a nece ni da bog...smece jedno pi
Iako je svoju posljednju utrku u Formuli 1 odvozio prije više od godinu dana Michael Schumacher bio je najbrži tijekom testiranja novih bolida u Barceloni. Schumi je jedini otišao ispod granice od jedne minute i 22 sekunde (1:21.922) ostavivši iza sebe Kubicu, Coultharda, Trullija, Heidfelda, Rosberga...
No iako je očigledno uživao u bolidu Ferrarija tijekom 61 kruga, koliko je u utorak odvozio na 'Circiutu de Catalunya', sedmerostruki svjetski prvak odlučno je opovrgnuo špekulacije o eventualnom povratku u Formulu 1.
- Moja ljubav prema ovom sportu nikad se nije do kraja ugasila. Za profesionalnog vozača nema većeg užitka od upravaljanja F1-bolidom, ali povratka za mene više nema. Moja odluka je neopoziva - izjavio je Schumacher.
Nijemac će, međutim, svejedno biti od velike koristi Ferrariju uoči nove sezone, jer od 2008. u Formuli 1 opet će biti zabranjena elektronska pomagala. Schumacher je jedan od rijetkih 'aktivnih' vozača koji ima iskustva kod upravljanja bolidom bez 'elektronike'.
U Barceloni se ovaj put nisu pojavili svjetski prvak Kimi Raikkonen te Lewis Hamilton, Fernando Alonso i Felipe Massa.
24 sata - http://www.24sata.hr/index.php?cmd=s...ain_page_sport
http://www.michael-schumacher.de/
Last edited by punisher; 14-11-07 at 09:58.
a nece ni da bog...smece jedno pi
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Da, da smeće...to je baš pokazao. Neka ti te priče bez argumenata. Da nije neko više od njega dao u humanitarne svrhe? Da nije neko veći genije od njega u F1? Ma odakle tebi uopšte pravo da za nekoga koga ne poznaješ kažeš da je smeće? E balkanska kulturo...
Mihael Šumaher je jasno naglasio da će samo testirati bolide i da se neće vraćati aktivno kao vozač u F1.
e sto se nece vrnut! maEstro! lijepo bi bilo vidjet npr. njega i kimija kako rulaju iduce sezone![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ja bi volio da se vrati, da ga Kimoza iZprengija loma!![]()
Ja bih da kazem neshto kao neko ko nikad u zivotu ni na jednoj trci nije navijao za njega.
Moze ljudima da se ne svidja on. I meni je bio odbojan nekako. Mogu ljudi da prichaju za njega shto oce. Ali taj chovjek je u Formuli 1 NEPREVAZIDJEN. Potpuno je nebitno kakva je staza, jeli suvo ili je kisha, (chak ga je na kishi bilo velichanstveno gledat) kakvi su ostali uslovi taj chovjek je uvijek vozio jednako i skoro uvijek bio najbolji.
Tako da mozemo svi pod rep da mu punemo.
Ljudima se jednostavno nije svidjala njegova dominacija na stazi. Zato i nijesam navijao za njega nikad jer je jednostavno bilo dosadno gledat trku na kojoj se ljudi bore za drugo mjesto. Je li hladan, jeste, ali ni priblizno toliko koliko su to ljudi mislili podstaknuti prepumpavanjem toga u medijima. Humanitarnim akcijama je pokazao u stvari da ne mora da znachi da je hladan ako njegov vanjski izgled i ponashanje odaju takvu sliku.
Eto. Chovjek sa najboljom tachkom u najvecem svjetskom pokretnom cirkusu.
Ajte u zdravlje.
-dico tibi verum libertas optima rerum nunquam servili sub nexy vivito fili-
samo da se ne vrace olosh,pochinuo sam..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Vidji ove bezobraznikeBrzi qq jos te ne zvah za ono
![]()
She is only here to annoy herself!
ko je majkl shumaher? jel to brat onoga Ralfa sto vozi formulu je'an ?
Originally Posted by my name is ...
NSX, neka, neka, zva'cu ja tebe
3le, ja mislim da jes, brat onoga sto je vozio u F1 do ove godine... vidim po pisanju drugih, strashan momak, ucinjen![]()
chuo sam nesto...zhale se ljudi.znam neke momke iz Rogama sto im duguje pare.Pa ako ga vidish, javi mi
kakav majkl bre, oce li se alonso vrAcat u reno ili nece, ja bih da stavim naljepnicu na klia iduce godine..ili za 2 godine 'world champions formula 1 2008"![]()
Originally Posted by my name is ...
e vala ne znam shto ste napali na Shumija!
niko nece da se pomiri sa chinjenicom da mu nema ravnoga, e pa zvek!
@brzi kimi jos uvijek moze samo da mu pushi aVuspuh
@acid platicu ti ja tu famoznu naljepnicu chim reno dobije... tamo nekad...![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
kuglageru... nemo' da se svadjamo!
Cinjenica je kad je cuo da Kimi dolazi u Ferari, odma u peMziju uteka', i evo, cim je kimi otisha da se opjani, sjeo da se voza![]()
gledaju ci realno svaka cast covjeku nije 1 godinu sjeo u nju i odvozio najbrze ( naravno racunajuci test vozace) ko zna mozda ga je kocila ona elektronika one 2 godine![]()
samo da vidim i kimija i alonsa kako ce se snac moja prognoza bolje kimi jer stil voznje mu je blago klizanje zadnjeg kraja (uvjek trazio od mehanicara) dok alonso mi je vise precizan tako da ce kimi iskoriscavat to klizanje a alonsovidjecemo
![]()
...jos jedna u nizu prilicno smornih tema o tome da li je M.S. najveci i sl. ili nije...blah:kamikaza:
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Koliko je nebitan vozač govori to što sve sportske novine i site-ovi govore o Šumaheru danas![]()
Neka sto je dobar vozac.... nego je uz to i presladak!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks