Ja sam zadovoljan danas sa ADSL-om, samo jednom mi je pukla veza, prije jedno 8 sati
Meni ADSL super radi... I kadan e radi riješe mi iz podrške sve... Zaista bi ih popljuvao ali ne mogu.
Help desk nijesi mi odgovorio je li za Premium Lider pkaet važi ograničenje, jer pucamo mjesečno za njega 70€...
Ja sam zadovoljan danas sa ADSL-om, samo jednom mi je pukla veza, prije jedno 8 sati
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ja sam zadovoljan ali zato sto je stala kisa pa mogu naizvan i ne moram se sjekirat oce li mi puc veza ili ne... sto je totalno suprotno kad se ne moze iz kuce...![]()
Aha, evo i zadovoljnih korisnika!![]()
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Isto je T-com-u ljepse kada smo mi nasmijani![]()
Cas stavise, znam neke koji pucaju od smijeha kada im kazes da imas problem sa ADSL-om!![]()
![]()
![]()
T-Com Prodavanje Magle![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Sto je ovo nocas... 100 puta kida veza na par minuta... PIH... Pljujem po vama!
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
pitanje za Helpdeska: kako to moze bit da je problem do MENE ili ko zna cega, kad sam na chat sa drugaricom, ona na sasvim drugom kraju grada, i oboje nas okine u isto vrijeme??![]()
(nečitko)
ma chovjeche adsl misli na vas...taman kad pochnete da shirite nemoral putem chata, STOP!!! Potljen dok se opet zagrijete, taman ce opet puc!
Ja mislim da je P- ah mene, pardon sine, T-com najmoralnija organizacija u CG,samo vi to djao popio ne shvatate!
Netete se vi...oni...dok je T-coma, ja vi jemac!:lolblue::lolblue::lolblue:
ja sam za 2 dana koriscenja u ovom mjesecu bacio 400 MB nedoskinutih podataka.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
A vise mi je muka od ovog adsl-a.Cijeli dan puca veza,ping ode zbogom,stranice napolje ne mogu da otvorim,pa onda se popravi sat dva,pa opet ode na 1 sat da odmori.....pfffffff
Hmm ja nemam probleme sa adsl-om ;o
Jer ga nemam vise nemam hahaha![]()
Iha si si napredni korisnik i imaš 4 računara u kući, mora da oćeš da skidaš filmove sa sva 4. Ha!
prvi mu je pc adsl,drugi wimax,treci mina,a cetvrti offline.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
@guest
ti si mozda imao zivaca da se s njima natezes, ja svakako nemam. Prijavljivao sam problem vise puta na sve moguce adese do kojih sam dosao i nikome nista. Mislis da su mi na email odgovorili??? Briga njih... Cim se stvore uslovi da predjem kod drugog provajdera tako ce i biti. Cisto sumnjam da moze od ovoga biti gore...
Samo da izjavim da ja nemam nikakvih problema sa adslom...nemam ga vishe![]()
moracu i ja mijenjat ovoga crnjaka od simensa.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Moram samo reci da i D-link modem nije los... barem meni...
Naravno, dosta uticaja ima i infrastruktura (koja po meni nije smijela biti prodana zajedno sa Telekomom)...
Gledao sam kako na dvije lokacije radi ista oprema.... ne bi vjerovali kakva je razlika bila!
Danas mi nije nijednom pucala veza, odavno mi se ovo nije desilo. Ha.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Sta se dogadja veceras opet. Nemoguce je dobiti Helpdesk na telefon
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks