Page 287 of 652 FirstFirst ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... LastLast
Results 7,151 to 7,175 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

pa da popijemo po jedno u to ime!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Vala taman da se nazdravi
    Zelim mu veliko nazadovanje u karijeri zbog spijuniranja.
    Eto tako
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alonso napustio McLaren

Dvostruki svjetski prvak u Formuli 1 Španjolac Fernando Alonso više nije član britanske momčadi, objavio je McLaren Mercedes.

Nakon razočaravajuće sezone, koju je završio na trećem mjestu, te sukobima s vodstvom Mclarena i kolegom Lewisom Hamiltonom, 26-godišnji Alonso ide dalje iako mu je do isteka ugovora ostalo više od godinu dana.
    "Od djetinjstva sam htio voziti za McLaren, no u životu stvari ne idu uvijek onako kako želite. Nije tajna da se ovdje nikada nisam osjećao 'kao kod kuće', ali i dalje smatram da je McLaren velika momčad", stoji u izjavi Alonsa.
    Njegov glasnogovornik Luis Garcia-Abad objasnio je kako ni Alonso ni McLaren neće morati platiti odštetu za preostalih godinu dana. Alonso je slobodan pridružiti se momčadi kojoj god želi.
    "Na sastanku smo se složili kako bi bilo u interesu obje strane da se raziđemo", kratko je priopćeno iz McLarena.
    "Želimo mu sve najbolje u budućnosti. On je odličan vozač, no iz nekog razloga naša suradnja nije baš funkcionirala", rekao je čelnik momčadi Ron Dennis.

Glavni favoriti za Alonsovo mjesto u britanskoj momčadi su Williamsov Nico Rosberg i Renaultov Heikki Kovalainen.

Izvor: dnevnik.hr

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    pa da popijemo po jedno u to ime!
    Sad cete vidjet titulu, ali 2020.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Evo ga ovaj sad, ti ne vjerujes u sposobnosti crnog bisera a :P
    Mozda McLaren nadje nekoga da razvija bolid tokom sezone. Ili ce i dalje vozit Ferarri crno-sive boje ko to zna :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    6,714
    Thanks Thanks Received 
    6,411
    Thanked in
    2,693 Posts

Sad jos samo kada bi se uglavio u ferrari... ionako je u dobrim odnosima sa ferrarijem :joint: A i zna bolid, jelte.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vala vi sa tim razvijanjem bolida ebaste majku,kada niko ne umije to radit bez alosno i sad kad je on otisa sve ce propanut,pa zasto inzinjeri i ostali ljudi u mclarenu sluze ili njima sve to radi vozac,daj budite malo profesionalni,i pusti se vise vaseg razvijanja jer mi je preko one rabote da slusam gomilu likova koji samo glavu otvaraju sa necim o cemu blage veze nemaju,ovo je jedini forum o formuli koji znam da se bavi problemom razvijanja bolida od strane vozaca.manite se coravoga posla,vi veliki majstori koji gumu na biciklo ne umijete zakrpit ,a kamoli da glavu otvarate sa formulom!!!

p.s.nemam nista protiv ikoga od vas,ali stvarno pustite to razvijanje dajte nesto normalnije!!!

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Gume od bicikla sam krpio sebi od malena jos ako te bas zanima ali aj
    A razvoj bolida moze bez sofera? Auuuhh. Aj kad velis.
    Pokazace to trke

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by apple_mac View Post
    vala vi sa tim razvijanjem bolida ebaste majku,kada niko ne umije to radit bez alosno i sad kad je on otisa sve ce propanut,pa zasto inzinjeri i ostali ljudi u mclarenu sluze ili njima sve to radi vozac,daj budite malo profesionalni,i pusti se vise vaseg razvijanja jer mi je preko one rabote da slusam gomilu likova koji samo glavu otvaraju sa necim o cemu blage veze nemaju,ovo je jedini forum o formuli koji znam da se bavi problemom razvijanja bolida od strane vozaca.manite se coravoga posla,vi veliki majstori koji gumu na biciklo ne umijete zakrpit ,a kamoli da glavu otvarate sa formulom!!!

p.s.nemam nista protiv ikoga od vas,ali stvarno pustite to razvijanje dajte nesto normalnije!!!
    Kako je onda Mc bio krs do ove god a sada leti?! Ili je to Alonsov uticaj (naravno niko ne kaze da ga je sam razvio niti je to njegov posao) ili ste iskopirali Ferrari...ili i jedno i drugo
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato sto je McLaren vazda bio extra brz, samo su ga napravili izdrzljivijim, plus sa Alonsovim iskustvom iz drugog izuzetno pouzdanog bolida, plus sa iskustvom Ferrarija, kad se sve sklopi... dobije se najbolji bolid

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kolko me sjecanje sluzi alonso je u mclaren stigao 01.01.2007 cinimi se?
    Bolid se poceo razvijati mnogo ranije,cak i da je stigao odmah posle sezone u Reno bolid je vec u poodmakloj fazi,a sto rece brzi pas,samo je pouzdanost hvalila!
    Mclaren je bio los 2002 pa dobar 2003 pa los 2004 pa dobar 2005,pa los 2006 ,a sve je skoro jedna te ista postava bila vozaca sto znaci da ne igra vozac toliku ulogu u razvoju!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Zato sto je McLaren vazda bio extra brz, samo su ga napravili izdrzljivijim, plus sa Alonsovim iskustvom iz drugog izuzetno pouzdanog bolida, plus sa iskustvom Ferrarija, kad se sve sklopi... dobije se najbolji bolid
    Vidjeli smo taj "najbolji bolid" ali iza Crvene Furije :mrgreen:
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ocemo realno, bili su brzi ove sezone, i bolji bilid, saberi bodove vozaca...

Odje ne pricam o Kimiju vs ostali, nego pogledaj realno

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Ako ocemo realno, bili su brzi ove sezone, i bolji bilid, saberi bodove vozaca...

Odje ne pricam o Kimiju vs ostali, nego pogledaj realno
    pushti sabiranje, neki ne mogu bez digitrona
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Tacno vidim da cu morat da crtam pojedine postove...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ko će u mclaren.....
    bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

samo kandidati imaju kad da odluce

Nico Rosberg, Adrian Sutil and Heikki Kovalainen are all clamouring at the top of the McLaren short-list.
    "It is obvious that German journalists speculate about German drivers, and likewise for the Finns," Haug added.
    "Clearly we have a list with some names on it.
    This is true, but there are not many," he
    added.
    "Until the second McLaren drive is sorted out I don't think you'll see much movement, so we're not really hurried.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Talking Alonso...

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Vala taman da se nazdravi
    Zelim mu veliko nazadovanje u karijeri zbog spijuniranja.
    Eto tako
    Alonso u Ferrariju od januara 2010. godine...

Tja!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by analiza View Post

Tja!?
    nece nida jaCi bog :hammer::hammer:

Thanks Thanks Given 
    3,616
    Thanks Thanks Received 
    6,082
    Thanked in
    2,938 Posts

Tja!?
    Pu pu pu daleko bilo.
    Jezik pregriza, pomjeri se sa mjesta

Ali dobro. Jedno je sigurno.
    Ne bi mu dugo trebalo da se privikne na Ferrarijev bolid. Vozio je jedan takav u karijeri vec :mrgreen: doduse ne crvene boje :hammer:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

volio bi rosberga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvaci iz Hamiltonove biografije 05.11.07,00:00

Lewis Hamilton u svojoj biografiji pod nazivom "My Story" govori o upoznavanju Alonsa, postepenom urušavanju njihovih odnosa, ali i donosi brojne druge pikanterije. U isječcima koje je objavio časopis "The Sun", Hamilton govori kako su on i njegov otac prije nešto više od godine dana upoznali Alonsa u hotelu u Turskoj. "Došao je do mene i rekao: "Bok, ja sam Fernando." On je tada bio Svjetski prvak i u tom trenutku se borio za drugu titulu, i iskreno sam se iznenadio da je imao vremena me pozdraviti. Bio sam impresioniran njegovim ponašanjem."

No par mjeseci kasnije situacije se u potpunosti promijenila. "Fernando mi je drag i divim mu se, stoga sam bio poprilično tužan i razočaran što se naš odnos, bez obzira na razloge nije produbio, ali ne zbog toga što se ja nisam trudio. Alonso nije uspio razviti odnose niti sa svojim kolegama u momčadi, a sve je počelo kada se nije pojavio na predsezonskom momčadskom testiranju preko vikenda. Mislio sam da će mi on biti primjer i pokazati što da radim, a ne da će biti obrnuto."

Hamilton je također rekao da ga je Ron Dennis poticao da bude što više gostoljubiv prema Španjolcu i da je to pokušavao zajedničkim igranjem kompjuterskih igrica, ipak situacije je bila sve gora i gora. "Nakon Velike nagrade Francuske netko mi je rekao da je čuo Fernanda koji je završio sedmi, kako govori da je sretan što su me oba Ferrarija pobijedila i da nisam osvojio maksimalan broj bodova." "Prijateljski" odnosi kulminirali su u kvalifikacijama za VN Madžarske kada se Hamilton oglušio na momčadske instrukcije, a Alonso ga zauzvrat zaštopao u boksu. "Bila je to moja najgora noćna mora. Mislim da je sa mnom lako postići normalan odnos i nisam zlopamtilo, no osjećao sam da ne želi razgovarati ili imati bilo kakav pristojan poslovni odnos sa mnom." U Turskoj su se našli na "mirovnim" pregovorima, a dotada su mladom Britancu već dojadili brojni pokušaji spašavanja njihove "veze".

"Na kraju sam rekao Ronu da sam pokušao razgovarati s njim, no da ne želim otići sa svog puta i dekoncentrirati se samo da bih njega udovoljio, već da ću se fokusirati na svoj san. Tada me je Fernando u Belgiji izgurao sa staze i od tog trenutka bilo je jasno da je sve moguće. Ako je on želio biti agresivan, mogao sam i ja. To nije bilo dobro, no osjećao sam da mogu biti jak i agresivan, bez nepotrebnog rizika. Šteta je da se naš odnos na kraju sveo na to."

Hamiltonova biografija naći će se u prodaji na britanskom tržištu danas, a zasigurno i Alonso ima što reći o njihovom odnosu, pogotovo nakon sporazumnog raskida ugovora s McLarenom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

F1: McLaren najavio predstavljanje bolida
    Ivan Ril
    Nedjelja, 04 Studeni 2007

McLaren Mercedes će novi bolid (MP4-23) predstaviti polovicom siječnja sljedeće godine.

Siječanj je mjesec kada će FIA posebno pregledati novi bolid, kako bi se uvjerila da je u potpunosti legalan.

„Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bi se uvjerili da McLaren nije koristio niti jedan element koji pripada Ferrariju,“ rekao je Max Mosley.

McLarenov glasnogovornik je odgovorio: „Nemamo niti jednog drugog komentara, osim da ćemo u potpunosti surađivati sa FIA-om.“

U međuvremenu, u Sttutgartu, Ron Dennis govori kako se na novom bolidu radi još od srpnja, i da je momčad jedino koncentrirana na njega, bez obzira na sav ovogodišnji kaos.

„Optimističan sam, i smatram da ćemo ponovno biti konkurentni,“ dodao je Dennis.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Senna View Post
    F1: McLaren najavio predstavljanje bolida
    Ivan Ril
    Nedjelja, 04 Studeni 2007

McLaren Mercedes će novi bolid (MP4-23) predstaviti polovicom siječnja sljedeće godine.

Siječanj je mjesec kada će FIA posebno pregledati novi bolid, kako bi se uvjerila da je u potpunosti legalan.

„Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bi se uvjerili da McLaren nije koristio niti jedan element koji pripada Ferrariju,“ rekao je Max Mosley.

McLarenov glasnogovornik je odgovorio: „Nemamo niti jednog drugog komentara, osim da ćemo u potpunosti surađivati sa FIA-om.“

U međuvremenu, u Sttutgartu, Ron Dennis govori kako se na novom bolidu radi još od srpnja, i da je momčad jedino koncentrirana na njega, bez obzira na sav ovogodišnji kaos.

„Optimističan sam, i smatram da ćemo ponovno biti konkurentni,“ dodao je Dennis.
    prevedi nam ove mjesece
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tja!?
    No fucking way!?

Odmah bih prestao da navijam za njih.
    TAKUMI

Page 287 of 652 FirstFirst ... 187237277283284285286287288289290291297337387 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks