtom) a normalno da ce on bolje povuc kad ima veci obrtni
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Hmm on ima 300 Nm na 3000 a ti imas 200 Nm na 5500 (neka bude tako a i blize je od onog sto si ti rekao). E sad znas u cemu je fora?! Sto ako idete istom brzinom ti vrtis skoro duplo manji zupcanik i time imas vise SNAGE te ces bolje povuc od njega. Ljudi gledaju koji bolje povlaci od 2000 i idete istom brzinom(ali onda on ide trecom a ti ides cetvrtom) a normalno da ce on bolje povuc kad ima veci obrtni

320 je sestak, ha? Ni on nije slab kad su medjubrzanja u pitanju.

A vozio sam neki plavi 318is (150) na Cetinje (Carrera diler). Cijenio ga 4900, stock stanje. I onda sam vozio neki 320i i dosao do zakljucka da is je brzi ali 320i je startniji i ima veci ob. moment.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

320 je sestak, ha? Ni on nije slab kad su medjubrzanja u pitanju.

A vozio sam neki plavi 318is (150) na Cetinje (Carrera diler). Cijenio ga 4900, stock stanje. I onda sam vozio neki 320i i dosao do zakljucka da is je brzi ali 320i je startniji i ima veci ob. moment.
    ja sam imao oba fabia

u start i po pravcu ravnom skoro su identicni (ipak je razlika samo 6 konja)

ali uzbrdo ovaj 320 je mudatiji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Last edited by Fabia_Elegance!; 29-11-07 at 18:05.
    TAKUMI

Sparco_CG's Avatar
    Sparco_CG is offline Najpovoljniji diler racunara i opreme u Podgorici
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

kako je grdan ovaj x3 ovo nije bmw zivota mi. X5 je najaci dzip.kakav ima u pg novi xp bijela boja uff bolje mu stoji bjela no crna
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

...ili slonova kost....

:lolblue:
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,617
    Thanks Thanks Received 
    6,088
    Thanked in
    2,942 Posts

Ljudi je li moguce da 320xd kosta 35 000 eura???!?!?!?!??!
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Sparco_CG's Avatar
    Sparco_CG is offline Najpovoljniji diler racunara i opreme u Podgorici
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    58
    Thanked in
    36 Posts

ovaj je bjeli ali to je neka specijalna bjela ludilo je, vjerujem da se za nju dodatno placa.
    BMW Arsovic
    068-615-321 (viber)
    [email][email protected]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ljudi je li moguce da 320xd kosta 35 000 eura???!?!?!?!??!
    Pa moguce je, i mislim da to nije previse, kad znamo da Golf V 1.9 TDI kosta 24 000 a C klasa 200CDI pistolj 43 000.
    Kako nasi dileri gledaju cijenu drugih auta u klasi, recimo razlika izmedju C klase i BMW trojke je +- 7000 eura, a ovdje svi imaju istu pocetnu cijenu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Pa moguce je, i mislim da to nije previse, kad znamo da Golf V 1.9 TDI kosta 24 000 a C klasa 200CDI pistolj 43 000.
    Kako nasi dileri gledaju cijenu drugih auta u klasi, recimo razlika izmedju C klase i BMW trojke je +- 7000 eura, a ovdje svi imaju istu pocetnu cijenu.
    Golf V taj sto si pomenuo starting from 16000e, a za 24 je full fullova
    Nova C klasa starting from 31000$ vidjeh ovdje u NY, a kakve 43 to mozda AMG

Page 23 of 239 FirstFirst ... 131920212223242526273373123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)