Ako nije steka tvoje povjerenja u nedelju na svadbu, nece nikad. Južni expres svira.....
Ako nije steka tvoje povjerenja u nedelju na svadbu, nece nikad. Južni expres svira.....
Oce li ko da zdroka nesto?!
Zvonce, kada moze jedna zuta nazad?![]()
Bio sam i ja tu, ali mi nije nampalo da zapjevam!! Posebno posle njegaKolko boca piva tražiš za taj klip? ILi žena
[quote=zvoncica;790807]:shock:zezash me?! Onaj shto je vrckao guzom dok je pjevao!!! Snimila sam taj performans na telefon!:joint:
A ti koji si?
Lijepo bi bilo da postavis taj snimak, da vidimo i mi to. Drago mi je sto se upoznasmo pa da obavimo onu trgovinu. -ovaj ritam chochek tEra me da igram- Nemoguce da Ljaku nisi zapazila. Nije ga "probilo" da igra, al` je lako primjetljiv, s toga mora da si ga vidjela. ovaj ritam chochek tEra me da igram
A ja sam godine proveo sa Todom
ggggDEEEE stee.....
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
slava mi je..pice na moj racun..uh dje mi je novcanik![]()
:)
A ja sam godine proveo sa Todom
vodi hrvatska protiv ebgleza 2:0 ahahhahahahah
kako mi je milo nesto...
daj pivo
ooooooooooooooooooooooooo...pa dobar dan i wamaaaaaaaaaa....kako TE!!!???:joint:![]()
I svaki put kazem da necu da pijem....
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Na slavu, pa u 111... A dje si ti? Da nej popit sto?
Vala DIDI ostade u narod ovo tvoje*krovom kocio/la*
Last edited by kuglica; 22-11-07 at 11:08.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
mooodoo oli nesto zestoko
Moze meni jedan Guinness, pa da pajkim?![]()
Just to slip the skin...
ne moze no da si se dovuka na trening jesi cuo ?!?!?! sto te nema ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A, shto me nema... Doshao umoran ko pas sa Zabljaka u ponedjeljak, u utorak me dochekala ponuda za posao, pa dok se to izvagalo... Da izguram ovaj probni rad do ponedjeljka, tj. da udjem u standardnu shemu rada od 9 do 5, pa me eto u ponedjeljak![]()
Just to slip the skin...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks