Page 49 of 723 FirstFirst ... 394546474849505152535999149549 ... LastLast
Results 1,201 to 1,225 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U PONOVLJENOM DERBIJU 3. KOLA PRVE RUKOMETNE LIGE BERANE PREGAZILO LOVĆEN

Beranska rapsodija

Berane - Mnogi od ovih igrača ne zaslužuju da nose dres Lovćena, to je sve što ću reći - komentar trenera Cetinjana Branka Dumnića najbolje odslikava dešavanja na parketu dvorane pod Jasikovcem, u kojoj je Berane pregazilo najvećeg rivala - 33:21 (20:10).
    Pred oko 2.000 gledalaca, koji su "zaboravili" nacionalističke parole (vrijeđali samo Gorana Đukanovića), domaći tim se poigravao sa šampionom Crne Gore u ponovljenom meču 3. kola Prve rukometne lige (prvi susret je poništen zbog povrede pravila igre). Berane je golovima Mirka Anđića i Ivana Arnaudova povelo 2:0, da bi Marko Lasica postigao prvi pogodak za Lovćen tek sredinom 5. minuta. Gosti su ubrzo stigli do izjednačenja (4:4) i držali se do 15. minuta, kada je bilo 8:7 za domaće. Sve nakon toga, Cetinjani žele što prije da zaborave - zahvaljujući izuzetnoj igri u odbrani i raspoloženom Vladanu Aničiću u napadu, izabranici Zorana Kastratovića su stigli do pet golova viška. Gosti su smanjili na 13:9, da bi serijom 7:1 Beranci do poluvremena stigli do neočekivanih 20:10 i maltene riješili pitanje pobjednika.
    Pokušavao je Dumnić čestim izmjenama da trgne svoje izabranike iz letargije, ali ništa nije pomagalo. Odbrana Beranaca je bila fenomenalna, mnogo šuteva rivala nije prošlo blok visokih domaćih rukometaša, pa je razlika rasla iz minuta u minut. U 50. minutu je bilo jasno da će Lovćen doživjeti brodolom - golman "plavih" Marko Rajković je odbranio šut gostiju i preko cijelog terena pogodio mrežu nemoćnog Gorana Vujovića za rekordnu prednost (28:14) i delirijum na tribinama. Sve što je desetkovani tim iz crnogorske prijestonice (nedostajali suspendovani Igor Marković, te povrijeđeni Bogdan Petričević, Marko Martinović i Nemanja Grbović) do kraja uradio bilo je da smanji prednost suparnika na konačnih 33:21...

IZJAVE

Zoran Kastratović, trener Berana: I u najavi utakmice sam rekao da ćemo lako stići do pobjede ukoliko igrači pruže maksimum i skoncentrišu se samo na dešavanja na parketu. Ispoštovali su dogovor i trijumf nije mogao da izostane. Pobjednika je odlučila naša duboka zona u odbrani, koja je očito iznenadila naše suparnike. Moji rukometaši zaslužuju sve čestitke za igru, kao i igrači Lovćena, koji su bili izuzetno korektni. Hvala i publici, drago mi je da koreografija nije bila kao na nekim prethodnim derbijima.

Goran Đukanović, kapiten Lovćena: Sve čestitke rukometašima Berana, mnogo više su željeli pobjedu od pojedinih mojih saigrača. Ovi momci moraju da shvate da se igrač ne postaje samo na Cetinju. Razočaran sam i odnosom sudije Vujisića. Sve provokacije sa tribina sam mogao da izdržim, ali ne i njegovu želju da bude u prvom planu. Vratio sam se u Lovćen da pomognem crnogorskom rukometu, jer je jasno da bez dobre lige nema ni prave reprezentacije. Dogovarao sam se sa nekoliko saigrača iz nacionalnog tima da se vrate u Crnu Goru, ali sada sam shvatio da je sve to uzalud. Zbog Vujisića i njemu sličnih na polusezoni ću najvjerovatnije otići u inostranstvo.

BERANE - LOVĆEN 33:21

Berane - Dvorana pod Jasikovcem. Gledalaca: 2.000. Sudije: Pavićević, Vujisić (Podgorica). Rezultat na poluvremenu: 20:10. Isključenja: Berane 12, Lovćen 10 minuta. Sedmerci: Berane 5 (3), Lovćen 2 (2). Crveni kartoni (3x2 minuta): Obradović u 43. (Berane), Dapčević u 55. minutu (Lovćen).

Berane: Rajković 1 (osam odbrana), Skenderović (devet odbrana), Đuković, Aničić 8, Danić 1, Marković, Obradović 5, Spalević 2, Arnaudov 6 (1), Ramusović, Anđić 6, Fatić, Šalevski 1, Aleksandrović 3.

Lovćen: Ristanović (dvije odbrane), Jablan (jedna odbrana i jedan sedmerac), Vujović (četiri odbrane i sedmerac), Ševaljević 2 (2), Vujanović 2, Đukanović 4, Dapčević 4, B. Popović 1, Milić, Đurović, Lasica 1, Drašković 3, Ivanović 1, F. Popović 3.
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bas ce djukanovica neko kupit na polusezoni ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by BoNyA View Post
    bas ce djukanovica neko kupit na polusezoni ...

Oce oce... ,neka $edi tu i da mu je lijepo
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

VIII KOLO PRVE CRNOGORSKE MUŠKE LIGE - igra se 10/11.11.2007. godine

RK „BOKA" - RK „SUTJESKA" subota 16,30
    Sude: Ražnatović i Pavićević Kontrolor: Atanasov PetarMjesto:Tivat

RK „MORNAR" - RK „MOJKOVAC" neđelja 18,00
    Sude: Marković i Martinović Kontrolor: Radulović Slobodan Mjesto:Bar

RK „LOVĆEN" - RK „BUDUĆNOST" neđelja 17,30
    Sude: Beharević i Čavor Kontrolor: Lukovac Zoran Mjesto:Cetinje

RK „BERANE" SLOBODAN

VIII KOLO DRUGE CRNOGORSKE MUŠKE LIGE - igra se 10/11.11.2007. godine

ORK „RUDAR" - RK „BUDVA" subota 15,30
    Sude: Vučinić i Vuksanović Kontrolor: Abaspahić Senad Mjesto:Pljevlja
    RK „DANILOVGRAD" - RK „STARI GRAD" subota 17,00
    Sude: Bešlija i Gačević Kontrolor: Rakočević Radoš Mjesto:Danilovgrad
    RK „ROŽAJE" - RK „KOMOVI" neđelja 16,00
    Sude: Crnogorac i Drekalović Kontrolor: Abaspahić Senad Mjesto:Rožaje
    RK „CEPELIN" SLOBODAN
    Last edited by Sholohov; 09-11-07 at 09:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veceras u 18.30 po nasem vremenu, Oltchim - Buducnost

da ugasimo do 10 razlike bice dobro ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozelimo nasim djevojkama srecu na vecerasnjoj tekmi..ajmo do pobjedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oltchim - Buducnost 15-11 HT ... pa doooooooobro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako je zavrsilo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

35:22 su izgubile cini mi se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne no smo mi dobili

hmmm 35-22 dako sad skapiras kakve su ove RumunJke?

Radovic odlicna, a kao sto rekoh prije, kad zaustave Jovanovic bez ideja u napadu, greske, blaaaah ...
    No dobro dako uzmu to 3.mjesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Kada bi Budućnost , osvojila treće mjesto , čestitao bih im na velikom uspjehu!
    Medjutim realnost je drugačija!
    Poslednje plasirana ekipa(znajuci igrački fond,budzet,uigranost...)je ono što nas čeka a ubjedjen sam da to svi ozbiljni ljudi na ovom forumu znaju!

Ova sam izjavio nakon pobjede u prvoj utakmici jer sam svjestan skromnih kvaliteta Buducnosti!
    Ona dva boda ce biti jedini osvojeni u ligi sampiona!
    Buducnost koju ja pamtim je Buducnost Vinka Kandije,Gage Pesic,Zorice Pavicevic,Mirsade Ganic,Durkovic,Svetlane Mugose,Ljiljane Mugose,Stojanke,Stanke ...
    Sve je postojalo:fantastičan stručni štab,igrački kadar,nepolitičko rukovodstvo koje je jedino voljelo klub i nikoga više...
    Spas za rukomet u Crnoj Gori je regionalna liga !
    Budućnost mora na sve načine biti inicijator te lige a ne da po strani posmatra!
    Sve druge države iako nemaju jake lige ipak u odnosu na nas su GIGANTI zbog naše veličine!
    Zato uložite novac, trud, i sve živo vi novopečeni biznismeni a ne da samo sjedite i gledate utakmice!
    Tda bi bilo i više interesovanja za dolazak u Budućnost .
    Ovako ko će da dodje u klub koji igra samo jedno takmičenja na profesionalnom nivou!
    Teško ,teško ...
    Bez većih liga u svim sportovima naš sport će lagano da krene putevima Malte,Kipra,Luksemburga1
    Ne, zbog rada ili nerada, želje ili neželje već isključivo zbog veoma slabe konkurencije i poluamaterske lige što je i normalno za zemlju od 620 hiljada stanovnika!
    Sjećam se početnog entuzijazma mnogih sa ovog foruma na početku naših samostalnih uspjeha!
    Govorio sam ono što i sada govorim:
    Sve je ti zaostavština iz prošlih vremena koja će trajati još neko vrijeme i kraj!
    To su ,znači, sportisti koji su se razvijali u mnogo jačoj konkurenciji, imali jaču ligu i koji su uglavnom kao veliki, postajali ,ne u Crnoj Gori ,već u drugim državama !
    Ko će zamjeniti Vučinića,Vukčevića...
    Neko iz lige u kojoj igraju Dečić i Kom!
    Samo regionalne lige mogu spasiti sport u našoj zemlji!
    Sve priče o infrastrukturi, uslovima za rad su tačni ali bez konkurencije i jakih utakmica u kontinuitetu , nema od toga ništa!
    Nijedna zemlja naše veličine u sportu nije ništa, zašto bi bila i Crna Gora!
    Jedino udružena sa drugima u jačoj i gledanijoj ligi može se vratiti na stare dane!
    Savićević i Mijatović nikada ne bi postali ovo što jesu da su igrali sadašnju ligu!
    Izgubili bi se u sivilu prosječnosti baš onako kako se sada gube neki novi savićevići i mijatovići !
    Zato što ih niko ne gleda, ne posmatra, nema skauta!
    Ko prati Dečić-KOM!
    I
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

GIGANTI?? Tesko da su susjedne lige gigantske u odnosu na nasu,pogotovo ne u vaterpolu,odbojci,rukometu. Sto,kao Srbija ima neku ligu u odbojci,ima jedan klub,vaterpolu-opet jedan klub(mi imamo 3),rukomet-ni na EP se nisu plasirali,fudbal-Jermeniju ne mogu dobit. Hrvatska-odbojka katastrofa,kosarka nije mnogo bolja, O BiH da ne pricamo,Slovenija....uh,Makedonija... Zato neka se drugi brinu o stvaranju regionalnih liga jer njihova je sramota sto su toliko losi a nisu bas mali,a ne nasa. Problem su pare,na ovim prostorima nikad vise nece bit uspjeha u sportovima dje su velike pare, stoga treba rijesavat neka druga pitanja...siromasne zemlje i sport ne idu.. A ko je gigant-MONTENEGRO-tolika zemlja a olimpijski sampioni sledece godine u vaterpolu!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slovenija ti je "UH" ???
    Svasta ... ona ima oko 20 a mi skoro 14 hiljada km2 pa i nismo premali bashhh da se ne mozemo uporedjivat ...

I sto ako osvoji zlato u Peking, sto dalje ? Kad podju u penziju ova klapa, sto dalje? Ne zivi se vjecno od uspjeha...

sinisam slazem se za ovaj post!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BoNyA View Post
    Slovenija ti je "UH" ???
    Svasta ... ona ima oko 20 a mi skoro 14 hiljada km2 pa i nismo premali bashhh da se ne mozemo uporedjivat ...

I sto ako osvoji zlato u Peking, sto dalje ? Kad podju u penziju ova klapa, sto dalje? Ne zivi se vjecno od uspjeha...

sinisam slazem se za ovaj post!
    Ima preko 2 miliona stanovnika iliti 4 puta vise nego mi,to se racuna-ne igraju fudbal(odbojku,rukomet...) kilometri kvadratni nego ljudi!
    Kad osvojimo zlato,onda cekamo 4god da opet osvojimo zlato,i tako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uf u redu, al aj sad procitaj naziv topic-a i pronadji odgovarajuci za ovu temu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad se okupljaju ove rukometasice?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

@ sinisam,

Razumijem tvoje nezadovoljstvo zbog trenutnih rezultata Buducnosti, ali moras da imas u vidu da je trnovit put do zvijezda, i da je pred ovim djevojkama, koje uzgred imaju u prosjeku po 20 godina, svijetla buducnost-jer imaju potencijal, i imaju dovoljno vremena da se pokazu i izgrade kao igraci...
    A istinski navijaci Buducnosti su uvijek uz svoj klub, ma kako losi rezultati bili.

A jos jedan od razloga zasto vjerujem i navijam za ove cure, jeste upravo cinjenica da sve one sa ovih prostora-djevojke koje su pocele da se bave rukometom upravo u Podgorici, mahom igrajuci za svoje osnovne skole kroz ligu Podgorice. Hiljadu puta cu vise biti ponosan 'domaci proizvod', a ne na tamo neku legiju strankinja kao sto je npr. Hypo, koji u ekipi ima ni manje ni vise nego 5 Austrijanki, koje ga ne zaigravaju kolko li mi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moja neostvarena zelja da u svim sportovima samo igraju igraci i drzavljani te zemlje..onda bi vidjeli koji je tim gdje i koliko jak,kao i kolektivni sportski duh...
    ovo vazi za sve sportoveeeeeee

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    Hiljadu puta cu vise biti ponosan 'domaci proizvod', a ne na tamo neku legiju strankinja kao sto je npr. Hypo, koji u ekipi ima ni manje ni vise nego 5 Austrijanki, koje ga ne zaigravaju kolko li mi...
    E pa nacekacemo se masu da ovakav domaci proizvod ucini nesto
    Danas nema tima bez stranaca (naravno Hypo je bolest), al Buducnost se vadi da zeli da igra s mladim igracima, jer nema para da dovede neko ime... tj. ima za sovjetske raspade

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prva liga
    Rk „boka“ - Rk „sutjeska“ 27:36 (13:13)

Danas igraju
    Mornar - Mojkovac 18.00h
    Lovcen - Buducnost u 17.30h
    Last edited by Sholohov; 11-11-07 at 09:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kadeti
    RK „BOKA“ - RK „SUTJESKA“ 18:32 (9:10)

Danas igraju
    RK „MORNAR" - RK „MOJKOVAC" 16,00h
    RK „LOVĆEN" - RK „BUDUĆNOST" 15,00h
    Last edited by Sholohov; 11-11-07 at 09:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Druga Liga
    Ork „rudar“ - Rk „budva“ 27:21 (11:11)
    Rk „danilovgrad“ - Rk „stari Grad“ 25:28 (12:13)

Danas igraju
    RK „ROŽAJE" - RK „KOMOVI" 16,00h

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dumniću uručen otkaz

http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=10626

U timu šampiona, našli su glavnog krivca za poraz – otkaz je uručen prvom strategu Branku Dumniću, te njegovom prvom saradniku Aleksandru Roganoviću....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Viscount View Post
    @ sinisam,

Razumijem tvoje nezadovoljstvo zbog trenutnih rezultata Buducnosti, ali moras da imas u vidu da je trnovit put do zvijezda, i da je pred ovim djevojkama, koje uzgred imaju u prosjeku po 20 godina, svijetla buducnost-jer imaju potencijal, i imaju dovoljno vremena da se pokazu i izgrade kao igraci...
    A istinski navijaci Buducnosti su uvijek uz svoj klub, ma kako losi rezultati bili.

A jos jedan od razloga zasto vjerujem i navijam za ove cure, jeste upravo cinjenica da sve one sa ovih prostora-djevojke koje su pocele da se bave rukometom upravo u Podgorici, mahom igrajuci za svoje osnovne skole kroz ligu Podgorice. Hiljadu puta cu vise biti ponosan 'domaci proizvod', a ne na tamo neku legiju strankinja kao sto je npr. Hypo, koji u ekipi ima ni manje ni vise nego 5 Austrijanki, koje ga ne zaigravaju kolko li mi...
    Reci mi kako će napredovati ove igračice?
    Evo, ostale su im još tri utakmice u evroligi i...
    S kim će poslije da igraju, da bi uz kvalitetne i jake utakmice postali pravi igrači!
    Amaterska crnogorska liga, valjda ne misliš da će u tom takmičenju napredovati i brusiti formu!
    Pod broj jedan(postajem dosadan), države kao Crna Gora moraju da budu glavni inicijatori formiranja većih, regionalnih liga!
    Svi naši sportski radnici,visoki političari,biznismeni MORAJU da ulože sav svoj trud ali i novac da privole i druge zemlje regiona da udju u tu ligu!
    Najveći interes za bolje i kvalitetnije takmičenje ima naša država!
    Pogledajte koliko za KK Budućnost i njene mlade igrače znači kaljenje u Jadranskoj NLB ligi!
    Bojim se da će kolektivni sport u Crnoj Gori propadati sve više i više ako ne krenemo u ove inicijative prema drugima u okruženju!
    Meni je dosadno brate, da iz godinu u godinu pričamo o talentovanim i NAŠIM igračicama koje gube rezultatima 35:22.
    Uskoro će početi da nas nazivaju SIMPATIČNIM a to je već uvod u totalnu prosječnost!
    Ja se ne mirim s tim!
    Hoću rezultat!
    Libertas

Page 49 of 723 FirstFirst ... 394546474849505152535999149549 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)