haha ada meni je mrzan ,sve ima svoje granice![]()
haha ada meni je mrzan ,sve ima svoje granice![]()
feshtadjuni i papalade..kad ga vidim najezhim se
![]()
Trči Miliš, trči..."V Budvanski karneval" pod nazivom IŠEMPIANE RUŠTULE održava se prve sedmice u maju.
UREDNIK: Miomir Maroš
Dodao bih (u negativne, naravno) i onog lika na Monteni sto pricha o mobilnim telefonima :mad:
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ovaj mislim da ce, bilo je neponovilo se... :lolblue:
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
milutin grgur
:)
Daleko mi je najgora ona sa Atlasa ja mislim da je Verica sto je vodila Grafite.Prvo ima neke glupe sale koje su samo njoj smjesne(vrlo smijesne i ima debilni krestavi smijeh), cesto se zbuni pa ne zna sto ce da rece i onda pocne da se glupira i smije bez razloga, i misli da je to nekom interesantno.
Takodje su mi glupe i one sa Pinka-sve.Stalno imaju neke glupe talk show emisije dje neki intelektualni krem(Karleusa, Ceca, Vendi, Sendi kako li se sve ne zovu) raspravlja o zivotu.I one su sve sjajne i bajne i uspjesne samo imaju manu da su malo tvrdoglave.Nikad nema vise misljenja pa da bude neke rasprave nego sve jedna drugoj pricaju kako je pametna kako je to dobro rekla.I svaku emisiju ista prica samo drugi gosti.I recenica koja se najvise upotrebljava-kada to neka rece onda je najpametnija-Da komsiji crkne krava.
verica,neka je samo zdravo...neuspjeli pokusaj inprovizacije.ali nije svjesna koliko se glupira i koliko to sve izgleda neukusno.ne mogu da vjerujem da postoji onakav tenkre od voditeljke.sav atlas je onako "na silu" "urban".misle da ako imaju sljastece spice i voditeljke kojima "iz ociju viri" da je to to.komplet ta televizija mi je nekako snobovska,svi su nesto utripovani i glume neko ludilo
Hahahaha
mene nervira jedna likusha
ne znam sa kojeg programa(mislim MBC)
ima plavu kosu,vampirske zube i stalno se smije i plashi me
zove se neshto
aida,nazira,almira,
uglavnom
strashna djevojka
a ne no Bakiza.sprdas li se to...
ja mislim da vam je lakse bilo da ste postavili pitanje --dobar voditelj--tako nam je lakse...manji je izbor..na 5 prstica ih mozes nabrojat...
Maros Festanjul nema konkurencije. Najmiliji mi je kad krene da lazira kotorski naglasak pa ga izmixa sa nekim drugim i na to ubaci jos par rijeci koje je sam izmislio.
Infiltrator out.
niko ne pomenu one kapacitete sto vode na pink meteo,stanje na putevima itd itd... poznate podgoricke manekenke i ostale nazovi ribe koje misle da su postigle sve u zivotu tako sto citaju prohodnost puta pluzine-cakor-pec
f6
meni su svi odreda od cistacice do direktora sa pink i elmag tv debili
to je to. svaka cast.
Dobri voditelji?
Ima ih na RTCG par, ali su to stariji novinari, cija imena sumnjam da bi ko prepoznao. Sneza Nikcevic na primjer. Zatim, Darko Sukovic bi bio odlican, da nije na TVIN onoliko podlozan uticajima. Skocko je sve bolji i bolji.
Ne znam dalje, zaista. Niko ne umije prirodno da se ponasa pred kamerama.
Vecina ljudi je zla
Je li ti ok Vujisic, Dzonis?
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
bar ovdje nema dileme... Ćulafić sa Pinka... ako ste ikad pomislili da ne biste ubili ljudsko biće... think again![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks