u lokalu od 19-07![]()
mozda uvedu flat fixnu telefoniju (sa ogranicenjem od 150min, samo u lokalu) :lolblue:
(nečitko)
u lokalu od 19-07![]()
oce li to biti neki koji ce raditi kako treba ili kao ovi do sad?![]()
Ocekujmo neocekivano![]()
Imate na http://www.mnnews.net pa ako neko ima pristup neka objavi te cuvene povoljnosti.
Evo ali nema nista interesantno ...
14 Nov 2007. | Izvor: CdM
Besplatna instalacija ADSL-a
nija T-Com od sjutra počinje sa promotivnom akcijom koja je namijenjena novim ADSL korisnicima i budućim korisnicima fiksne telefonije.
Od 15. novembra 2007. do 31. januara 2008. godine svi novi ADSL korisnici, fizička lica, dobijaju besplatno zasnivanje pretplatničkog odnosa za ADSL, najavljeno je iz T-Com-a.
Korisnici u ovom periodu dobijaju besplatno instalaciju i modem D-Link 360.
To znači da se cijena zasnivanja pretplatničkog odnosa od 30 eura, odnosno 12,5 eura plus 17,5 eura, u pomenutom periodu, neće naplaćivati.
Već od 1. decembra 2007. pa sve do 31. januara 2008. godine T-Com je novim i postojećim ADSL korisnicima, obezbjedio dodatne GB po cijeni od jednog eura sa uračunatim PDV-om, umjesto dosadašnjih 3 eura.
Osim ovih povoljnosti, važi pravilo da su novi korisnici ADSL-a oslobođeni plaćanja mjesečne pretplate do Nove godine, naglašavaju u ovoj komapniji.
Takođe, T-Com je u promotivnom periodu od 15. novembra 2007. do 15. januara 2008, pripremio posebne povoljnosti za nove korisnike fiksne telefonije naknadu za zasnivanje pretplatničkog odnosa i instalacionu taksu u iznosu od nula eura.
Svi stari i novi korisnici fiksne telefonije mogu izabrati Super paket, koji između ostalog, za istu cijenu pretplate kao i standardni paket, obezbjeđuje hiljadu besplatnih minuta razgovora u lokalu od 19 do sedam sati, kao i besplatne razgovore sa omiljenim brojem u T-Com mreži u Crnoj Gori do Nove godine, a od Nove godine sa 50 odsto popusta.
1 gb = 1 evro... prosto simplastichno i aspolutno fenomentastichno.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
"Već od 1. decembra 2007. pa sve do 31. januara 2008. godine T-Com je novim i postojećim ADSL korisnicima, obezbjedio dodatne GB po cijeni od jednog eura sa uračunatim PDV-om, umjesto dosadašnjih 3 eura."
lol kako ovo samo zvuci... kao da se radi o nekom velikom vremenskom periodu, a ne o pisljiva dva mjeseca..
Pa ovi sa Hobi paketom ce za samo jedan euro imati duplo veci protok.
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
Kakva ironija sudbine.
Eto, bar koji GB da se doda...
a mene ovcu i dalje shishaju po 35 eura mjesecno..
dok se taj Wimax neskotrlja u primorje![]()
ja cu morati opet kod njih u t-com, jer sam na spisak u m:tel-u 3500+ a internet i tel mi trebaju odmah.vezu u m:tel nemam tako da ebem li ga, sve po starom.
nikad nije kasno ....
pa iz podgorice.
Lukaj
koji drugi ISP?
Lukaj
a ja nisam znao da su spustili starim adsl korisnicima cijenu dodatnog GB sa 8 na 3 eura! sounds nice, but what's the catch?![]()
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
cijena dodatnog gb je 3 e jel ?
Imao sam L paket 20GB protoka i sad kao i svi imam 2048/256...Ocu da se prebacim na "flat " pa me zanima oce li mi povecati brzinu na 3 Mbps??? I koja je procedura moram li tamo otic i potpisat novi ugovor ili mogu sve zavrsit preko telefona?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks