Page 16 of 402 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast
Results 376 to 400 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

dobro ulazimo u nama drugi svijet ocigledno, jedan profi potpuno prikljucen svemu tome, ja opet ocu da znam sve sto se desava nama smrtnicima, koji volimo da izadjemo ne spavamo, zurkamo se, pijemo pusimo, sta god
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

STVARNO MORAM DA SE UKLJUCIM!GLEDAM SLIKE OVO STAROG BILDERA I VIDIM JEDNO,VIDIM FANTASTICNO DEFINISANO TIJELO ALI NE BILDERA VEC ATLETE!!!TVOJ OTAC DZONIS JE FANTASTICNO DEFINISAN ALI NEMA MASE,JEDNOSTAVNO ZILAV JE,HVALI KILA!!!
    pITAJ OCA POZNAJE LI SLOBA MILOVICA SA DRACA,TO JE MOJ OTAC,PITAJ STAROGA JELI UCESTVOVAO NA TAKMICENJE KOJE SE ODRZALO U CG PRIJE JEDNO 20-TAK GODINA,TAD NISAM NI BIO RODJEN!!!
    MOJ OTAC JE TRENIRAO KOD CUVENOG BORA MIRANOVICA,TRENING MU JE TRAJAO OKO 4 SATA (TO JE IZ NJEGOVIH USTA,NEMA RAZLOGA ZA LAZANJEM),JER KADA SAM GA JA PITAO DA LI SE MOZE BIT SAMPION SADA BEZ HEMIJE REKAO MI JE: "PA JA BIH BIO ONDA MR.OLYMPIA DUGO GODINA JER NI ARNOLD,NITI SADA RUNI KOLEMAN ,A NI KATLER NE TRENIRAJU KOLIKO SAM JA,SVE JE TO HEMIJA"!

UPLOADOVACU SAD NEKI DAN PEHAR,SLIKE SA TAKMICENJA I NARAVNO SLIKE SADA OD 51 GODINE SA PAUZOM OD NEKIH 5 GODINA,DA VIDITE STO JE POSTIGNUTO BEZ HEMIJE!!!

p.s.nemojte moj post pogresno da shvatite,nemam za cilj nikoga da uvrijedim ili taman posla omalovazim,samo iznosim moje misljene,da za dzoniS ne nadje uvrijedjen!evo sad vidjeh zadnju sliku,nisam vidio da je bio gimnasticar sto dokazuje moju tvrdnu prije navedenu!!!
    Last edited by apple_mac; 16-11-07 at 13:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

vidji znas sto je najzalij sto dejeca vakih ljudi nikad nista ne urade od sebe, no su mlitovi jedni nevidjeni
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Ljudi..ja vas ne sputavam da vi nesto koristite niti vas odgovaram od toga..vi imate misljenje da je to ok,ja nemam...posebno ne u velikim kolicinama,nemam nista protiv ako s enesto uzima u malim kolicinama,hemija ili ne,znam ili ne znam,sama rijec hemija govori d anesto nije bas toliko prirodno...jer se to stvara,srtvara covjek...na ovaj ili onaj nacin...
    Ja tebi i dalje tvrdim i pricam o starosti a ne o mladosti..i posledicama u starosti...a ne posledicama sad kad imas 25 godina...jer ih neces imati sad...
    I ne skrecite mi ono sto pricam...govorite kako ne znam sta je hemija..a vi ste zavrsili fakultet za to...ok pozdravljam vase znanje...ajde oces da se kladimo sad ja i vi..da ne mozete stojati na rukama...znaci sjednete,ispravite noge i stojite na rukama 1 minut...pa da ste ne znam kakvi bilderi i imate masu..ocete li da se KLADIMO...
    da ce moj otac od 64 godine to moci a vi od 15-30 necete...

i otac mi je pricao,kako su mu dolazili mamina i tatina djeca koji su imali sticeve po njemackoj i donosili im tada proteine i te stvari...pa se naduse veci od mog oca duplo pa ih je samaro kao malu djecu...sto snagom sto tehnihom hahaahah
    i nikad nisu mogli da urade sto je on mogao....e sad..dal je to neko mjerilo ne znam..ali znam da je bolje da radite umjereno sa svim tim...
    prvo da ti ponovo kazem, ne znas sta je hemija, eno gore je forumasica lejdi rekla sta je hemija..
    po tvom misljenu hemija ovaj sifonjer koji gledam, jer je napravljen ljudskom rukom, takodje je hemija i pita sa sirom, i sve kuvao,...

moj, ne rodjeni djed, vec brat od strica mog pokojnog djeda ima 60+ godina, seta na rukama, zadnjih 2-3 godine se bavi maratonom, uzeo je i medalju na balkanskom i mediteranskom, bio je i na jutarnjem programu... u faca, a ? . ali covjek jednostavno nema znanje o ihrani i treningu...

ti fino otvori topic: stojanje na rukama, ulicne tuce, i sta sve moze tvoj otac da radi, pa ako se ja pronadjem tu, ili neko sa ovog topica, doci ce da seta na rukama...

tuzno je koliko ljudi nista ne znaju o svemu ovome kod nas. mislim da sam vec rekao... prije par dana me lik iz bara pita da li je ok da uzima metan, uzimaju njegovi drugovi i kao super su se "uradili"... a fora je sto oni ocigledno ne ralikuju metan i hranu, a whey je hrana... ti daj jedan jedini dokaz, princip, na kojem se neko od 50-100 grama whey proteina moze ubildovati.... kao sto rekoh snaga nema direktne veze sa bodybuildingom, u profesionalnom a i rekreatvnom obliku..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by apple_mac View Post
    STVARNO MORAM DA SE UKLJUCIM!GLEDAM SLIKE OVO STAROG BILDERA I VIDIM JEDNO,VIDIM FANTASTICNO DEFINISANO TIJELO ALI NE BILDERA VEC ATLETE!!!TVOJ OTAC DZONIS JE FANTASTICNO DEFINISAN ALI NEMA MASE,JEDNOSTAVNO ZILAV JE,HVALI KILA!!!
    pITAJ OCA POZNAJE LI SLOBA MILOVICA SA DRACA,TO JE MOJ OTAC,PITAJ STAROGA JELI UCESTVOVAO NA TAKMICENJE KOJE SE ODRZALO U CG PRIJE JEDNO 20-TAK GODINA,TAD NISAM NI BIO RODJEN!!!
    MOJ OTAC JE TRENIRAO KOD CUVENOG BORA MIRANOVICA,TRENING MU JE TRAJAO OKO 4 SATA (TO JE IZ NJEGOVIH USTA,NEMA RAZLOGA ZA LAZANJEM),JER KADA SAM GA JA PITAO DA LI SE MOZE BIT SAMPION SADA BEZ HEMIJE REKAO MI JE: "PA JA BIH BIO ONDA MR.OLYMPIA DUGO GODINA JER NI ARNOLD,NITI SADA RUNI KOLEMAN ,A NI KATLER NE TRENIRAJU KOLIKO SAM JA,SVE JE TO HEMIJA"!

UPLOADOVACU SAD NEKI DAN PEHAR,SLIKE SA TAKMICENJA I NARAVNO SLIKE SADA OD 51 GODINE SA PAUZOM OD NEKIH 5 GODINA,DA VIDITE STO JE POSTIGNUTO BEZ HEMIJE!!!
    Moj otac je dosta stari od tvog...znaci Boro Miranovic je sa 17 godina dolazio kod moga oca..a tvoj kod njega koliko shvatih...
    Moj otac se nikad nije takmicio,on je bio bilder...i rijec bilder u to vrijeme je znacilo ovako nesto..bilderi u svijetu su oni sa masom od 100 kila...

zvao sam oca..ne moze da se sjeti..ali mi akze..da zna sve momke mladje i starije koji su bili dobri sportisti...tako d aga zna,da ga vidi sigurno..postavi slike pa cemo i to razrijesiti ehehehehehe

p.s. ona slika gdje je pise gimnasticarii..ono je bila reprezentacija crne gore u to vrijeme i poslednja na zalost...njih 6 i trenirao ih je cuveni slovenacki gimnasticar..ne mogu se sad sjetiti imena...tj dolaio je ponekad da ih obucava...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Spale...ok ja e znam sta je hemija...
    ajs ad ti meni ukratko objasni sta ti je nejasno kada ja pricam protiv vjestackih supstanci..jer ta vrsta ishrane je vjestacka...kao bebi lac za malu djecu...znaci i bebe jedu vjestacku hranu...ali im opada imuni sistem i podlozni su virusim,bakterijama i slichno..bolje je majcino mlijepko...a tako ti je i u isk=hrani..bolje domaca supa 2 tanjira nego dvije kasike proteina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi..ja vas ne sputavam da vi nesto koristite niti vas odgovaram od toga..vi imate misljenje da je to ok,ja nemam...posebno ne u velikim kolicinama,nemam nista protiv ako s enesto uzima u malim kolicinama,hemija ili ne,znam ili ne znam,sama rijec hemija govori d anesto nije bas toliko prirodno...jer se to stvara,srtvara covjek...na ovaj ili onaj nacin...
    Ja tebi i dalje tvrdim i pricam o starosti a ne o mladosti..i posledicama u starosti...a ne posledicama sad kad imas 25 godina...jer ih neces imati sad...
    I ne skrecite mi ono sto pricam...govorite kako ne znam sta je hemija..a vi ste zavrsili fakultet za to...ok pozdravljam vase znanje...ajde oces da se kladimo sad ja i vi..da ne mozete stojati na rukama...znaci sjednete,ispravite noge i stojite na rukama 1 minut...pa da ste ne znam kakvi bilderi i imate masu..ocete li da se KLADIMO...
    da ce moj otac od 64 godine to moci a vi od 15-30 necete...

i otac mi je pricao,kako su mu dolazili mamina i tatina djeca koji su imali sticeve po njemackoj i donosili im tada proteine i te stvari...pa se naduse veci od mog oca duplo pa ih je samaro kao malu djecu...sto snagom sto tehnihom hahaahah
    i nikad nisu mogli da urade sto je on mogao....e sad..dal je to neko mjerilo ne znam..ali znam da je bolje da radite umjereno sa svim tim...
    Slike tvoga oca jesu impresivne za njegove godine.Ali on ima tipicnu gradju gimnasticara.Na bilo kom bodybuilding takmicenju bio bi pociscen.Ima bodybuildera od preko 70 godina koji 40 godina koriste ne samo suplemente nego i AAS a tvoj otac je za njih smijesan(u bodybuilding smislu).Olimpijski prvaci u gimnastici, pa cak i u stonom tenisu koriste suplemente pa cak i AAS.Tvoj otac odlicno izgleda sto je posljedica dobre genetike ali da poznaje principe ishrane bio bi 70 posto bolji.Drugo iznio si neke nebuloze o snazi.Sto ti znaci da su gimnasticari najjaci.Najvece tezine dizu powerlifteri i strongman takmicari, najjaci u tuci su ultimat fight borci(koji imaju jako teske kure sa AAS) gimnasticarima se moze pripisati recimo gipkost(a i oni koriste hemiju uveliko da bi postigli olimpijski nivo).Respect tvom ocu ali on nije ni najbolji gimnasticar niti bodybuilder vec kako sam zakljucio iz tvojih postova jedan za podgoricke uslove dobar gimnasticar i samouki bodybuilder.Bodybuilding je nauka to niko sam ne moze nauciti.Prakticno je nemoguce naci kvalitetnu knjigu na nasim jezicima o BB-u.Dakle moras se edukovati trazeci strane knjige od ljudi cije se rijeci u svakom sportu postuju ,od ljudi koji spremaju olimpijske sampione.Oni daleko prevazilaze lokalne podgoricke heroje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok!sad Mi Otac Kaze Prvenstvo Je Bilo 1988 Godine,tada Je Pobijedio Bracu Burzanovic Do Tadasnje Sampione Cg!!!
    Ovih Dana Cu Izacit Slike I Ovo Drugo Sto Sam Obecao!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mnogo je veca "hemija" casa soka, nego whey protein. a nije mi jasno odakle vam te informacije da je stetan whey protein? odakle informacije da su ljudi sa sela najzdraviji ? gledam kod mene na selu, svaki treci ne umre od raka, a nista cudno, kad im je ishrana zasnovana masti prije svega...

ljudi napreduju u svim oblastima, prvo smo jeli zivo meso, pa smo naucili da ga pecemo, pa kuvamo,.. druga je stvar sto vecina ljudi zivi zbog hrane, a ne od hrane, pa jedu svakakvo djubre, ali onaj ko zna, i zeli, moze da se hrani mnogo zdravije nego prije 100 godina, pogotovo na nasin prostorima, dje i danas mozemo da kupimo domace meso, od zivotinja koje pasu, domaca jaja,...

apple_mac, ponovo kazem svaka cast za oca, i sve sportiste, ali trening od cetiri sata je blago receno ogromna greska. Misici ne rasttu dok se trnira, vec dok se odmara, u 4 sata treninga, sigurno je sportista pretreniran po pitanju volumena, i pretreniran po pitanju inteziteta.. katabolizam jebe misice poslije 45min-1sat treninga, kortizol skace visoko, pogotovo za nekog ko natural trenira. U ovom sportu vise ne znaci bolje, ali to rijetko ko od mladih shvati, pa onda pocnu da zive u dzimu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok slazem se...
    ali po meni je svaki vid odlaska u teratanu i vjezbanja na spravama vrsta bodybildinga...znaci imamo to sto vi kazete profi bildere,imamo obichne bildere...
    Ja nisam rekao d aje moj otac i slichni njemu bilderi profi...ali to sto su oni radili spada u sport body bilding..zar ne?
    I naravno ja ne osporavam tvoje izlaganje da nije tacno..slazem se kao sto rekoh.I nisam rekao da je moj otac bolji od tih..daleko bilo...Samo pricam i snazi i stetnosti istih tih hemijskih preparata,ne svih ali vecine...
    Pricam znaci o snazi...
    Evo ja bilder a ti atleta...ja 120 kila ti 80 ja na konjica ne mogu da se vrim na rukama a ti mozes..jel ti sad lakse?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Spale...ok ja e znam sta je hemija...
    ajs ad ti meni ukratko objasni sta ti je nejasno kada ja pricam protiv vjestackih supstanci..jer ta vrsta ishrane je vjestacka...kao bebi lac za malu djecu...znaci i bebe jedu vjestacku hranu...ali im opada imuni sistem i podlozni su virusim,bakterijama i slichno..bolje je majcino mlijepko...a tako ti je i u isk=hrani..bolje domaca supa 2 tanjira nego dvije kasike proteina...
    mozes li ti da das bar jedan dokaz, referencu za to sto pricas osim rekla, kazala ? moze jedan jedini dokaz, referenca da whey protein steti covjeku na ovaj ili onaj nacin? mada to odma za sobom povalci da steti i surutka koju babe prave, a vidim na nju su svi nalozeni da je odilcna stvar. whey protein je inac najslicniji bas proteinu iz majcinog mlijeka. majka kroz mlijeku djeci prenosi i dio svog imuniteta. ali mi ne pricamo o bebama, vec pricamo o osobama koje su prestale da sisaju. ta supa je napravljena rukom covjeka, kao sto je izolovan whey protein, nema razlike, osim sto je whey protein mnogo kvaltetnija hrana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by apple_mac View Post

p.s.nemojte moj post pogresno da shvatite,nemam za cilj nikoga da uvrijedim ili taman posla omalovazim,samo iznosim moje misljene,da za dzoniS ne nadje uvrijedjen!evo sad vidjeh zadnju sliku,nisam vidio da je bio gimnasticar sto dokazuje moju tvrdnu prije navedenu!!!
    Milo mi je da si se vratio.Nemoj opet ovo da shvatis kao uvrjedu.Ali ti si rekao da bi tvoj otac bio Mr Olympia zato sto trenira 4 sata dnevno i zato sto je osvojio neko crnogorsko takmicenje.To je kao da uporedjujes nekoga ko igra fudbal na livadu sa Ronaldinhom.Danas niko ad bodybuildera ne trenira 4 sata jer je to kontraproduktivno.Iza savremenih bodybuildera stoji nauka njihova ishrana ,suplementacije ,kure sa AAS su savrsene.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E'o jedna zanimljivost. Isprichah drugarici koja je zavrshila 2 god medicinskog fakulteta sa velikim prosjekom (9+ chini mi se) mishljenje koje vlada Crnom Gorom o proteinima i kreatinu (pomenuh i izjave nekih starijih doktora kako su isti shtetni za zdravlje). Kazhe djevojka da nema shanse da to doktori prichaju, jer im na fakultetu bash mnogo prichaju o tome, i komentarishuci kreatin reche "da je srece, uzimali bi ga svi, nebitno jesu li bilderi ili ne".

