pa reci neke okvirne cijene za ovo sto prodajes da znamo sto da ocekujemo. npr mene zanima ovaj procesor, a mozda i graficka. usput da nemas kakvu maticnu viska pogodnu za taj procesor?...
Na prodaju 7600GT Silent DDR3, 2x512 MB Geil DDR400 plavi hladnjak i 17" CRT monitor LG 775FT flatron xtra slika kao i Chieftec napajanje od 350(ili 380W ne znam tacno) a kupujem neko kvalitetno napajanje od min. 450W 2x1GB RAMa min. DDR400 i 21-22" CRT monitor, eventualno neki LCD ali da nema uginulija pixela i slicnih gluposti. Mogu razne zamjene i freekombinacije. Dajem i Live 5.1 a uzimam neki Audigy da ima EAX i te zebancije. Imam i neke Labtec 4.1 zvucnike a uzeo bih 5.1 i taaaakoImam i A64 3000+ S939 procesor uzeo bih neki X2 isto S939.
Last edited by NSX; 12-11-07 at 14:02.
She is only here to annoy herself!
pa reci neke okvirne cijene za ovo sto prodajes da znamo sto da ocekujemo. npr mene zanima ovaj procesor, a mozda i graficka. usput da nemas kakvu maticnu viska pogodnu za taj procesor?...
Maticnu bih prodavao jedino ako predjem na DDR2, a obzirom da je drugaciji chipset i da bi XP mogao da pobrljavi ne znam dal bih to radio, uglavnom racunaj ploca proc. i graficka za 150.
tesko da ces dje naci X2 sa S939
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Pa prodajes li ga?!
Evo ovako ponuda ploca Gigabyte K8NF Ultra (NForce 4) i proc. sa grafikom memorijom i napajanjem za 240 era. To vam je polukonfiguracija, HDDove optiku i kuciste kao i tastaturu i misa sigurno vec imate![]()
ja bi dosta platio kad bih naso plocu s939 sa agp slotom,ako ima neko neka ponudi.
moze i zajedno sa procesorom.
niujedne mi gace lastike nema
Nisam siguran da ima takvih, pogotovo ne kod nasA sto ce ti S939 ploca sa AGP slotom?!
pa imam finu agp graficku i 1,5gb rama na 400,pa bih da stavim to u dual channel.
dobra bi mi bila asus a8v npr.
Po 768 :mrgreen:
fino,ubodes 1gb u jedan kanal,512mb u drugi i gle,dual channel.
mogu i da izmjerim 768mb na vagu pa stavim u jedan i isto toliko u drugi.
Nece ti to valjati tako.... Barem ja tako nebih uradio ... !
Pa Toledo![]()
Pa e Toledo ima vise kesa a mislim da rade na istoj frek.![]()
jesi siguran,krealju?Nista bez da se proba nedje.
brao vam ga obojici :roll:
Evo:
http://www.benchmark.co.yu/modules.p...icle&sid=14238Code:„Flex Memory“ tehnologija kao još jedan vid inovacija novog memorijskog kontrolera donosi podršku za dual channel režim, ali ovaj put nezavisno od količine tj. veličine memorije; primera radi, moguće je upariti jedan modul od 512 Mb sa modulom od 1 Gb, naravno u pomenutom dual channel režimu.
aj slikaj, majke ti (po mogucnosti da ostavis samo 512+1GB module!)
(nečitko)
pa ajde fuk@ra taman slikaj,da vidim ocu li trazit drugu plocu.
stavi u jedan 1gb i u drugi 512mb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks