Ne volim da slusam muziku kada su u pitanju ovakve MENTALNE i akrobatske vjestine, ali, vec, kada je pitanje postavljeno ...tz, tz, tz...cek da smislim...ah, da, pa naravno...THE FUTURE SOUND OF LONDON, album DEAD CITIES, track MY KINGDOM. Kada dodje do vrhunca fizickog zadovoljstva podesiti jacinu na jedanaesticu, kada ide roptanje posljednjeg umiruceg covjeka ...ARGHHH...ARGHHH...ARGHHH...ARGHHH. :dring: STO JE SAD? Sex i smrt su jedno te isto, zar ne? (cheersformybruvvers) 

Nego, ovo moje BULAZNJENJE mogu samo shvatiti pojedini
. Dva koraka nazad, jedan naprijed...iz guzice u glavu...it must be...SUPRISE, SUPRISE, GUESS WHO...
...oh, yeah...bloody yeah...
ACID MOTHER TEMPLE & THE MELTING PARAISO U.F.O., album Myth Of The Love Electrique, track, oh, for ****'s sake, it must be 'Pink Lady Lemonade (May I Drink You Once Again?)
:twist: 
God Damn, moj partner ionako obozava Japanke. Dakle...Kawabata Makoto mora biti kompenzacija za to.
Postujem link. Moja Pink Lady Lemonade (May I Drink You Once Again?) je pogresno pregrupisana. Pocnite od druge pjesme, sto jeste i pocetak, a onda se vratite na prvu. ENJOY!!! (Inache ova numera traje cijelih 20:40 min)
http://www.myspace.com/acidmotherstemple
Anybody wants to taste Kawabata Makoto?
Me too.
Dakle, nocas, probijamo led. Naravno sa Dead Cities...arghhh, arghhh, arghhh. :mrgreen:
Stvarno, ovo je tesko, filozofsko, intelektualno, emotivno, pitanje za mene. Muzika, neizostavni dio dugovjecnog bitisanja . Da nje nema ne znam kako bi zivot izgledao. Ona vibrira one najfinije niti mog duboko skrivenog emotivnog zivota. Moze li se to uklopiti sa mojim seksualnim zivotom ostaje i dalje netaknuto. Do sada, to su potpuno dva odvojena emotivno-nabijena svijeta. Sinhronizovati?
Last edited by cvrchak; 16-09-07 at 00:24.
You smell that? Do you smell that? Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. The smell, you know that gasoline smell... . Smelled like... victory. Someday this war's gonna end...
Bookmarks