E sad, mene zanima odakle sve ove priche o shtetnom dejstvu PROTEINA i ostalih suplemenata? Iz priche slijedi, ako se obratite bilo kojem struchnijem doktoru, da ce potvrditi da su ti suplementi korisni i pozheljni, kako za bildere tako i za ostale sportiste i nesportiste Dalje, ako otvorite bilo koje novine koje se bave tom tematikom ili posjetite bilo koji sajt doci cete do istog odgovora. Znachi na jednoj strani imate: doktore, nutricioniste, trenere, bildere, sportiste, svu literaturu koja se bavi suplementacijom.. Naravno, pricham o struchnim ljudima, ne onima koji su doshli do diplome na ovaj ili onaj nachin.. Ko je to na drugoj strani pa je njegovo mishljenje jache od pomenutih?!

Ako je neko uspio bez suplemenata, ne znachi da je to najbolji nachin.. Shta je sa ostalih 99% uspjeshnih koji koriste suplementaciju (ovdje mislim i na bildere amatere)? Svi su ludi i zhrtvuju pola zhivota?

Strah od NEPOZNATOG je chudo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Spale View Post
    mozes li ti da das bar jedan dokaz, referencu za to sto pricas osim rekla, kazala ? moze jedan jedini dokaz, referenca da whey protein steti covjeku na ovaj ili onaj nacin? mada to odma za sobom povalci da steti i surutka koju babe prave, a vidim na nju su svi nalozeni da je odilcna stvar. whey protein je inac najslicniji bas proteinu iz majcinog mlijeka. majka kroz mlijeku djeci prenosi i dio svog imuniteta. ali mi ne pricamo o bebama, vec pricamo o osobama koje su prestale da sisaju. ta supa je napravljena rukom covjeka, kao sto je izolovan whey protein, nema razlike, osim sto je whey protein mnogo kvaltetnija hrana
    Covjece...najbolje da se ne raspravljamo vise..daj nam slike d avidimo kako izgledas ti koji uzimas to sto uzimas..i daj ako ima neko ko ne uzima...a mozemo i da vas spojimo..nedje..da vidimo ko sta moze i koliko...i ako ti mognes vise od ovoga..ja cu reci ok spale upravu si..ako ne onda ti mene...

ja nisam covjece spomenuo neke odredjene preparate..tipa protein ovaj ili onaj...je los...ja pricam generalno...
    i molim te ne uporedjuj supu sa proteinom...supa je naparavljena od prirodnih sastojaka a protein sigurno nije..neka ima i 10% necega sto nije prirodno onda je vjestacki kapiras...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Moj tata je jaci od tvog!!!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zhakazulu View Post
    E'o jedna zanimljivost. Isprichah drugarici koja je zavrshila 2 god medicinskog fakulteta sa velikim prosjekom (9+ chini mi se) mishljenje koje vlada Crnom Gorom o proteinima i kreatinu (pomenuh i izjave nekih starijih doktora kako su isti shtetni za zdravlje). Kazhe djevojka da nema shanse da to doktori prichaju, jer im na fakultetu bash mnogo prichaju o tome, i komentarishuci kreatin reche "da je srece, uzimali bi ga svi, nebitno jesu li bilderi ili ne".

E sad, mene zanima odakle sve ove priche o shtetnom dejstvu PROTEINA i ostalih suplemenata? Iz priche slijedi, ako se obratite bilo kojem struchnijem doktoru, da ce potvrditi da su ti suplementi korisni i pozheljni, kako za bildere tako i za ostale sportiste i nesportiste Dalje, ako otvorite bilo koje novine koje se bave tom tematikom ili posjetite bilo koji sajt doci cete do istog odgovora. Znachi na jednoj strani imate: doktore, nutricioniste, trenere, bildere, sportiste, svu literaturu koja se bavi suplementacijom.. Naravno, pricham o struchnim ljudima, ne onima koji su doshli do diplome na ovaj ili onaj nachin.. Ko je to na drugoj strani pa je njegovo mishljenje jache od pomenutih?!

Ako je neko uspio bez suplemenata, ne znachi da je to najbolji nachin.. Shta je sa ostalih 99% uspjeshnih koji koriste suplementaciju (ovdje mislim i na bildere amatere)? Svi su ludi i zhrtvuju pola zhivota?

Strah od NEPOZNATOG je chudo
    a najbolje bi bilo da proizvodjac proteina napise na kutiju OVO JE STETNO...svako hvali svoj proizvod...vi ste malo svi zatupljeni..kao d ane znate da je sve biznis...i taj doktor koji kaze uzmi to..ima prijatelja koji to prodaje...ka[irate sta hocu da vam saopstimmm

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ok slazem se...
    ali po meni je svaki vid odlaska u teratanu i vjezbanja na spravama vrsta bodybildinga...znaci imamo to sto vi kazete profi bildere,imamo obichne bildere...
    Ja nisam rekao d aje moj otac i slichni njemu bilderi profi...ali to sto su oni radili spada u sport body bilding..zar ne?
    I naravno ja ne osporavam tvoje izlaganje da nije tacno..slazem se kao sto rekoh.I nisam rekao da je moj otac bolji od tih..daleko bilo...Samo pricam i snazi i stetnosti istih tih hemijskih preparata,ne svih ali vecine...
    Pricam znaci o snazi...
    Evo ja bilder a ti atleta...ja 120 kila ti 80 ja na konjica ne mogu da se vrim na rukama a ti mozes..jel ti sad lakse?
    dzonis, prvo sebe ne smatram na duze staze ni rekreativnim bilderom, jer meni cilj nije to sto rade bilderi. Ne zelim nekog da uvrijedim, ali meni licno, je sport taj smijesan, lici mi na izbor za miss . Ali moraju da se postuju odrizanja i znoj tih ljudi... kad bih zelio da se vezem za sport sa tegovima, sigurno ne bi bio bodybuilding. Ali ako se meni to ne svidja licno, ne znaci da je sve tu pogresno...

Ja ne pricam ni o meni, ni o tebi. Svaki sportista ozbiljan danas, znaci ne racunam tu fudbalere sutjeske i lokalne likove, mora da ima savrsneu ishranu, suplementiaciju, san, odmor,... bas iz razloga sto pazi i na zdravlje i sto zeli razultate.

i mozes li da objasnis kako je to whey protein stetan po covjeka, znaci objasni vise , uporno ponavljas nesto sto si kao cuo, a nidje dokaza... nema odje napada na tebe licno, samo me zanima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Moj tata je jaci od tvog!!!
    wow e nije nego mojjjjjjjj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U normalnim zemljama mauu djecu hrane wheyom jer je on ZDRAV.Mi raspravljamo jeli stetan ili nije.Ljudi on je zdrav to je stav zvanicne medicine.E sad ima tu nekih alternativaca koji se tripuju na skroz prirodnu ishranu sto naucno nije potvrdjeno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Spale...ja stvarno evo iskreno nisam upucen toliko do nekih grajnjih granica znanja o svim tim preparatima...nisam mjerodavan da pisem toliko o tome...ja pisem generalno i moje misljenje je takvo...i necu ga promijeniti,imao dokaz ili ne....sve je to neko izmislio da bi zaradio novac...po meni bi to bio vrsta nekog dopinga...ljepse bi mi bilo da odem na neko takmicenje i gledam prirodno i fino nabildovane momke...i dajem ocjenu o njima..nego oni gorstaci od po 150 kila misica...odvratni su mi...mozda sam ja pretjerao malo u nekim stvarima...ali sta mogu..otac me naucio da to ne valja...i ja slusam moga oca...necu nekoga doktora tamo...i nekog novinara iz nekog casopisa..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije 500 godina kada su se ljudi hranili iskljucivo prirodno zivotni vijek je bio mnogo karci nego danas.UBI NAS OVA HEMIJA.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    U normalnim zemljama mauu djecu hrane wheyom jer je on ZDRAV.Mi raspravljamo jeli stetan ili nije.Ljudi on je zdrav to je stav zvanicne medicine.E sad ima tu nekih alternativaca koji se tripuju na skroz prirodnu ishranu sto naucno nije potvrdjeno
    e da zdrav je...ok neka bude tako i za to i za billo sta drugo...

ja samo hocu da kazem da sam ja iskljucivo mislio na starost...da se to odrazi kasnije..i tu zavrsavam misiju oko ove teme..ako sam koga sto iznervirao izvinjavam se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Prije 500 godina kada su se ljudi hranili iskljucivo prirodno zivotni vijek je bio mnogo karci nego danas.UBI NAS OVA HEMIJA.
    ja mislim da ti je HEMIJA stvorila hiljade novih bolesti...tako da ti ta prica pada u vodu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Spale...ja stvarno evo iskreno nisam upucen toliko do nekih grajnjih granica znanja o svim tim preparatima...nisam mjerodavan da pisem toliko o tome...ja pisem generalno i moje misljenje je takvo...i necu ga promijeniti,imao dokaz ili ne....sve je to neko izmislio da bi zaradio novac...po meni bi to bio vrsta nekog dopinga...ljepse bi mi bilo da odem na neko takmicenje i gledam prirodno i fino nabildovane momke...i dajem ocjenu o njima..nego oni gorstaci od po 150 kila misica...odvratni su mi...mozda sam ja pretjerao malo u nekim stvarima...ali sta mogu..otac me naucio da to ne valja...i ja slusam moga oca...necu nekoga doktora tamo...i nekog novinara iz nekog casopisa..
    Oli mi molim te objasnit na osnovu cega je tvoj otac zakljuci da je to nezdravo.Jeli sproveo neko naucno istrazivanje.Njegov stav se kosi stavom hiljada naucnika i trenera koji su pomjerili granice ljudskog tijela.Evo jedan pr na zadnjoj olimpijadi SAD 200 medalja SCG 2.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Covjece...najbolje da se ne raspravljamo vise..daj nam slike d avidimo kako izgledas ti koji uzimas to sto uzimas..i daj ako ima neko ko ne uzima...a mozemo i da vas spojimo..nedje..da vidimo ko sta moze i koliko...i ako ti mognes vise od ovoga..ja cu reci ok spale upravu si..ako ne onda ti mene...

ja nisam covjece spomenuo neke odredjene preparate..tipa protein ovaj ili onaj...je los...ja pricam generalno...
    i molim te ne uporedjuj supu sa proteinom...supa je naparavljena od prirodnih sastojaka a protein sigurno nije..neka ima i 10% necega sto nije prirodno onda je vjestacki kapiras...
    dzonis, ja treniram, ne zelim da se bijem sa tobom, tvojim ocem, ili nekim trecim, jer prvo nijesam zivotinja, drugo ne zelim povrede zbog kojih bi morao da prekinem trening i rehabilitaciju povrede. Takodje ja nijesam atleticar, niti radim u cirkusu. Na prvom mjestu mi je rehabilitacija, a onda i napredak citavog tijela. Dodatke ishrani treba da koriste svi, a ne samo oni koji zele misicnu masu, ili zele da se pobijaju na ruke... Kako izgledam, odlicno, presladak sam djecak, omiljene su mi pacoti cipele, pacoti kosulja otkopcana do pupka, i oko vrata kajla dobra... eto, ovim sam te pocastio, da ne moras sliku da gledas....

i ponovo te molim, ako moze jedan jedini dokaz da je whey stetan, i ako moze da navedes sta je to u istom hemija, koje jedinjenje u istom je dobijemo hemijskim procesom ?

Page 16 of 402 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)